Wkanl

Hoe maak je een speler te spelen

Wordt afgespeeld kan een van de meest pijnlijke en ontmoedigend ervaringen in iemands leven. Als je merkt dat je op het ontvangende eind van de activiteiten van een beroepsspeler is dit artikel kan u verder helpen.

Stappen

Hoe maak je een speler te spelen. Weet dat het niet jouw schuld direct.
Hoe maak je een speler te spelen. Weet dat het niet jouw schuld direct.
 1. 1
  Weet dat het niet jouw schuld direct. Hij of zij zou hebben gespeeld iemand anders had u niet beschikbaar geweest.
 2. 2
  Breek contact met de speler (in eerste instantie) terwijl u beslissen of om ze direct te confronteren over het spel van hun te spelen met je.
 3. 3
  Als u besluit om de route van de confrontatie te gaan, doe dat en probeer je best om een paar goede scherpe opmerkingen krijgen in de loop van de confrontatie. Zorg dan dat je verder gaat met iemand die beter dan ze zijn (in de blikken afdeling), en zorg ervoor dat ze het weet. Ook niet terugval / laat ze worm hun weg terug in je hart, geest, leven, etc.
 4. 4
  Als u besluit om hen niet te confronteren, maar om ze af te spelen op hun beurt blijven lezen.
 5. 5
  Voor de meeste spelers controle en onmiddellijke bevrediging zijn de belangrijkste doelen van hun gedrag. Als u de controle van hen weg te nemen, je altijd weg te nemen de tevredenheid en daarmee je "wint" als je wilt dat noemen.
 6. 6
  Het nemen van controle: hun toegang tot je. Wees niet beschikbaar voor hen de manier waarop je was. Laat ze wachten op jou, vertakken en tijd doorbrengen met andere mensen... vooral aantrekkelijker leden van het andere geslacht. Blijf vriendelijk met de speler, het zal ze verwarren als om als je kwaadaardig (waar je bent) of als je gewoon uit plezier. De speler zal beginnen af ​​te vragen waarom je niet "alles over hen" de manier waarop je ooit waren... dit is het eerste doel voor u. Dit wordt u het verwijderen van de speler vanuit de positie van macht.
 7. 7
  Zodra u de speler probeert om je gedrag te analyseren dat je vrij veel thuis-free. Je neemt hun tijd, in tegenstelling tot de andere manier rond. Als je dit goed doen, moet je voortdurend moet wel minimaal contact met de speler. Als je bent gewoon vrienden dan kunt u tijd doorbrengen met hem / haar, maar niet iets exclusief met hen van plan... het zal hen het gevoel dat ze hebben de hoek weer aangezet je. Als je geliefden waren, blijven slapen met ze af en toe, maar niet de nacht doorbrengen in bed met hen. Na de seks is voltooid, op te staan ​​en aan te kleden. Uit hun huis / appartement... gebruik wat excuus je wilt. Beste is "je bent niet mijn vriendin / vriend, dus waarom moet ik de hele nacht bij je blijven? ' dan lopen uit. Dit is je handhaving van uw controle over hen en effectief steeds de speler zelf.
 8. 8
  Op dit punt is de persoon die je gespeeld hebt zal zeer worden verstoord. Boos en hart-gebroken (de manier waarop je was toen hij of zij je speelde). Het is waarschijnlijk dat hij / zij zal beslissen om u te verwijderen uit hun kring van vrienden / contacten te wijten aan het feit dat het duidelijk is om hem / haar dat ze je niet kan controleren en dus afleiden nul voldoening van uw bedrijf. Dat en niets maakt een speler meer overstuur / irrationeel dan een dosis van eigen deeg.
 9. 9
  Smile. Geniet van het feit dat je gewoon "kreeg zelfs" met een speler. Maar wees voorzichtig dat je niet toestaan ​​dat uw geweten (als je die hebt) te komen in het spel. Als je dat doet, kun je slecht te voelen voor de manier waarop je ze behandeld en laat jezelf terug te vallen in het patroon dat kreeg je pijn in de eerste plaats. Als je wordt gespeeld, en zet de tafels en laat de speler om terug te komen in je leven zal hij / zij ABSOLUUT u opnieuw te spelen alleen voor wraak. Dan zal de speler je weggaat. Niet in deze val.
 10. 10
  Als je te maken hebt met een speler die heeft psychische problemen heel voorzichtig zijn. Je speelt ze kan ernstige depressie veroorzaken; slechte prestaties op het werk en het verlies van deze baan; toegenomen drugs-of alcoholmisbruik, roekeloos gedrag, zelfdestructief gedrag (snijden, enz.), en zelfs zelfmoord. Het kan ook leiden tot de persoon om uit te halen naar je; sleutel van uw auto; slash je banden; stalken, of zelfs proberen om je pijn te doen of geliefde. Wees zeer voorzichtig met dit type persoon.
 11. 11
  Wanneer u klaar bent het spelen van de persoon; verbreken alle contact / snijd de relatie / vriendschap uit. Dit rondt uw situatie en laten we ze eindelijk en bijna schriftelijk weten dat "je me gespeeld, dus ik speelde je... nu heb je nul waarde voor mij, dus ik ben schoppen je naar de stoeprand... hebben een mooi leven & te slecht je messed up... je kon me allemaal hebben gehad om jezelf etc ".

Tips

 • Als je niet al te doen; start een training / voeding routine. U zult kijken en zich beter voelt, die zal toevoegen aan je zelfvertrouwen en maakt je aantrekkelijker voor het andere geslacht... die zal rijden de speler gek dat je niet te vertrouwen op hen / die jij vertakking.
 • Houd een goede gemoedstoestand, probeer niet te krijgen bummed uit over wat er met je gebeurd. Vergeet niet dat je iets aan het doen bent, dat je niet van plan om daar te zitten en "nemen" het. Uw proces van zelfgenezing / wraak is een beetje ingewikkelder dus het resultaat is niet direct.
 • Niet accepteren elk telefoontje van de speler. Spenen jezelf van hen door hun gesprekken terugsturen van een dag of twee later, zodat het niet lijkt dat de speler heeft nog steeds controle over je. Als ze vragen waarom je niet je telefoon te beantwoorden, hen gewoon verteld dat je onderhoudend een vriend.
 • Handhaaf een zeer gezonde dosis zelfvertrouwen.
 • Als je niet het gevoel dat je met succes, misschien moet je opnieuw benaderen van de situatie. Deze dingen kunnen dagen, weken of maanden duren.

Waarschuwingen

 • De sleutel tot deze operatie is dat u gebruik maakt van deze persoon. Laat niet je gedachten te krijgen vertroebeld... dit is niet hetzelfde meisje / jongen je te maken hadden met voordat je erachter kwam dat ze was je speelt.
 • Denk niet dat de speler om je geeft, je houdt etc. Ze kunnen en waarschijnlijk doen als en geef om je op een bepaald niveau, maar het is niet een oprechte genegenheid. Ze om je, want je bent hun bron van vermaak. Dus los je hart uit je interacties met deze persoon bent.
 • Probeer niet om tijd met hen doorbrengen exclusief. Laat iemand anders in de buurt zodat je ze laten zien dat ze niet krijgen om je tijd te monopoliseren.
 • Weet niet teveel tijd met hen doorbrengen
 • Als je seks met deze persoon; veilig zijn. Als ze je speelt hun waarschijnlijk spelen anderen zo goed en je wilt niet een SOA riskeren.
 • Draai niet je rug op hen (figuurlijk).

Dingen die je nodig hebt

 • Iemand die het spelen van games met je hart of je hoofd.
 • Zelfvertrouwen.
 • Een heldere geest.
 • Moed.
 • Vastberadenheid.
 • Zelfbeheersing.
 • Guts.