Wkanl

Hoe maak je een relatie als op de middelbare school te genieten

Ben je op de middelbare school (9de-12de rang) en een deel van een koppel? Als dat zo is, kunt u een aantal vragen over hoe een gezonde, bevredigende relatie te hebben. Hier zijn een aantal antwoorden!

Stappen

Hoe maak je een relatie als op de middelbare school te genieten. Breng samen tijd door.
Hoe maak je een relatie als op de middelbare school te genieten. Breng samen tijd door.
 1. 1
  Breng samen tijd door. Dit is een gegeven in een relatie. Vergeet niet, omdat je op de middelbare school - heb je weekend af (zaterdag en zondag), breekt af, (Thanksgiving break, kerstvakantie, Mid-winter uitsparing, en Spring Break, enz.) evenals andere vrije dagen. Gebruik ze allemaal in je voordeel. (Plus Summers). Zelfs als je dingen te doen, zoals schoolwerk, karweitjes, naschoolse activiteiten / clubs, vrienden en familie, je moet in staat zijn om tijd te maken voor elkaar. Zelfs als je het moet opschrijven op uw agenda, moet je het doen. Saamhorigheid is een goede zaak voor je relatie. In principe moet je face-to-face, kwaliteit, vaak tijd doorbrengen samen te laten werken. Uithakken tijden voor data (etc). Als je naar dezelfde school niet over doen de tijd samen ding!
 2. 2
  Breng tijd door elkaar. U moet een afzonderlijke leven buiten je relatie hebben. Je moet in staat zijn om ervoor te zorgen dat je vriend of vriendin niet interfereert met uw klusjes, schoolwerk of familie of sociale leven. Houd alles in balans. Uw romantische relatie kan niet al je aandacht, aandacht, energie en tijd. Je moet ervoor zorgen dat je in staat zijn een onafhankelijk persoon zijn. Plus, zal de tijd uit elkaar je wilt de andere persoon nog veel meer te zien.
 3. 3
  Blijf veilig, zowel emotioneel als fysiek. Je vriend of vriendin mag niet slaan, schreeuwen, schreeuwen, schreeuwen tegen, klapzoen, slaan, schoppen, bijten, krabben, duwen, grijpen, schudden, of gooi je. Je moet niet een van die doen om hem of haar ook. Je vriend of vriendin moet je niet dwingen om seks te hebben met hem of haar (dwz verkrachting), maak je hem aanraakt of haar, druk je, of doe iets anders. Dat moet je niet doen om hem of haar ook. Geen van jullie moet de andere geheimen en prive info vertellen (tussen jullie twee als koppel) aan iemand anders, chantage u op enige wijze, bedreigen je, bel je namen, of iets anders dergelijks. Als iemand je pijn doet (emotioneel, fysiek, seksueel of anderszins) moet je niet opgemaakt met het. Dat is niet gezond at all! De dader heeft om hulp te halen of te wijzigen. Het slachtoffer moet uitstappen snel! Vertel het je ouders. Veel mensen en dingen kan helpen (straatverbod orders, telefoons aan de politie of 911 bellen, etc). Ook moet je het gevoel hebben dat je vriend of vriendin zal alles doen wat in zijn of haar vermogen te beschermen - geen pijn - u en uw gevoelens en lichaam.

Tips

 • Maak het meeste van de tijd die je samen doorbrengen. Als je elkaar op school, vergeet niet je vriend of vriendin als je rond je vrienden of vice versa.
 • Niet gewoon aannemen je vriend of vriendin houdt ervan om handen te houden of weer te geven andere vormen van genegenheid in het openbaar (school of anderszins) dus eerst vragen of het goed is. Als het is, gewoon zachtjes pak zijn of haar hand (en misschien samen interlace je vingers) wanneer u onderweg bent side-by-side de volgende keer dat je elkaar op school.
 • Heeft je vriend of vriendin je hele leven of de focus niet te maken. Zorg ervoor dat je aandacht en aandacht in de klas, het houden rangen omhoog, het doen van de noodzakelijke klusjes, niet verwaarlozen uw vrienden of familie, op tijd komen voor het werk (als je een baan hebt) en het hebben van tijd voor u - om te ontspannen, genoeg slaap, het bijhouden van je hobby's / interesses, (etc).
 • Toon genegenheid -,, elkaars hand vasthouden, koppeling armen, zet wapens rond de schouders of taille, met elkaar, maar niet slobber over elkaar of vasthouden echt strak. Vooral op school - je kan krijgen in de problemen. Misschien zeggen (of fluister in hun oor) "" wanneer die handen (ed) op school of geef een snelle kus of kusje (hetzij op de wang of lippen) te laat em weten waar je om geeft en zijn niet beschaamd wordt gezien in school-(of openbaar) met hen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig als je zegt dat je van ze houdt. Dit is een heel groot ding te zeggen en je moet weten wat je krijgt in.