Wkanl

Hoe maak je een tijdelijke tattoo te maken

Als u wilt experimenteren met body art zonder blijvend veranderen van je huid, een tijdelijke tatoeage is de weg te gaan. U kunt uw eigen tijdelijke tattoo te maken met slechts een paar huishoudelijke artikelen en items uit de ambachtelijke winkel. Leer drie technieken voor het maken van tijdelijke tatoeages: het gebruik van een eyeliner potlood, met behulp van een stencil, en printen van een op papier.

Stappen

Hoe maak je een tijdelijke tattoo te maken. Het ontwerp van de tattoo.
Hoe maak je een tijdelijke tattoo te maken. Het ontwerp van de tattoo.

Het maken van een eyeliner tatoeage

 1. 1
  Het ontwerp van de tattoo. Om een ​​grote tatoeage te maken, wat gedachte in zijn ontwerp voordat u deze op uw huid. Gebruik een gewone potlood en papier te schetsen een aantal ideeën, houden de volgende tips in gedachten:
  • Uw eyeliner tatoeage het beste kijken met gedurfde, eenvoudige lijnen. Fijnere lijnen en meer ingewikkelde ontwerpen vermoedelijk ook beter om vlekken en onherkenbaar. Stick met heldere vormen.
  • Bepaal hoe groot je wilt dat het is. Een groter tatoeage kunnen meer kans om lijken te zijn getrokken hand, terwijl een kleinere tattoo kan kijken meer "authentiek." Ontwerp je tattoo volgens het effect dat u wilt bereiken.
 2. 2
  Uitzoeken eyeliner. Ga naar de apotheek en koop een eenvoudige eyeliner potlood, het type dat moet worden aangescherpt. Kies er een die niet is bedoeld om te worden glanzend of olieachtig, een potlood dat gladde, droge vlekken maakt zal een langduriger smudge-free tattoo te maken.
  • Gitzwarte eyeliner zorgt voor een opvallende tijdelijke tattoo, maar er is geen reden om niet meer dan een kleur te kiezen. Probeer smaragd, paars, en saffier om uw ontwerp te maken of voeg een klein accent.
  • Vermijd vloeibare eyeliner. Het is moeilijker om dit soort eyeliner op zijn plaats te houden op de delen van je lichaam dan je oogleden.
  • Oefen het tekenen van uw ontwerp met uw gekozen eyeliner potloden op papier. Verkrijg gebruiken om de druk die je nodig hebt om te oefenen om vloeiende bewegingen te maken.
 3. 3
  Teken het ontwerp op uw huid met de eyeliner potlood. Neem de tijd en zorg ervoor dat het ontwerp is precies hoe je wilt kijken toegepast. Als u niet bevalt, kunt u het af te wassen en opnieuw te beginnen.
  • Je kunt je tattoo tekenen op elk deel van je lichaam, maar gebieden zonder veel haar misschien makkelijker om mee te werken. Zorg dat de huid schoon en droog is wanneer u uw ontwerp te tekenen.
  • Gebruik een wattenstaafje om kleuren te mengen en te creëren schaduw.
 4. 4
  Spuit het ontwerp met haarlak. Dezelfde chemische stoffen die helpen houd je haar op zijn plaats fungeren als een kit voor de tatoeage te houden van komende uit voor een paar uur. Er is geen behoefte om volledig te genieten van het, geef het gebied een lichte toepassing.
 5. 5
  Was het af. Deze tattoo duurt ongeveer een dag voordat het begint te vlekken. Het wast gemakkelijk af met warm water en zeep. Misschien wilt u het te verwijderen voor het slapen gaan om te voorkomen dat eyeliner op je lakens.

Het maken van een stencil tatoeage

 1. 1
  Maak een stencil. U kunt professioneel ogende tijdelijke tattoos maken door het maken van een sjabloon, die u helpt de tattoo ontwerp te controleren in plaats van te vertrouwen op uw tekening vaardigheden om het werk te doen. Beslis welke vorm u wilt dat uw tatoeage te zijn, tekenen op een index-kaart, en knip de vorm met behulp van een mes of een paar kleine schaar.
  • Eenvoudig, gewaagd vormen zijn het makkelijkste te maken met deze methode. Probeer diamanten, cirkels en andere geometrische vormen.
  • Voor een meer gedetailleerde tattoo, kunt u een sjabloon op basis van een bestaand beeld te creëren. Check out [Maak een Graffiti Stencil | Hoe een Graffiti Stencil maken] voor meer informatie over deze methode.
 2. 2
  Koop permanent markers. Kies een of meer marker kleuren te gebruiken met uw stencil. Zwart is een klassieke optie, en misschien wel de meeste kans om je tattoo pas helpen als een echte. Met een andere kleur kan net zo leuk.
  • Permanente markers bevatten chemicaliën die niet zijn bedoeld voor gebruik op de huid. Zoek markers die gemerkt zijn veilig voor dit gebruik.
  • Indien u liever geen gebruik van permanent markers, wasbare markers zijn ook prima. De tatoeage zal gewoon niet duren zo lang.
  • Een andere goede keuze is inkt stempelen inkt, die komt op natte stempelen pads. Om dit soort inkt te gebruiken voor uw tattoo, druk een watje op het stempelkussen en gebruik deze om de inkt vegen over het stencil en op uw huid.
 3. 3
  Breng de tatoeage. Plaats de sjabloon tegen het deel van je lichaam waar je wilt dat de tatoeage te zijn. Gebruik een hand om het stevig vast te houden tegen de huid, zodat de uitgesneden vormen plat liggen. Gebruik de andere hand om kleur in de vormen met de markeringen die u hebt gekozen. Wanneer u klaar bent, til het stencil weg en laat de marker inkt droog is.
  • Zorg ervoor dat je de tatoeage van toepassing op schone, droge huid. Scheer de haren in het gebied voor een meer gelijkmatige applicatie.
  • Als je problemen hebt met het stencil op zijn plaats, probeer dan met behulp van tape om het te brengen op het gebied. U kunt ook proberen het toepassen van de tatoeage op een deel van je lichaam met een vlakkere ondergrond.
 4. 4
  Verwijder de tattoo. Wanneer u klaar bent sportief uw tijdelijke tatoeage, kan het worden afgewassen met warm water en zeep.

Het maken van een paper tatoeage

 1. 1
  Koop waterglijbaan papier. Heb je ooit kocht een tijdelijke tattoo van een kwart machine of de speelgoedwinkel? Deze tijdelijke tattoos zijn gedrukt op waterglijbaan papier, een speciaal papier bekleed met lijm aan een kant. De tattoo ontwerp wordt bedrukt met inkt op de lijm.
  • Waterglijbaan papier beschikbaar [of in ambachtelijke winkels.
 2. 2
  Het ontwerp van de tattoo. De sky is the limit als je gebruikt waterglijbaan papier, elke vorm, kleur of patroon zal prachtig afgedrukt op het papier en te zien zijn duidelijk op uw huid. Gebruik of een vergelijkbare computer programma dat bedoeld is voor het maken van foto's om te komen met een tattoo ontwerp.
  • Beslissen of u wilt de tatoeage worden in zwart-wit of kleur. Als u een kleurenprinter, kan uw ontwerp zijn zoveel kleuren als je wilt.
  • Kies kleuren die goed stand zal laten zien tegen uw huid.
  • Houd in gedachten dat wanneer je de tatoeage van toepassing, het beeld wordt omgekeerd op je huid. Dat betekent dat als je tattoo bevat een woord, moet worden teruggedraaid in het ontwerp, of het zal lezen achteruit zodra je het op.
 3. 3
  Print de tatoeage. Voed de waterglijbaan papier in de handler in uw printer. Zorg ervoor dat het papier correct geplaatst, zodat het beeld op de lijm, niet de mat papier wordt afgedrukt. Knip de tatoeage met een schaar als je klaar bent.
 4. 4
  Breng de tatoeage. Plaats de tatoeage inkt-kant naar beneden op uw huid. Bedek het met een vochtige doek of keukenpapier. Druk op het doek of keukenpapier en houd hem in de plaats voor 30 seconden. Verwijder de doek of keukenpapier en schil terug het papier. De dempende proces zorgt ervoor dat de lijm aan "schuiven" van het papier op uw huid.
 5. 5
  Verwijder de tattoo. Dit soort tatoeage kan een week of langer duren voordat het begint te pellen. Als je wilt om het te verwijderen voordat het komt uit op zijn eigen, schrobben het af met een sopje en een borstel.

Tips

 • Wacht tot de haarlak te drogen voordat u het ontwerp.

Dingen die je nodig hebt

Eyeliner tatoeage

 • Eyelinerpotlood
 • Hairspray

Stencil tattoo

 • Steekkaart
 • Schaar
 • Marker of stempelkussen

Papier tattoo

 • Waterglijbaan papier
 • Printer
 • Schaar
 • Vochtige doek