Wkanl

Hoe maak je een scène slaapkamer te maken

Scène niet hier moeten worden gedefinieerd, het is al zo populair. U waarschijnlijk scène, of weet wat het betekent. Dus, hoe zou je kamer een scène meisje te versieren? Het is vrij gemakkelijk, dus gewoon blijven lezen om erachter te komen hoe je een scène ruimte die laat je vrienden willen terugkomen naar uw huis te krijgen!

Stappen

Hoe maak je een scène slaapkamer te maken. Verander je kamer kleur.
Hoe maak je een scène slaapkamer te maken. Verander je kamer kleur.
 1. 1
  Verander je kamer kleur. Als je een gewone witte kamer, kunt u, of misschien niet, willen proberen en verf de muren een andere kleur, maar voor de kamer uw lezing over, moet het zijn. Niet zeggen dat je moet, maar je krijgt betere resultaten. Als uw kamer IS effen wit en je kunt niet beslissen over welke kleur te schilderen, ga een beetje gek! Neem wat verschillende blikken verf en spatten het op de muren om het een one-of-a-kind kijken. Proberen te krijgen tot dezelfde als uw favoriete kleuren hebben.
 2. 2
  Ontvang nieuwe meubels. Alright zo, zo koel en helder als scene kamers kijkt, kun je niet gewoon gooien een bos van multi-gekleurde spul in een kamer. U kunt de mix-en-match, gewoon niet over-doen. Maar als je dat doet, is het best om een ​​effen witte kamer. Ook moet je te veel spullen niet toe of het zal te druk om rond te lopen te worden. Worden creatieve, maar ook weet dat sommige grenzen. Je kunt niet een geheel zwart gekleurde kamer en plotseling een gele stoel knalt binnen Maar vergeet niet om plezier te hebben en probeer jezelf niet te leiden tot een last van schuld.
 3. 3
  Voeg het juiste muur decor. Tape of hangen een heleboel uw favoriete dingen op uw muren, spiegels, tafels, overal dat schattig zal kijken. Maar zorg ervoor dat ze niet zo... storend voor sommige mensen. Opgemaakt dingen die zijn soort van plakkerig, als je een kunstenaar, opgemaakt een schilderij. Beelden afdrukken van het internet en zet ze op uw muren. Fotograaf? Ophangen die pics. Ga naar de Goodwill of tweedehands winkel en ze hebben altijd een plek gevuld met oude 25 cent records. Uitzoeken wat toffe gasten en u kunt deze op uw muur te zetten. Hier krijg je een abonnement op een tijdschrift u geïnteresseerd bent in, zoals Rolling Stone of AP (of gewoon kijken door oude tijdschriften), en knip interessante dingen om op uw muur. En altijd hebben minstens een poster van uw favoriete band!
 4. 4
  Versier je bed. Elke slaapkamer heeft een, dus waarom zou het niet mogen scene te zijn? Voor sprei (dekens, lakens, enz.), probeer een aantal leuke dekbedden met gedurfde kleuren of patronen, of iets met cartoons. Pluchen speelgoed, teddyberen, of kussens van karakters zoals Hello Kitty, Domo, of Spongebob ziet er perfect uit, dus plaats een paar van die op je bed. Als het eruit ziet als een 5-jarige maakt gebruik van je bed, je bent in de goede richting.
 5. 5
  Zet je eigen muziek plaats! Hebben een plaats in je kamer waar je al je cd's kan houden, je iPod, iPod-dock, radio en stereo-installatie. Kijk eens naar dit artikel voor voorbeelden van scene muziek, in het geval u niet al weet.
 6. 6
  Maak je kamer gezellig. Je kan proberen om je kamer kijk scène maken, maar u wilt uw kamer gezellig te maken, ook. Gooi een paar zitzakken of comfortabele en leuke kussens op de vloer om te chillen met vrienden of luisteren naar muziek. Kleine details, zoals een leuke lamp, een pluizig tapijt, of vet gordijnen maken uw kamer zowel gezellig en scene. Vergeet niet om minstens een extra epic cartoon pluchen / kussen elkaar gooit, zal het uw kamer er zeer speciaal, vooral als de rest is niet zo 'cartoon-y' als je wilde dat het is.
 7. 7
  Houd uw kamer een beetje rommelig. Het is niet gewoonlijk beschouwd scène wanneer je kamer is brandschoon, maar uw slaapkamer mag nooit vuil of te rommelig.

Tips

 • Dingen die je persoonlijkheid weerspiegelt voegen.
 • Pin up wat spullen. Kurk boards, whiteboards, etc. zijn een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe de scène die u bent. Tekeningen van willekeurige dingen kan je lijken erg willekeurig, zoals de meeste mensen scène.
 • Vergeet niet om jezelf te uiten in je kamer, omdat dat een totale scène ruimte maakt.
 • Wees niet bang om je fantasie te gebruiken!
 • Hebben een open geest, en vergeet niet: het is jouw kamer! Je kunt doen wat je wilt met het!
 • Het draait allemaal om de gratis spullen! Als je in platenzaken, ze hebben bijna altijd gratis posters en stickers. Niet echt de stickers zich aan uw muur - in plaats daarvan, gebruik kleverige tack of een punaise.
 • Bereid zijn om zich te ontdoen van een aantal dingen.

Waarschuwingen

 • Scene en emo zijn niet hetzelfde! Dit artikel is over hoe je een scène niet> ruimte te maken. Als u wilt uw kamer kijken emo te maken, zal dit artikel u niet helpen op alle.
 • NIET kopiëren andere kinderen kamers! Die ervoor zorgt dat mensen denken dat je bent een na-aper.
 • Zorg ervoor dat je niet gooien alles wat je hoort te houden!
 • Doe niets je ouders niet zou goedkeuren van uw kamer niet te doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een slaapkamer!
 • Kussens, zitzakken, en comfortabele stoelen
 • Verf
 • Posters
 • Kurk boards, bulletin boards, en / of white boards
 • Muziek stations!
 • Gordijnen
 • Als je weet dat een vriend die goed is in het interieur ontwerpen, neem dan zijn / haar hulp.