Wkanl

Hoe maak je een piercing rekken

Elke piercing kan worden uitgerekt tot een groter formaat. Hoe snel kunt u afhankelijk van het lichaamsdeel, en de elasticiteit van uw huid. Sieraden maten zijn gemeten in meters of millimeters. Meters gaan door even nummers; hoe hoger het getal, hoe kleiner de sieraden (. 8g naast grootste maat na 10g) Na 000g, de meeste sieraden wordt gemeten in inches of millimeters.

Stappen

Hoe maak je een piercing rekken. Zorg ervoor dat u uw handen wassen met antibacteriële zeep voordat u de sieraden of de fistel (piercing gat).
Hoe maak je een piercing rekken. Zorg ervoor dat u uw handen wassen met antibacteriële zeep voordat u de sieraden of de fistel (piercing gat).
 1. 1
  Zorg ervoor dat u uw handen wassen met antibacteriële zeep voordat u de sieraden of de fistel (piercing gat)
 2. 2
  Gestrekt size tegelijk. Afmetingen gaan in aantal, door de twee (bijvoorbeeld, 12g tot 10g, etc). U zult spijt van krijgen als je niet zoals je zal leiden tot littekenweefsel en een klapband.
 3. 3
  Gebruik een glijmiddel op waterbasis, gebruik geen vaseline of iets anders dat zal verstoppen de piercing en val bacteriën. (NIET gebruiken Neosporin!)
 4. 4
  Gebruik nooit acryl / siliconen / kaos / inklapbare pluggen of tunnels te rekken, zullen ze irriteren. Gebruik een Taper te rekken.
 5. 5
  Zeezout soak het gebied te trekken uit alle mogelijke infecties.

Tips

 • Een hete douche zal helpen los je piercing voordat stretching.
 • Wacht 1-3 maanden tussen stukken, na 8g (3mm) wacht minstens 3-5 maanden. Hoe langer je wacht, hoe makkelijker je stretch zal zijn.
 • Gebruik alleen lichaam sieraden en versmalt, nooit zelfgemaakte materialen om uw piercings rekken. De beste materialen zijn chirurgisch implantaat roestvrij staal of titanium, glas en PTFE. Heb pinchers niet als versmalt. Niet versmalt als sieraden te dragen, ze zijn bedoeld binnen enkele minuten te worden ingebracht en verwijderd.
 • Draag geen organische (hout, been, enz.) of acryl voor ten minste een maand na het strekken. Acryl mag niet worden gebruikt voor langere tijd. Sommige mensen zijn het oneens over de vraag of siliconen is ok voor een verse stretch, veilig dient te worden vermeden gedurende de eerste maand te zijn.
 • Gebruik geen dubbele flared sieraden te rekken met. Gebruik alleen enkele flare, rechte stekkers of andere gladde sieraden. Binnendraad barbells zijn beter dan uitwendige schroefdraad degenen, aangezien de draden kan de binnenkant van je piercing beschadigen als ze gaan door. Dubbele flares zijn voor genezen piercings die zijn losgemaakt, de meeste DF sieraden is technisch gezien een maat groter.
 • Zachtjes trekken op of spelen met uw sieraden zal helpen uw piercing sneller los. Staal en glas zijn iets zwaarder dan titanium of organische stoffen, en kan ook helpen uw huid los te maken.

Waarschuwingen

 • Stretching te snel, of overslaan meters kan ertoe leiden dat uw huid te scheuren. Als uw rek is bloeden, of heeft lymfevocht die een korst maakt, krimpen uw sieraden naar een kleinere spoorbreedte en zoutoplossing gebruiken om het schoon met. Maak een zwakke oplossing van zeezout en warm water, en genieten van je piercing gedurende 5-10 minuten. Je huid spoelen met schoon water daarna. Doe dit in ieder geval elke dag totdat het genezen is. Te veel zout kan meer kwaad dan goed, moet de oplossing smaken tranen veroorzaken.
 • Gewichten zijn niet een goed idee om uw piercings rekken, want het zet druk op alleen de bodem, en kan dunner veroorzaken. Gewicht oorbellen zijn voor een korte periode van tijd, een paar uur tot een halve dag bij de meeste. Het dragen van zwaardere materialen zal helpen uw gaten sneller los te maken, maar zware gewichten zijn een slecht idee.
 • Stretching worden als permanent. Er is een goede kans dat een piercing zal krimpen na het strekken, maar geen garantie. Niet rekken als je niet bereid bent om te verblijven in dat formaat. Stretching verleden 2g (6mm) wordt meestal beschouwd als het 'point of no return', maar voor sommigen is het kleinere, voor anderen groter.
 • Doorbrandt zijn wanneer de binnenzijde van de piercing, de fistel buiten wordt geduwd, en vormt een "lip". Ze gebeuren vanuit het forceren van een stuk voordat je piercing klaar is, of overslaan maten. Om een ​​klapband te helen, krimpen en doe olie massages. Steek uw sieraden uit de rug om te helpen duwen de fistel opnieuw Blowouts kan permanent genezen indien niet behandeld, en zal kleine chirurgische ingrepen moeten worden verwijderd.
 • Littekenweefsel komt van beschadiging tijdens het uitrekken. Het maakt toekomstige stukken harder, en ziet er slecht uit. Doe olie massages te verminderen littekenweefsel, inkrimpen als de littekens ernstig is. Een piercing dat ziet er erg rimpelige (cat butt) is waarschijnlijk te wijten aan littekenweefsel.
 • Piercing wapens zijn onveilig, en traumatisch, vergeleken met naalden. Voor de veiligste en meest pijnloze piercing, ga dan naar een professionele piercer die u vertrouwt. Zorg ervoor dat ze gebruik maken van nieuwe naalden, of autoclaaf al hun materialen.
 • Kraakbeen piercings mag niet gestrekt met de bovenstaande stappen. Grotere kraakbeen piercings, zoals een inwendig schelp, worden algemeen doorboord op de gewenste maat. Stretching kan resulteren in de vorming van keloïden.

Dingen die je nodig hebt

 • Lichaam sieraden een maat groter dan uw huidige sieraden.
 • Een kegelvormige of PTFE-tape
 • Smeermiddel, bij voorkeur vitamine E, emoe, of jojoba-olie.
 • Geduld