Wkanl

Hoe maak je jezelf een reputatie

Moe van het zitten in de achterkant van de klas, niet zomaar een gezicht in de menigte? Dan is dit de gids voor u.

Stappen

Hoe maak je jezelf een reputatie. Bepaal wat je wilt worden bekend.
Hoe maak je jezelf een reputatie. Bepaal wat je wilt worden bekend.
 1. 1
  Bepaal wat je wilt worden bekend. Bekend worden voor iets goeds, als het zijn kunstzinnige en uniek. Ook nooit kiezen voor een reputatie die niet bij je passen. Probeer niet om over te komen als een prep als je niet kunt staan ​​dat om hen heen.
 2. 2
  Bepaal wat je nodig hebt om je reputatie te verbeteren. of niet welkom in deze situatie voelt. Het is makkelijker om een ​​reputatie te krijgen als je al goed in wat je werkt op (als wordt bekend als de slimme jongen of hardwerkende).
 3. 3
  Als je eenmaal weet wat je moet doen, doe het. Niet plotseling komen naar school veranderd. Mensen zullen gewoon vragen wat je op.
 4. 4
  Niet om mensen te praten over je nieuwe reputatie gewoontes, tenzij ze je eerst vragen.
 5. 5
  Handelen als u al een reputatie, en dingen doen om deze back-up.
 6. 6
  Als je op school met een rep en je vriend bent gepest wordt opkomen voor hen. Dit geeft je een grotere rep geven.

Tips

 • Als mensen complimenten voor iets wat je gedaan hebt om uw reputatie te krijgen, niet blazen het af. Gewoon zeggen bedankt. Als je denkt dat ze knoeien met u, zeg je reclasseringsambtenaar wacht in het kantoor (ongeacht welke reputatie je zoekt) en loop weg.
 • Doen alsof je niet de zorg over uw reputatie, of dat je denkt dat het leuk mensen zie je op die manier. Probeer niet om over te komen als verheven of neerbuigend, dat wel.
 • Hoeft niet tot stand brengen van de dingen die je doet om je reputatie te krijgen. Bijvoorbeeld, als je wilt een 'slimme jongen' te zijn, niet praten de hele tijd over hoeveel boeken je leest of computers die je gehackt. U krijgt een reputatie als een nerd of geek krijgen. Evenzo, als je wilt om een ​​rebel te zijn, en je praat de hele tijd over de auto's die je gestolen en borden u gelabeld, zullen de mensen gewoon bellen je dom.
 • De beste all-round manier is om de titel van iets slechts te voorkomen.
 • Weten hoe ze de aandacht van mensen te krijgen. Als u wilt een reputatie die gaat om het uitgaande hebben, worden vriendelijk, helemaal niet schuw.

Waarschuwingen

 • Weet bekend als een verklikker niet krijgen.
 • Veranderen niet alleen omdat mensen plagen je. Als u probeert te veranderen de plagen zal toenemen. Veranderen omdat je wilt beter niet zijn, voor anderen.
 • Het kan jaren duren om zich te ontdoen van een reputatie. Wees voorzichtig met wat je wilt worden genoemd.
 • Handelen niet als een betweter broek, handelen griezelige, of zijn gemeen en betuttelend.
 • Probeer niet te veel, anders moet je een reputatie voor iets anders, iets wat je niet wilt worden bekend.
 • Een reputatie is niet altijd goed, en soms zul je reputatie je niet wilt krijgen.