Wkanl

Hoe maak je een mooi gezicht hebben

Het hebben van een gezicht is niet zo moeilijk als het lijkt. Sophia Loren heeft eens gezegd dat elke vrouw mooi kan zijn. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen, en het niet eens make-up nodig.

Stappen

Hoe maak je een mooi gezicht hebben. Probeer het epileren van uw wenkbrauwen in een flatterende boog.
Hoe maak je een mooi gezicht hebben. Probeer het epileren van uw wenkbrauwen in een flatterende boog.
 1. 1
  Wees positief. Vergeet niet dat je gezicht is uw meest voor de hand liggende instrument van meningsuiting. Het is het eerste dat mensen zien meestal als ze naar je kijken. Schoonheid echt van binnenuit komen, dus als binnen in je lelijk bent, zal uw gezicht te laten zien dat. Dus probeer een meer positieve persoon te worden, en als je dit doet, zal je gezicht laten zien.
 2. 2
  Probeer het epileren van uw wenkbrauwen in een flatterende boog. Dit zal een illusie van een meer vrouwelijk en mooi gezicht te geven. Vraag een vrouw die was wenkbrauwen om te achterhalen welke boog geeft je een mooie blik op je gezicht. Een vleiende boog zal uw gezicht frame ook.
 3. 3
  Gevoed worden. Eet goed en drink voldoende water. De huid is niet het grootste deel van zijn voedsel te krijgen van wat crèmes je op. Het komt van wat is het stimuleren van je lichaam. Eet een evenwichtige voeding in het algemeen, maar misschien wel de tijd nemen om een ​​specialist in ayurveda te raadplegen. Ze kunnen op maat u een dieet en regime dat specifiek is voor uw lichaam chemie en temperament.
 4. 4
  Te reinigen. Wanneer uw huid is niet goed schoongemaakt, het ziet er saai en krijgt grauwe of donkere vlekken. Uw gezicht en de rest van jullie heeft een redelijke schrobben met een actuele washandje een keer per dag, en knelpunten van het gezicht nodig een peeling behandeling een keer per week na het inschakelen 19 voor mannen en 22 voor vrouwen. Dit zijn de leeftijden van hormonale pieken wanneer je lichaam oliën produceren meer (om partners in de prehistorie signaleren) en celregeneratie verandert haar schema. Je moet ook je tanden poetsen in de ochtend en na de maaltijd, en flos elke avond. Als je geen zin hebt om de uitvoering rond een tandenborstel tijdens de dag, veeg je tanden met weefsel, of met die nieuwe tand wisser dingen die je op je vinger.
 5. 5
  Vochtig zijn. Zelfs mensen met een vette huid hebt een moisturizer. Mensen met een zeer droge huid moet gebruik maken van een natuurlijke botanische huidcrème, of zo natuurlijk mogelijk. Mensen met een vette huid moet gebruiken een olievrije of lichte olie moisturizer. Oudere mensen hebben veel baat bij crèmes met milde anti-oxidanten zoals groene thee.
 6. 6
  Gebruik een hoogwaardige lotion of body butter die de huid verzacht. Doe wat op nadat je bad of douche, en voordat je naar bed gaat. Dit zal geleidelijk aan je benen, armen, voeten en handen er vlekkeloos.
 7. 7
  Wees vriendelijk. Mensen die meer lachen, en zijn aanspreekbaar, lijken mooier voor anderen. Op zoek naar mensen met minachting of woede en het zijn snobistische of somber maakt je slecht uitzien. Dus probeer het gedrag dat je expressie verdraait tenzij het noodzakelijk is om geen totale doetje lijken te vermijden.
 8. 8
  Probeer een aantal make-up. Deze stap is optioneel, maar kan wonderen doen voor je gezicht als goed gedaan. Als je ouders je niet laten nog make-up te gebruiken, het is cool.
  • Begin met het mengen van een schar concealer op acne of donkere kringen onder je ogen. Meng een full-cover foundation overal op je gezicht, en streven naar beneden mengen om de nek.
  • Borstel wat licht blos op je jukbeenderen of de appeltjes van je wangen. Als u wilt, kunt u gebruik maken van bronzer op je gezicht contour en onder je jukbeenderen, die kunnen helpen bij afslanken en platter je gezicht.
  • Zoek op het web naar onderzoek dat oog make-up looks great kon doen voor u. Als u donkere huid, zijn heldere, pittige kleuren aanbevolen. Als je blond bent, ga dan voor mooie pastelkleuren. Als je brunette bent, het uitzoeken van een aantal mooie, sexy aardetinten. Als je een ginger of roodharige, op de uit te kijken voor de lol neutrale en pastelkleuren.
  • Bestudeer je gezicht. Selecteer de functies die u het meest tevreden over, en u kunt hen helpen opvallen met behulp van make-up. Bijvoorbeeld, als je houdt van je lippen, probeer dan een plumping lipgloss! Of als u uw ogen aanbidden, te investeren in een goede, verdikking mascara of eyeliner om je ogen een sexy look.
 9. 9
  Vrij zijn. Schoonheid komt in vele vormen. Wat schoonheid eigenlijk is in de natuur, is het bewijs van de kwaliteit en de fundamentele symmetrie. Dit is iets dat iedereen in de wereld heeft op zijn minst een beetje van, dat is waarom de mensheid niet is uitgestorven, hoewel de meesten van ons er niet uit als modellen. Dus relax en geniet van je leven. Maak je geen zorgen over de mensen die niet houden van je en ga je niet mooi vindt. Focus op de mensen die het doen. Zij zijn degenen die je tijd waard zijn.

Tips

 • Gebruik zonnebrandcrème ongeacht de duisternis of lichtheid van uw teint. Die uren in de zon doen oplopen, en zou je zwaar getroffen in de veertig van cumulatieve schade.
 • Doe je hoofd zwemmen en zelf zorg regime in de avond, wanneer u de tijd en de geest voor het... totdat je kinderen hebt of tenzij je een super stressvolle baan. In dergelijke gevallen, wakker worden een beetje geeft vroeg je tijd om te beginnen, en je bent echt fris tegen de tijd dat je wakker wordt van de kinderen en / of aan het werk gaan.
 • Als u wilt mooi zijn, lachen altijd.
 • U hoeft niet te veel uitgeven, maar niet aandacht te besteden aan de ingrediënten in uw bad-en schoonheidsproducten. Een body butter mag geen minerale olie en paraffine als de enige olie erin. Er moet ten minste wat cacao of shea boter in daar.
 • Houd Minty kauwgom of whitening strps van pas
 • Dames, zich te ontdoen van uw tankshirts voor de zomer. Althans draag een sjaal over het. Als jongens kijken naar een vrouw, hun ogen reizen van het gezicht naar beneden. Er is weinig meer dan teleurstellend om een ​​gezicht dat ziet er ouder uit dan het zou moeten, maar nog steeds relatief goed, en vervolgens om verder te kijken en zie neer rimpelig decollete zien. Je hele frontale verschijning is onderdeel van je gezicht deze dagen. Dus sla het decollete voor 's avonds.
 • Koop een paar van die flossen gereedschappen die niet vereisen wikkelen het touwtje om je vingers. Het is minder hoofdpijn en vaak effectiever.
 • Ga rechtop te kijken vol vertrouwen.

Waarschuwingen

 • Een ernstig lelijk-making gewoonte die veel mensen hebben is rondlopen met hun mond open opknoping. Wanneer je niet praten of lachen, moet je mond gesloten. Je hoeft niet te strak moeten portemonnee uw lippen op elkaar. Hou ze gewoon bij elkaar. Laten de mond verzakken niet alleen lijkt erop dat u niet de zorg voor je uiterlijk, maar na verloop van tijd je gezichtsspieren te worden uitgezakt en zwak uit het niet wordt gebruikt.
 • Niet onderuit, en niet zet je hoofd naar beneden. Dit zijn oer onderdanig gedrag dat niet vrouwelijk of nederig zeg. Ze zeggen dat lage status of minderwaardig. Kijk naar mensen niveau in hun ogen, en als je een blik te breken, doe het om te kijken naar iemand anders of een object in de buurt. Gedragen zich niet zo als je denkt dat je lelijk bent.
 • Nooit iemand die je niet mooi of dat je lelijk bent te vertellen. Je hoeft niet om jezelf te loven de hele tijd, maar gewoon niet vertellen mensen dat je denkt dat je lelijk bent, en dus betekenen dat ze zo ook moeten denken.

Dingen die je nodig hebt

 • Gezicht wassen
 • Toner
 • Moisturizer
 • Exfoliant
 • Een goede mondhygiëne
 • Goed verzorgd en tweezed wenkbrauwen