Wkanl

Hoe maak je mensen denken dat je emo bent als je niet

Sommige kinderen gewoon geloven in, anderen niet zo veel, maar ze nog steeds willen laten doorgaan als een gelovige. Als dit klinkt alsof je, lees dan verder.

Stappen

Hoe maak je mensen denken dat je emo bent als je niet. Beginnen te zwart, rood,,, paars, en blauw op een dagelijkse basis te dragen.
Hoe maak je mensen denken dat je emo bent als je niet. Beginnen te zwart, rood,,, paars, en blauw op een dagelijkse basis te dragen.
 1. 1
  Beginnen te zwart, rood,,, paars, en blauw op een dagelijkse basis te dragen. Na een tijdje zullen de mensen het idee krijgen en u kunt toevoegen in een paar meer kleuren, zoals en bruin. SCENE kinderen dragen meestal al de felle kleuren. Emo's hebben de neiging aan de stok met zwarte en witte en donkere kleuren.)
 2. 2
  Dragen zwarte eyeliner, dit zou de enige make-up die je draagt ​​zijn.
 3. 3
  Krijg pony als je deze niet hebt, en strek je haar. Zorg ervoor dat ze zijn side-pony.
 4. 4
  Draag schoenen zoals bestelwagens en converseren. Deze kunnen lage top, enkel hoge of hoge schoenen zijn.
 5. 5
  Krijgen sommige zwarte omrande bril, maar niet dikke velgen, en als mensen je vragen waarom, zeg je ze nodig hebt.
 6. 6
  Probeer en rondhangen met scènes en. Geen Goten en Punks, omdat ze niet graag Emo en Scene kids.
 7. 7
  Draag dikke zwarte en witte riemen met en zonder studs. De wilder, hoe beter.

Tips

 • Vermijd mensen die je kent. Het maakt niet uit van de reden waarom je jezelf wilt verbreken en alleen zijn. Emos zijn schuw.
 • Als mensen willekeurig naar je toe komen en zeggen: "ben je emo ', zoals zij doen," nee "zeggen, lach, en blijven lopen. Dit heeft het omgekeerde effect van het maken van mensen die denken dat je een emo BENT, met behoud van je weg van de 'poser' menigte.
 • Houd altijd een vriendelijke karikatuur op, niemand houdt van een ruig uitziende koekje!
 • Heel stil in de klas, alleen praten wanneer zij worden opgeroepen, maar antwoorden in een lage, trillende stem. Onthoud emos zijn rustige mensen en niet willen spreken.
 • Dit is tegen alles boven deze, maar de meerderheid van emos die niet bang zijn van wat mensen denken en hoe ze zullen reageren zullen zeer willekeurig en vriendelijk te zijn. Jezelf niet afzonderen om een ​​hoek en huilen. Ren naar willekeurige mensen en vraag om knuffels, veranderen hun mening over emos.
 • Denk na over de reden waarom je wilt Emo kijken, als je echt het gevoel alsof je bent, overweeg dan het schrappen van de act en hangen met andere gelijkgestemde kinderen.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen ook een hekel aan je omdat je bent emo. Maak je geen zorgen, gewoon zoals u dat wilt. Als echte emo te zijn.
 • U moet waarschijnlijk ook niet doen als je niet echt emo, haar dom om te proberen en iets wat je niet en de mensen zullen niet zoals jij als je een dag naar school gekleed in Hollister en Europese Adelaar en dergelijke zijn, maar laten de volgende dag uitgedost in Hot Topic. en vooral niet vergeten dit is opgericht door een eikel die plezier van een echte levensstijl maakt en wordt "emo" is een manier van leven niet verdunt dom ding. ofwel je bent "emo" of niet luister niet naar deze zwakke gelijkgestemde klootzak!
 • Sneed nooit uw polsen en nooit moedigen andere mensen om dat te doen. Behandel uw problemen op een volwassen manier en praat met iemand die je vertrouwt of goed kent.
 • Mensen kunnen je een poseur bellen. Dit wordt algemeen beschouwd als een zeer slecht / niet cool ding. Negeer ze. Waar zijn emo.
 • Mensen kunnen denken dat je bent een freak.