Wkanl

Hoe maak je een vriendje te houden

Wanneer een man breekt met u, kan het hartverscheurend, vooral als je nog echt van hem. Hier zijn een paar stappen om ervoor te zorgen dat je bij elkaar blijven voor een lange tijd.

Stappen

Hoe maak je een vriendje te houden. Wees altijd zeker van om hem heen.
Hoe maak je een vriendje te houden. Wees altijd zeker van om hem heen.
 1. 1
  Wees altijd zeker van om hem heen. Jongens hou van meisjes die vertrouwen hebben in zichzelf.
 2. 2
  Knuffelen met hem. Begraaf jezelf in hem. Maak zijn warmte je warmte.
 3. 3
  Past u goed op uzelf. Doen dingen die de manier waarop je kijkt of voelt, en altijd toonbaar kon compromitteren niet doen, maar overdrijf het niet op make-up.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je echt een goede hygiëne. Jongens zich aangetrokken voelen tot meisjes die goed ruiken.
 5. 5
  Neem een belang in zijn vrienden. Ze kunnen worden je vrienden.
 6. 6
  Probeer het hebben van diepe gesprekken met hem. Als hij is een diepe denker, zal hij goed reageert en u interessanter plaats van te denken dat je iemand bent die altijd praat over dezelfde ondiepe onderwerpen. Niet altijd serieus hoewel - vergeet niet om plezier te hebben, ook.
 7. 7
  Communiceren met hem te openen met hem over alles.
 8. 8
  Vertrouw hem in elk opzicht, maar alleen als hij heeft verdiend uw vertrouwen. Wees altijd eerlijk met hem (en jezelf). Nooit liegen tegen hem of houden geheimen van hem, maar als hij breekt dit vertrouwen, niet blijven vertellen hem alles, je zal alleen maar gekwetst.
 9. 9
  Steunen hem door goede en slechte dagen. Gewoon er zijn voor hem op welke manier je kunt, maar vergeet niet om hem de ruimte om te ademen te geven.
 10. 10
  Respecteer hem de manier waarop u wenst te worden gerespecteerd. Doen geen pijn, misbruik of verwaarlozing hem op geen enkele manier. Behandel hem de manier waarop je zou willen dat hij u te behandelen.
 11. 11
  Maak tijd voor hem en plannen activiteiten vindt u zowel genieten.
 12. 12
  Laat uw eigen persoonlijke tijd, scheiden van hem als je je eigen passies na te streven. Gebruik deze tijd of uw tijd niet opofferen met vrienden voor je vriendje. Het zal hem laten zien dat u interessant zijn en respect voor jezelf, evenals het geven hem de tijd om te hangen met zijn andere vrienden en wees een vent.
 13. 13
  Maak iets voor hem om je te herinneren. Dit zal helpen om te stoppen met hem te krijgen afgeleid door andere meisjes.
 14. 14
  Zeg hem dat je van hem houdt, en dat hij is de enige die je wilt. Echter, dit niet zeggen, tenzij je echt meent. Zorg ervoor dat je trouw te blijven aan deze, en nooit bedriegen.
 15. 15
  Bij het ​​zeggen van "good bye", zorg ervoor dat je hem te kussen, knuffel hem, en in zijn oor fluisteren dat je van hem houdt. Echter niet, gedragen zich op een manier aanhankelijk, en nogmaals, alleen doen als je het meent.
 16. 16
  Communicatie is de sleutel tot alle relaties. Vertel hem hoe je je voelt, en vraag hem hoe hij zich voelt.
 17. 17
  Een uitstap hij geniet en doe het met hem. Proberen om interesse in wat hij graag doet. Niets is beter dan de mogelijkheid om tijd door te brengen met degene die je lief terwijl het doen van de dingen die je liefde. Echter, niet op aandringen dat altijd doen van alles met hem.
 18. 18
  Laat hem weten waar u zich op het gebied van lichamelijke intimiteit en hoe ver je gaat, dus zullen er geen last minute beslissingen. Hij kan in feite worden verlicht niet te druk in het hebben van geslachtsgemeenschap en te maken krijgt met geboortebeperking en emotionele kwesties.
 19. 19
  Af en toe maakt de eerste zet. Men zal je niet vertellen, maar ze doen niet altijd alsof je de eerste stap te zetten. Een vrouw in de controle zal elke man zwak in de knieën te maken. Dus geef het een gaan, het werkt. Het is sexy.
 20. 20
  Kijk hem altijd in de ogen (maar niet alleen wezenloos staren hem) als je praat. Als je blijft kijken weg, zal hij denken dat je niet comfortabel rond hem voelen. Uw lichaamstaal zegt veel, en jongens kennisgeving alles.
 21. 21
  Complimenteer hem (oprecht). Niet gewoon vertellen hem hij is 'hot', zo nu en noemen hem prachtig, of knap. Het maakt een welkome verandering. Of, als je niet comfortabel voelt met deze woorden, compliment zijn haar of zijn kleren, of hoe hij ruikt. Echter, nooit hem complimenteren valselijk.
 22. 22
  Als u een probleem met een aspect van je relatie met hem te hebben, zeg hem, maar zorg ervoor dat niet te komen over egoïstisch of veeleisende of boos, zorg ervoor dat hij weet dat je nog steeds van hem houdt, en willen werken aan het om dingen te verbeteren. Hij zal uw inspanning waarderen in het maken van je relatie werken. Echter, dit betekent niet dat je bijenkorf te zeuren tegen hem over elk klein ding, dit zal hem alleen maar irriteren, en zet hem af.
 23. 23
  Vertel hem dat je van hem houdt vaak, maar niet te veel, houdt zijn hand, kus zijn wang of geef hem een snelle kus op de lippen.
 24. 24
  Gewoon omdat je uitgaat, betekent niet dat hij niet kan en zal niet kijken naar andere meisjes. Zijn natuurlijk voor een man om te kijken naar andere meisjes, maar niet in paniek raken bij hem als hij dat doet. Gewoon speels zeg hem dat hij dat niet meer en vanaf dat moment gewoon een beetje voorzichtig in de nabijheid meisjes.
 25. 25
  Geef hem een zachte, zoete kus elke keer even, gewoon willekeurig. Dit zal hem geïnteresseerd te houden en hij zal met u, omdat hij weet nooit wanneer je hem weer zult kussen. Als je nog niet klaar voor iets dergelijks, raakt zijn arm of hand of iets dat je weet zal vonken zenden hem.

Tips

 • Als u gelukkig te zijn met hem, laat hem weten. Lachen vaak en laat hem weten dat je glimlach is allemaal door hem.
 • Wees jezelf. Niet veranderen nadat je begint uit te gaan. Hij vroeg je uit voor u, niet voor iemand anders.
 • Nog steeds, geef niet op, alleen maar omdat je denkt dat je hem hebt voor een goede.
 • Als hij voelt neer, er te zijn voor hem. Hou van hem, zodat hij kan weten dat hij een meisje die er altijd aan zijn zijde.
 • Vertel hem altijd je van hem houdt.
 • Heel belangrijk -! Maak je geen zorgen over dingen. Als je te veel zorgen te maken, zal hij onder de indruk dat je hem niet vertrouwt, en je het risico loopt hem te denken dat je paranoïde bent, tenzij hij weet dat u een reden om hem niet te vertrouwen.
 • Wees er snel bij om te lachen, maar wees niet nep. Wanneer je aan het lachen, het meent.
 • Als je vrienden worden met zijn vrienden, niet flirten of laat ze flirten met je. Wanneer een man ziet dit, het maakt hem onzeker en hij maakt zich zorgen wanneer een van zijn vrienden geeft je vuil op hem. Als een van zijn vrienden heeft de hots voor u, hem volledig negeren. Jouw vriendje is niet boos op je, maar hij zal een probleem met die vriend te hebben.
 • Wees altijd vooraf met hem.
 • Wees niet onder hem zo veel, want hij zal denken dat het moeilijk zal zijn om een ​​pauze van je krijgt.
 • Als je genoeg van het wachten op de eerste zet, ga ervoor! Jongens doen niet altijd alsof je de controle of het maken van de eerste zet.

Waarschuwingen

 • Wees niet zeurderig, behoeftig, of overbezorgd.
 • Verwacht niet dat hij weet wat je voelt. Druk jezelf.
 • Doe niet zo aanhankelijk. Het is een enorme turn-off
 • Lieg niet tegen hem of bedriegen op hem. Het zal hem denken dat het goed voor hem om dit te doen voor u. Bovendien zal het hem pijn, en kan hij niet in staat om u te vertrouwen te voelen meer.
 • Niet meer dan bezitterig over hem. Hij kan het niet leuk.
 • Wees niet obsessief.
 • als hij voelt u zich ongemakkelijk vertel hem. Hij zal begrijpen en te stoppen.
 • Vertel hem niet dat je niet van zijn vrienden. Hij zou hen te kiezen over je heen. Echter, als je ziet wat slechte invloeden op het werk, zeg hem en hem te vertellen waarom.
 • Als je hem zien praten met een ander meisje niet van uit meteen dat ze flirten ze misschien gewoon vrienden. Jongens kunnen vrienden die meisjes hebben.
 • Wees niet egoïstisch en egocentrisch. Denk na over hem ook, wat hij zou willen, en niet alleen over jezelf.
 • Hem niet je hele levensverhaal in een keer vertellen. Enigszins mysterieus, waardoor sommige onderdelen in als je verder gaat invullen.
 • Maak hem niet verdringen, paranoïde zijn, en voortdurend bellen of bug hem. Hij kan voelen gesmoord door jou. Geef hem zijn ruimte, en laat hem beslissen wanneer hij wil om je soms praten.