Wkanl

Hoe maak je een goede naam van de scène te kiezen voor myspace

Het groeiende aantal scene kids die verschijnen op MySpace is schandalig en je wilt opvallen. Picking iets origineels nog scène kan moeilijk zijn, maar met deze stappen zult u snel een nieuwe naam toe te voegen aan uw imago.

Stappen

Hoe maak je een goede naam van de scène te kiezen voor myspace. Schrijf uw voornaam neer op een stuk papier.
Hoe maak je een goede naam van de scène te kiezen voor myspace. Schrijf uw voornaam neer op een stuk papier.

"Random" Methode

 1. 1
  Schrijf uw voornaam neer op een stuk papier.
 2. 2
  Pak een woordenboek of thesaurus. Open het om een ​​volstrekt willekeurige pagina.
 3. 3
  Kies een nummer 1-25. Tellen elk woord tot u het woord dat is het nummer dat u heeft geselecteerd in de laatste stap vinden. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je kiest 18. Je zou elk woord tellen tot u de 18e woord te vinden. Als u opraken van de woorden te tellen naar het nummer dat u hebt gekozen, opnieuw beginnen aan de top. Ga niet naar de volgende pagina.
 4. 4
  Zet het woord in uw naam op basis van wat soort woord het is (bijvoeglijk naamwoord, zelfstandig naamwoord, een werkwoord of bijwoord). Als het een bijvoeglijk naamwoord, kunt u het voor uw naam te zetten. Als het een werkwoord, kon je het voor je naam in de huidige vorm (bijvoorbeeld: Living Stephanie). Als het een zelfstandig naamwoord, zou je kunnen zeggen iets als, '* insert name here * loves * insert zelfstandig naamwoord hier * (bv.: Melissa houdt van bananen).
 5. 5
  Als je niet van de door u gekozen naam, herhaal het proces.

"Pop Culture" Methode

 1. 1
  Sommige scene namen zijn geïnspireerd door bands. Probeer Dance Danny Dance! net als de band 'Dance Gavin Dance!'; Play Emma Play! zoals de band PlayRadioPlay;! of nevershoutkellie! van de band nevershoutnever!
 2. 2
  Met behulp van een achternaam van een populaire film of band tussen scene kids. Probeer Sabine Darko (van de 2001 cultfilm Donnie Darko), Jeannie Saporta (van Gabe Saporta van Cobra Starship), etc.

Andere ideeën

 1. 1
  Gebruik een slimme woordspelingen. Dit werkt vooral als je naam eindigt op "on", die in de zin past dat gebruik "in" en "op." Als je naam is Allison veranderen naar Allison Wonderland.
 2. 2
  Het gebruik van uw laatste aanvankelijk en uw voornaam. Dit is een ongemeen gebruikte scene naam rage. Voorbeelden hiervan zijn als Anita K, Betsy O, Felicity P, Carlie V, Thora A, etc.
 3. 3
  Gebruik een zin heel anders dan je naam. Bijvoorbeeld, kon je hem zo iets als, Mel.hates.you, CupidKyle etc.

Tips

 • Soms denk je dat je bent origineel, maar de waarheid is, kan je niet zijn. Misschien wilt u zoeken op MySpace het woord dat u geplukt en zie hoeveel namen komen. Als er meer dan 115 resultaten opduiken in de resultaten, het is niet erg origineel.
 • Probeer een naam die niemand anders heeft plukken. Uniek zijn is de sleutel om te worden geaccepteerd.
 • Handelsmerken worden gebruikt wanneer u de categorie "MySpace Celebrity 'hebben bereikt en u een originele naam hebben. Als een soortgelijke naam al is een handelsmerk voorzien, kunt u worden opgeroepen een poseur.
 • Probeer een buitenlandse achternaam en gebruik dat. Vergeet ook niet dat alleen maar omdat je een scene naam betekent niet dat het moet zijn schandalig.
 • Het toevoegen van extra brieven aan uw gebruikersnaam is ook geweldig (bv.: Allice, Caarla). Gewoon niet overdrijven. Bijvoorbeeld, elke letter niet in uw naam drie keer achter elkaar. Niet alleen ziet het er stom, het maakt je kijkt alsof je probeert te hard.
 • Probeer te zoeken naar "alternatieve" babynamen om iets anders te krijgen
 • Gebruik maken van sites voor babynamen, ze zijn een grote hulp.

Waarschuwingen

 • Als je iemand met dezelfde naam ex.Jennifer.Jealousy, Jamie.Jealousy of Backwards.Brittany, NIET it.People stelen zal boos worden en je zal haters krijgen. NIET>
 • Vermijd woorden als "Gore", "Exorcist", "Terror", "Scene", "Suicide", "verstikking", "Massacre", "Murder", "Catastrofe", enz.
 • Dit kan lastig zijn als je een unieke voornaam hebben. Als je wilt, kan je gewoon door je nickname, of kies iets dat dicht bij uw naam klinkt.
 • Laat je niet boos over mensen die "gekopieerd" uw naam. Andere mensen zullen kopiëren niet uw naam> en gewoon een andere betekenis voor wat het voor hen betekent. Het starten van een ruzie over een naam is niet een goede manier om je populariteit te verhogen.
 • Gebruik GEEN een naam die al is genomen! Als je nickname is Kiki, doe niet voorjaar voor de naam '[[Look Like Kiki Kannibal]' of 'Kiki Kannibalistic'. Ook als uw naam is Allison, gebruik dan niet de naam 'Allison Wonderland "zoals het ook wordt genomen. Of Mel.hates.you, of Sez Zelfmoord, of Sabi Savvy. Het zal alleen krijg je haters, en je zal een nep genoemd worden. Wordt een valse naam zal niet verhogen van uw populariteit bij allen! Het kan zelfs je gevoelens gekwetst.

Dingen die je nodig hebt

 • Papier
 • Potlood / pen
 • Woordenboek
 • Thesaurus