Wkanl

Hoe maak je fake een gezicht piercing

Dit is een gids over het maken van het effect van een gezicht piercing, en op het maken van niet-piercing gezicht sieraden. Het is handig voor tieners van wie de ouders niet laten ze te krijgen een echte piercing, mensen (van alle leeftijden) die niet altijd willen een piercing en mensen met een lage pijngrens. Deze gids praat niet over oorlel piercing omdat veel mensen krijgen hun oorlellen doorboord (veel meer dan het geval is met de andere piercings). Het doet er niet over praten navel sieraden. Dat is alleen maar over het maken van non-piercing navel sieraden. Deze gids bevat ook geen non-piercing tong sieraden omdat sieraden niet veilig kan worden gelijmd in de mond.

Stappen

Hoe maak je fake een gezicht piercing. Gebruik valse wimper lijm voor het lijmen van de sieraden op de huid.
Hoe maak je fake een gezicht piercing. Gebruik valse wimper lijm voor het lijmen van de sieraden op de huid.
 1. 1
  Gebruik valse wimper lijm voor het lijmen van de sieraden op de huid. Het is zacht en efficiënt, en het is bedoeld om goed te werken op de huid.
 2. 2
  Maak een zilveren of gouden non-piercing labret juweel. Gebruik een kleine drie-dimensionale (3-D) sticker, en plak er een Dazzle Dot sticker (deze stickers worden ook wel Dazzle Tape of Twinkle Tape) aan het. Knip kleine spleten rond de Dazzle Dot sticker zodat u kunt "wrap" rond de 3-D sticker (niet wikkel het rond de onderkant van sticker, het deel dat zal vasthouden aan je gezicht!).
 3. 3
  Probeer een juweel-achtige labret stud. Gebruik een vrij kleine ambachtelijke juweeltje en lijm deze waar een labret zou gaan.
 4. 4
  Maak een heldere, kleurrijke labret stud. Verf een kleine 3-D sticker zwart of een felle kleur, of verf een gestreept patroon op sticker (een strandbal-achtig patroon is leuk). Gebruik een spijker, of secondelijm het soort dat je op op bouwmaterialen gebruiken, polish of ambachtelijke verf te schilderen. Bedek juweel met een laag van duidelijke nagellak als je met ambachtelijke verf dat is mat.
 5. 5
  Maak een ietwat chique labret stud. Gebruik een Dazzle Dot sticker, maar snijd het in een iets kleinere cirkel. Lijm een ​​nail art gem (deze zijn erg klein) op het, in het centrum. Gebruik een basis ambachtelijke lijm of lijm zoals Elmer's voor deze.
 6. 6
  Maak een niet-piercing labret die een interessante vorm heeft. Gebruik een klein, hartvormig Dazzle Dot, of een kleine 3-D sticker dat is, zeg, hart-of stervormig.
 7. 7
  Lijm de labret stud net onder je onderlip, in het centrum lip's. Echter, lijm het gewoon een beetje lager dan een piercing labret zou gaan, zodat het minder onderhevig aan de beweging van de lippen (praten, eten, enz.). Op deze manier is het minder waarschijnlijk losraken en vallen af.
 8. 8
  Lijm een zeer kleine ambachtelijke juweeltje (deze zijn vaak te vinden in nail art kits) een beetje boven je bovenlip, naar links of rechts van je mond (waar een mooi plekje zou kunnen zijn). Dit heet een Monroe stud, en wordt over het algemeen gedaan door meisjes / vrouwen.
 9. 9
  Gebruik een nail art juweel of verdoken ambachtelijke juweeltje als een neus juweel. Lijm gem op kant van de neus na te bootsen een neusgat piercing. Gebruik een Dazzle Dot sticker voor een metalen neus juweel, maar snijd het in een kleinere vorm.
 10. 10
  Maak een niet-piercing wenkbrauw juweel. Gebruik kleine 3-D stickers, nail art edelstenen en Dazzle Dot stickers (snijd een stuk kleiner) om dit juweeltje te maken. Zet een sticker, gem, enz. boven de wenkbrauw en de andere net onder de wenkbrauw, om het uiterlijk van een wenkbrauw piercing imiteren.
 11. 11
  Gebruik kleine ambachtelijke juweeltjes en non-piercing lussen om sieraden te maken voor het oor kraakbeen. Lijm edelstenen (of kleine 3-D stickers) op het oor kraakbeen. Gebruik ambachtelijke draad aan kleine hoepels (curve draad in een ronde U-vorm) te maken. Zet een schar van duidelijke nagellak op de uiteinden van de lus, zodat het metaal niet prikkelend voor je oren. Haak lus op uw oor kraakbeen.
 12. 12
  Of, voor een lip ring, probeer dan een gewone kleine lus oorbellen (schoongemaakt) met de klem verwijderd. Dit kan ook worden gebruikt als een neusring of nep septum piercing.

Tips

 • Draag je haar uit de buurt van je gezicht als je een wenkbrauw juweel hem draagt, zodat de parel is in het volle zicht.
 • Doe een beetje van gezicht poeder op het gezicht functie zul je decoreren met een juweel. Op deze manier zal de omgeving minder glad, en het juweel zal plakken op beter.
 • Facial sieraden is aantrekkelijk en exotisch, maar niet dragen alle van de sieraden die hier genoemd allemaal tegelijk. Uw gezicht zal alleen kijken te "druk".
 • Verfraai uw beste (of zelfs uw favoriete) gelaatstrek, of het nu je lippen, neus, wenkbrauwen, enz..
 • Check out lichaam sieraden websites voor inspiratie. Ook wanneer je winkelen, ga dan naar juwelierszaken. Velen van hen doen verkopen lichaam sieraden, en je krijgt om dit soort sieraden te zien in persoon, die je ook zal helpen bij het maken van sieraden.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met de lijm je gebruikt op je gezicht, wimper lijm is het beste.
 • U kunt nep genoemd worden.

Dingen die je nodig hebt

 • Small 3-D stickers. Deze zijn te vinden in de ambachtelijke aanbod winkels en dollar-winkels.
 • Dazzle dot stickers (ook wel Twinkle tape en Dazzle tape). Deze zijn te vinden bij Walmart.
 • Ambachtelijke juweeltjes. Deze zijn te vinden op kunst / ambachtelijke aanbod winkels, Walmart, en stof winkels.
 • Nail art edelstenen. Deze zijn onderdeel van nail art kits, en is te vinden op drogisterijen en Walmart.
 • Acrylverf. Deze is te vinden op Walmart en naar kunst / ambachtelijke aanbod winkels.
 • Craft wire. Deze is te vinden op Walmart en naar kunst / ambachtelijke aanbod winkels.
 • Verbeelding en je moeder gewoon veilig te zijn.