Wkanl

Hoe maak je een tatoeage te verwijderen

Ooit wakker op een ochtend met een tatoeage je niet meer weet krijgen? Of is de tattoo heb je voor je achttiende verjaardag niet uit te werken niet meer? Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt uw tatoeage verwijderd.

Stappen

Hoe maak je een tatoeage te verwijderen. Overwegen om uw tatoeage professioneel verwijderd.
Hoe maak je een tatoeage te verwijderen. Overwegen om uw tatoeage professioneel verwijderd.
 1. 1
  Overwegen om uw tatoeage professioneel verwijderd. Hoewel duur, dit is de veiligste en meest effectieve manier om zich te ontdoen van een ongewenste tatoeage.
 2. 2
  Probeer het gebruik van zout water (indien beschikbaar gebruik oceaan zout water, als n / a gebruik regelmatig zout)] om de tatoeage vervagen. Het is onwaarschijnlijk dat dit zal de tatoeage volledig te verwijderen, maar het zal geleidelijk vervagen van de tattoo. Echter, kan deze procedure ook uw huid licht verkleurd en ruw.
  • Eerste, reinigen en scheren de tatoeage website. Zorg ervoor dat u een antibioticum zeep en droog de huid voordat u verder gaat.
  • Bevochtig een spons en rol het in zout totdat het zout niet meer oplossen op de spons.
  • Wrijf de spons over je tattoo krachtig voor een goed half uur, dan laat het gebied droog.
  • Spoel het gebied na het zoute water is opgedroogd en er een pleister op de site om infectie te voorkomen.
 3. 3
  Probeer een verwijdering crème. Verwijdering crèmes zijn de goedkoopste en minst pijnlijke methode van tatoeage verwijderen, maar hun effectiviteit is afhankelijk van regelmatige, ijverig gebruik. De Tattoo Removal Instituut raadt een paar verschillende crèmes die lijken effectief te zijn, waaronder TatBGone en Tattoo-OFF.

Professionele tattoo verwijderen

 1. 1
  Beslis over de verwijdering methode die u zou willen proberen. Hoe effectief de methoden zijn op tatoeage verwijderen is afhankelijk van de ervaring van de kunstenaar die uw tatoeage, hoe groot het is, waar het zich bevindt en je vermogen om te genezen deed. De nieuwere de tatoeage, hoe moeilijker het kan zijn om te verwijderen, en de meer ervaren van de kunstenaar die de tatoeage heeft hoe makkelijker het zal zijn om te verwijderen. Overweeg dan een van de volgende methoden om uw tatoeage professioneel verwijderd:
  • Laser tatoeage verwijderen-Laser tatoeage verwijderen is een van de weinige methoden van tatoeage verwijderen die niet gepaard gaat snijden in de huid en in plaats daarvan maakt gebruik van pulsen van licht op een zeer hoge concentratie aan de tatoeage te verwijderen. Er kan niet worden gegarandeerd dat dit zal verwijderen van de tatoeage 100% en is een pijnlijke procedure. Patiënten worden gewoonlijk plaatselijk verdoofd gel voorafgaand aan het ondergaan van de laserbehandeling. Er moet ook worden opgemerkt dat laser tatoeage verwijderen vereist meestal meerdere behandelingen en kunnen littekens, blaren of korsten veroorzaken.
  • Dermabrasie en salabrasion-Deze methoden van tatoeage verwijderen zijn rond voor een lange tijd, maar worden nu alleen gebruikt als laser verwijderen is geen optie. Dermabrasie zand van de huid na wordt bespoten met een verdovende oplossing. Salabrasion is vergelijkbaar, behalve dat een zout water oplossing wordt aangebracht op de huid voordat ze slijpen of schuren van de huid. Deze twee methoden kunnen zeer pijnlijk zijn, kan schillen en bloeden veroorzaken en zijn niet zo effectief als sommige andere tatoeage verwijdering opties.
  • Chirurgische verwijdering-In deze invasieve procedure, zal de arts snijden door verschillende lagen van de huid en knip de tatoeage. De huid wordt ofwel uitgerekt en dichtgenaaid of een huid grafiek wordt geïntroduceerd.
 2. 2
  Doe je onderzoek. De effectiviteit van een professionele methode is afhankelijk van de vaardigheden van de professional. Kijk voor reviews online van mogelijke artsen vinden of vragen naar de namen van voormalige klanten die je aan kan praten.
 3. 3
  Meer geld overhouden. Professionele tatoeage verwijderen is duur, dus zorg ervoor dat u goed de verschillende opties die u kunt gebruiken om de procedure te financieren onderzoek, of dat je genoeg tijd om het af te betalen zonder beschadiging van uw bankrekening te veel.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u de professional instructies met betrekking tot verzorging van de site direct na elke behandeling te volgen. De tatoeage verwijderen site moet droog en over het algemeen zeer zorgvuldig behandeld voor een paar dagen na elke behandeling worden gehouden.

Tips

 • Heeft iets dat je spijt niet doen.
 • Gelieve niet te springen op de eerste methode van tatoeage verwijderen die je tegenkomt. Er zijn andere tatoeage verwijdering methoden beschikbaar zijn, en met de juiste onderzoek en aandacht voor uw individuele voorkeuren, moet het niet te moeilijk zijn om de juiste methode te vinden.
 • De beslissing om uw tatoeage te verwijderen is een zeer persoonlijke beslissing en niet te lichtvaardig worden genomen. Weet je nog toen je voor het eerst kreeg je tattoo? Je hebt niet alleen springen in en ontvang elke oude tatoeage.
 • Hetzelfde geldt voor tatoeage verwijderen. Gebruik goede ouderwetse "gezond verstand".

Waarschuwingen

 • Een voorbeeld van een tatoeage verwijdering methode die niet mogen worden gebruikt door mensen van kleur is de 100% TCA oplossing voor tattoo verwijdering systeem. Echter, minder sterke punten zijn veilig voor mensen van kleur te gebruiken.