Wkanl

Hoe maak je een snob te zijn

Moe van middelmatigheid? Beschaven jezelf, uitgegroeid tot een snob. Omdat het een snob is over het cultiveren van een levensstijl die laat je het beter weet - altijd. Wees ervan bewust dat je de mogelijkheden zal beperken voor vriendschappen, maar een snob moet alleen maar kijken naar de allerbeste in relaties toch, moet dus de kwaliteit niet kwantiteit uw allerhoogste mantra te zijn.

Stappen

Hoe maak je een snob te zijn. Doe niet alsof je leeftijd.
Hoe maak je een snob te zijn. Doe niet alsof je leeftijd.
 1. 1
  Doe niet alsof je leeftijd. Ja, rijke meisjes altijd zijn hun ouders 'prinsesjes'. Buitenkant van een eigen huis, op een "baby-stem", steenbolk en maak puppy ogen, en bagatelliseren je intelligentie alleen maakt u een snob verschijnen.
 2. 2
  Hebben een gevoel van stijl. Omdat het in de mode is een must. Probeer om meer modebladen te lezen om te leren welke soorten kleding goed samen gaan en hoe een stijlvolle outfit samen te stellen. Zorg ervoor dat u uw eigen mode te creëren en uw eigen stijl, want het is niet goed om iets dat gewoon is dat je niet dragen. Het is vaak beter om een ​​fundamentele persoonlijke stijl dan om altijd achter de nieuwste 'rage' uitstraling hebben.
 3. 3
  Doe belediging, roddel of laster. Indien nodig, stem uw mening adequaat en constructief. Dit stimuleert uw publiek om aandachtig te luisteren als je spreekt.
 4. 4
  Hebben een goede hygiëne, vergeet niet om altijd schoon zijn: lopen een kam door je haar, houd je nagels vrij van vuil en netjes, je tanden poetsen en baden / douchen. Bij het spuiten van parfum, zeker om net genoeg te gebruiken, maar niet te veel. Overmatig gebruik van parfum is niet aantrekkelijk en niet het verbeteren van je hygiëne, ondanks wat vaak wordt gedacht. Omdat het schoon is belangrijk, het zijn groezelig is niet chique en is niet prettig. Hebben nooit vet haar. Het is grof en zeer trashy.
 5. 5
  Breek de stereotype ketenen. Vaker wel dan niet, met behulp van labels op enige wijze, hetzij voor uzelf of anderen te identificeren, toont een gebrek aan creativiteit, lusteloos sociale vaardigheden, en een gebrek aan zorgvuldige observatie. Geef iedereen respect en het voordeel van de twijfel.
 6. 6
  Hebben een rijke meisje woordenschat. Het is een must. Gebruik grote woorden. Rijke mensen zijn vaak goed opgeleid en hebben dus een goede woordenschat. Leren een nieuw woord elke dag als 'afwijkend', 'schuldig' of 'grillig. " Het hebben van een woordenschat als dit verhoogt charme en humor, die kan worden beschouwd als een must in de hogere kringen.
 7. 7
  Meest snobistische meisjes zijn preppy, dus je kunt een te worden, ook. Draag Lacoste polo's, Tommy Hilfinger truien, Calvin Klein jeans en Burberry sjaals. Probeer niet te laten zien aan anderen dat je draagt ​​dure kleren. Rijke mensen doen dat niet. De meesten van hen kopen merkkleding, omdat ze net als zij, niet alleen voor het label. Ook, koop een Louis Vuitton tas. Als je niet kan veroorloven, een goedkopere kopen. Vermijd knock-offs.
 8. 8
  Draag een goede kwaliteit kleding te allen tijde. Hoewel het de voorkeur om goed gemaakte designer kleding te dragen, moet alle kleding die je draagt ​​wel van goede kwaliteit, goed gestreken, en schoon. Liever roze, bruin, wit of zwart kleuren.
 9. 9
  Draag kwaliteit sieraden. Gold heeft een rijke uitstraling. Het bezitten van een fatsoenlijk stuk beter is dan een doos vol junk stukken. Oorbellen moeten kleine gouden of zilveren studs, of misschien edelstenen zijn. Gebruik echte parels, dit zijn de enige aanvaardbare vorm voor de rijken look.
 10. 10
  Geld is zeker een essentieel. Echter, niet veel nodig. Zoeken naar manieren om geld te krijgen. Bericht voegt op een wijk website met kinderopvang en huisdier zitten. Als je een grasmaaier, aan te bieden aan mensen gazons of harken bladeren maaien. Iets doen om geld te krijgen of dat is gewoon vraagt ​​je oma of je hoeft te werken.
 11. 11
  Nu de kwestie van het geld wordt gebruikt, we moeten gaan naar wat te doen met al het. Met het geld dat je hebt verzameld (overal van ongeveer 115€ -750€) je nodig hebt om te gaan winkelen. Ga naar outlet malls waar kleding is een beetje goedkoper dan in de winkels. Tommy Hillfiger, Abercrombie en Fitch, Armani Exchange en zelfs Dolce en Gobanna kleding kan worden gekocht voor een lagere prijs. Controleer ook groothandels die zachtjes gebruikte kleding verkopen voor een veel goedkopere prijs dan in de winkel eigenlijk (check tips voor een kleine aanvulling op dit hoofdstuk).
 12. 12
  Wees beleefd. Rijke kinderen worden vaak getraind (hoewel ongewild) in omgangsvormen, en dat blijkt. Leren een aantal elementaire tafelmanieren voor lunches in restaurants met vrienden. NOOIT onbeleefd om bedieningspersoneel, manicures, verkoopbedienden, enz. Dit maakt je als je niet gewend om te worden bediend door anderen. Rijke kinderen hebben vaak persoonlijke trainers, begeleiders, chauffeurs, en kindermeisjes, en worden gegeven door hun ouders te vriendelijk voor degenen die hen dienen.
 13. 13
  Doe niet alsof je kieskeurig over elk klein aspect van alles zijn. Rijke meisjes zich kunnen veroorloven om kieskeurig te zijn (of 'selectieve', zoals ze waarschijnlijk zouden zeggen), maar als je klagen over elk klein ding dat je gewoon lijken pretentieus en vervelend. Kies een paar items die je echt bent selectief over. Bijvoorbeeld, de meeste rijke mensen het niet erg het dragen van kleding van Gap, omdat iedereen weet dat ze zich kunnen veroorloven merkkleding. Echter, bijvoorbeeld, veel rijke meiden nooit zal gebruiken goedkope make-up. De meeste dragen zeer weinig make-up de voorkeur van de natuurlijke uitstraling. Ze zullen zeggen dat het zal de huid ruïneren en ze hebben gelijk. Ze zullen ook niet gierig op de kwestie van schoeisel, omdat een betere kwaliteit schoeisel vormt zich naar de voet voor het grootste comfort, en zij zijn de hogere kwaliteit. Wees kieskeurig over dingen die ertoe doen.
 14. 14
  Nooit snotterig aan die minder bevoorrecht zijn dan u. Denk opmerkingen als "Haar trui is zo goedkoop" niet maken. Een rijk meisje die goed opgevoed (en niet smakeloos) zou nooit zeggen dat, en op deze manier als het ontdekt dat je niet rijk, zullen de mensen meer sympathie.
 15. 15
  Zie het leven als een ceremonie om gracieus worden uitgespeeld; elk moment, actie en dacht een ritueel te perfectioneren. Op deze manier zul je beginnen met een waardering voor de fijne, de edele, de exquise cultiveren.
 16. 16
  Lees late negentiende eeuw en begin twintigste eeuwse auteurs op gedrag, zoals Emily Post ( http:/ / www.gutenberg.org/etext/14314) en John Young ( http://www.gutenberg.org/etext/17609 ). Het geeft je een solide basis in de beginselen van de juiste levende, de meest opvallende uiting van ware snobisme, die u kunt vervolgens aanvullen met moderne neemt op manieren waarop verdachte zijn ten beste te geven.
 17. 17
  Financieel onafhankelijk te worden, dat is, verantwoordelijk en slim met je geld. Er zijn professionele mensen die je hier kan helpen. Geld kunt u bereiken scheiding van de menigte in dat prachtig ingerichte landhuis zult u uiteindelijk wilt verwerven.
 18. 18
  Kies uw onderneming zeer zorgvuldig. Kies mensen die je wilt emuleren, die u inspireren tot grotere hoogten en wie zijn uw gelijken.
 19. 19
  Leven een gezonde, productieve en zinvol leven (maak het je missie om de gevolgen voor u te ontdekken) en een dag hand over de scepter aan uw erfgenaam, klaar om mee te nemen op uw nalatenschap.

Tips

 • Probeer niet te worden gezien het dragen dezelfde outfit te veel.
 • De "preppy" look heeft de neiging om zinspelen op rijkdom.
 • Nooit opscheppen over hoeveel geld je hebt, moet het altijd worden gesuggereerd.
 • Cultiveren een goede accent, intonatie en vermijd de nieuwste jargon. Spreek de hoogst mogelijke standaard van welke taal u verkiest.
 • Geef mensen de indruk dat je niet echt werken voor je geld. Het maakt je hele familie kijken rijk, en maakt je als een recht twat.
 • Nooit zweren. Het toont een gebrek aan klasse en woordenschat.
 • Vergeet niet om aardig voor anderen en aangenaam zijn. Je bent rijk en een beetje boven het allemaal en kan het zich veroorloven om zijn lief.
 • Zelfs als je de persoonlijkheid van de socialite te krijgen, vergeet niet je bent nog steeds jezelf.
 • Lees onophoudelijk.
 • Draag ingetogen op maat gemaakte kleding, schoenen en accessoires. Indien dit niet geheel mogelijk start klein (misschien een goed gesneden tweedelig), maar nooit iets flashy, merk of anders dan onberispelijk netjes. (Dit artikel is ook handig:)
 • Entertain thuis. Huur een chef-kok en het personeel als dat nodig is. Entertainen minder mocht dat nodig zijn, maar maak uw huis een betere locatie dan een hotel, club of restaurant.
 • Koop antieke meubels.
 • Gebruik een persoonlijke bediende.
 • Leren om paarden te houden, uiteindelijk koopt een of meer mooie exemplaren, idealiter je zou willen een stabiele bezitten.
 • Bezitten groter en honden.
 • Aandringen ooit zo beleefd op wordt geroepen door je titel en achternaam en ga verder te doen aan degenen met wie je omgaat die noch intieme vrienden of familie.
 • Door een van de kleinste auto's op de markt, een van de twee duurste soorten, of iets vintage. In elk geval dient te worden onderschat: geen felle kleuren, geen aanpassingen (zelfs niet de platen).

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat op zoek rijke kan heel goed leiden tot precies het tegenovergestelde van zijn rijk. Iemand die besteedt 225€ op een polshorloge kan een indrukwekkend ogende horloge hebben, maar zal 225€ armer zijn.
 • Niet voor een moment aannemen dat misschien gedraagt ​​zich als een dom verwend nest zou kunnen maken mensen echt een hekel aan je.
 • Als je eenmaal goed hebt beheerst de regels kunt u ze op uw discretie te breken, maar in eerste instantie doen dingen totdat ze een tweede natuur geworden.
 • Dit is een langdurig proces, maar kan zeer lonend zijn voor degenen die zichzelf toepassen.
 • Doe niet zo stom en bedoel, als je handelt bedoelt, zal niemand zoals jij.
 • Nooit liegen. Periode;. Het is kleverig en je zult gepakt. Altijd impliceren. Het is niet jouw schuld als je een verhaal over hoe geweldig het was om in de keizerlijke gedeelte van een vliegtuig, als je echt moest gaan halen je moeder wat doekjes uit de badkamer, en de keizerlijke gedeelte was onderweg vertellen. Je zei dat je nooit zat daar, of bleef gedurende meer dan 15 seconden.
 • Doen alsof je iets wat je niet kan je een fake. Mensen die je vrienden als je faken zijn gewoon vrienden van de nep jou. Ook kan je huidige vrienden beledigd zijn en negeer je.