Wkanl

Hoe maak je een mooie 10-jarige meisje te zijn

Het is gemakkelijk om vrij te zijn! Hey, als je je, je al bent. Je zou willen kijken naar een aantal van deze tips, hoor! Lees verder.

Stappen

Hoe maak je een mooie 10-jarige meisje te zijn. Je gaat snel in de komende jaren veranderen, als je niet al.
Hoe maak je een mooie 10-jarige meisje te zijn. Je gaat snel in de komende jaren veranderen, als je niet al.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Vertrouwen is de sleutel tot een mooie. Elke andere meisje wil ze iets van jou gehad.
 2. 2
  Je gaat snel in de komende jaren veranderen, als je niet al. Dus aanpassen van een zelfgevoel nu zal je verder dan ooit te nemen. Wees trots op wie je bent en hoe je jezelf presenteert. Dus houden schoon, fris, en komende uit als een beleefd persoon zal van pas komen. Tot slot, niet laat andere mensen krijg je naar beneden.
 3. 3
  Aankoop stijlvol, maar toch bescheiden kleding:
  • Uw kleding moet passen, toch mag je lichaam niet te strak knuffelen. Dit kan negatieve aandacht trekken. Draag leggings met korte rokken, leuke jeans, shorts en jurken. Was uw kleding een keer per week, en zorg ervoor dat ze zijn vlek vrij.
 4. 4
  Laat uw licht schijnen! Wees aardig voor iedereen, ook al zijn ze niet zo mooi terug. Help de oude dame dragen haar boodschappen, halen iets van een drukke moeder gedaald. Doen kleine daden voor mensen en je zult overmatig worden bedankt. Als je iets in je huis, dat is niet op zijn plaats te zien, op te lossen door jezelf en een ophef over het niet maken.
 5. 5
  Draag geen make-up. De kans is groot, je toch prachtige bent en make-up niet nodig op deze leeftijd. Als je ouders laat je, je kunt dragen concealer en lippenbalsem. Draag geen eyeliner of mascara, het maakt je ziet er te oud - dit is niet iets wat je nu nodig hebt. Ook, geen gebruik maken van een handtas. Dat maakt je lijkt te volwassen. Er zal genoeg tijd voor dit later zijn.
 6. 6
  Adopteer een goede hygiëne. Je gaat door veranderingen (of wordt binnenkort) en moet u in de gewoonte van het douchen krijgen dagelijks, tweemaal per dag poetsen, enz.
  • Wees een keurig meisje. Hebben schone nagels en zorg ervoor dat er geen vuil onder hen. Draag heldere nagellak als je moeder heeft een probleem met u het schilderen van uw nagels. Als het prima met haar, kies je favoriete kleuren en degenen die met uw outfit / persoonlijkheid.
 7. 7
  Gezond zijn. Eet fatsoenlijk eten vaker dan junk. Dat betekent niet dat steeds anorexia of te mager. Te mager of te dik is ongezond. Je moet veel fruit en groenten te eten, elke dag bewegen genoeg om je hartslag op te staan, en veel water drinken (dit betekent water drinken wanneer je dorst hebt)! Volg deze stappen en uw huid zal een gezonde, natuurlijke glans hebben.
 8. 8
  Probeer je best op school! Hard studeren en als je hulp nodig hebt, vraag het! Iets en maak uw familie trots. Als je het goed doen in een test, of uw SAT's of zelfs als je gewoon een goede school verslag, zullen ze erg trots op je. Leer zoveel als je kunt over de wereld om je heen en proberen om interessante dingen te zeggen hebben. Nee, zult u geen gebruik maken van alles wat je n scholen leren, maar denk van de school als een manier om je te leren hoe te leren. Het klinkt grappig, maar dit is een zeer nuttige vaardigheid.
 9. 9
  Wees jezelf! Probeer niet om iets wat je niet bent. Je bent uniek in uw eigen manier, en dit maakt je net zo bijzonder als iemand anders.
 10. 10
  Laat niemand je geloven dat je een vriendje nodig. Dit is gewoon niet waar. Wees bevriend met iedereen plaats. Maar pas op voor opknoping uit met oudere, 'cool' mensen. Het kan gevaarlijk voor u zijn.
 11. 11
  Be fun-loving! Leuke mensen lachen meer, en de kans groot dat mensen zullen je meer wilt!
 12. 12
  Proberen om vrienden te maken. Als je nieuw bent op school bent, lachen en proberen om wat grapjes te maken. Het zal maken de andere kinderen denken dat je afkoelen, en wil om te hangen met je. Je weet maar nooit... die mensen misschien wel je beste vrienden voor het leven!
 13. 13
  Smile. Dit zal mensen vinden je aanspreekbaar en makkelijk om mee te praten. Zorg ervoor dat je niet zo veel dat het lijkt onnatuurlijk lachen, tonen alleen je tanden een beetje en maken het kijken natuurlijk.
 14. 14
  Hebben mooie haren. Was het om de twee dagen. Om het mooi te kijken, probeer dan het kopen van een aantal leuke haarspeldjes en haarbanden.

Tips

 • Altijd en wees jezelf.
 • Zorg nooit over wat anderen denken. Als je hyper voelt, gek! Who cares als iedereen in de supermarkt is het geven van je rare blikken? Zal je waarschijnlijk niet hen ooit weer te zien!
 • Maak nooit plezier van iedereen! Niemand zal willen je vriend zijn. Ook mensen zullen nooit meer naar je luisteren.
 • Als je van iemands haar of outfit hen vertellen! Iedereen houdt ervan als ze een compliment vertel hen dat je het leuk vindt, het maakt mensen zoals jij. Het maakt je er mooi en makkelijk om mee te praten.
 • Niet te veel zorgen te maken over je haar. Vergeet niet, een eenvoudige paardenstaart is mooi aan iedereen.

Waarschuwingen

 • Gebruik dit ding niet te ver! Als je gewoon jezelf bent, het is oke.
 • De bovenstaande tips voor het uiterlijk zijn alleen gidsen! Het enige wat je echt zorgen te maken over zijn goede hygiëne en nette kleding. Laat de mode zorgen voor middelbare school en universiteit! Je zal meer geld moeten besteden aan het toch.
 • Als je te bezorgd over het feit dat mooi en je voelt gestrest, proberen om met iemand te praten.

Dingen die je nodig hebt

 • Een beetje geld als je wilt wat accessoires.
 • Wat vertrouwen.
 • Ten minste een goede vriend te vertrouwen inch