Wkanl

Hoe maak je een echte vriend te vinden

Soms wil je gewoon iemand om mee te praten. Hier is een aantal zeer eenvoudige tips om u te helpen een echte vriendschap te vormen.

Stappen

Hoe maak je een echte vriend te vinden. manieren om mensen te ontmoeten.
Hoe maak je een echte vriend te vinden. manieren om mensen te ontmoeten.
 1. 1
  manieren om mensen te ontmoeten manieren> Kijk online voor een aantal van uw belangen, en lees uw lokale krant voor evenementen. Er zijn vele groepen mensen die wekelijks / maandelijks ontmoeten en te praten over dingen die je in.
 2. 2
  Als je praat met mensen, wees eerlijk! Maar dat betekent niet dat dumpen al uw persoonlijke gegevens in de eerste vijf minuten, maar duidelijk zijn over wie je bent. Het niet eens met mensen die net omwille van eens met hen, die valse relaties opbouwt.
 3. 3
  Wees vriendelijk en aangenaam. Glimlachend zal u aanspreekbaar om andere mensen lijken. Zelfs als u niet akkoord gaat met iets dat iemand zegt, niet zo onbeleefd over.
 4. 4
  Geniet van uw tijd. U hoeft niet iemand nodig om je 24/7, comfortabel zijn met jezelf. Lees een boek, een wandeling, een deel van het leven. Als je afhankelijk van mensen die je te veel is het moeilijk om te bouwen een echte vriendschappen-met vrienden zal niet voel je je minder eenzaam, ben je alleen minder alleen te zijn.
 5. 5
  Rondhangen online! Zelfs als je niet een goede vriend te maken, er zijn veel prachtige mensen die graag met je chatten. U kunt enige ervaring gebouw vriendschappen en plezier hebben langs de weg.
 6. 6
  Druk jezelf en je gedachten.
 7. 7
  Wees loyaal genoeg.
 8. 8
  Als ze problemen hebben proberen te achterhalen een manier om het op te lossen of gewoon te blijven aan hun zijde.

Tips

 • Een echte vriendschap is moeilijk aan te komen. Het is een geschenk om dat soort band met iemand te hebben. Niet duwen en proberen om het te laten gebeuren met iemand die je niet goed opschieten met, en als je vind het-houden!
 • Forceer vriendschap.
 • Druk jezelf uit! Niets zegt 'laten we hangen "als het hebben van iedereen weten wie u bent. Net als Switchfoot? Draag een band T-shirt. In Buffy? Draag een T-shirt... weer. Je krijgt het idee.

Waarschuwingen

 • Probeer iets dat negatief is naar de persoon die je niet kent nooit. Het brengt je in grote problemen.
 • Nooit, nooit, geef nooit uw persoonlijke informatie online.
 • Denk niet dat het hebben van vrienden, zelfs waar degenen, zult u zich beter voelt over jezelf. Jij bent de enige die je gelukkig kan maken als het allemaal gezegd en gedaan.
 • Als je online chatten, nooit proberen en ontmoeten in persoon, tenzij u zeker weet dat deze persoon is legitiem. Het is moeilijk te zeggen, maar wees buitengewoon voorzichtig. Dit betekent niet iemand te ontmoeten in persoon meteen, een jaar wachten. Gebruik geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummers of adressen niet weggeven, en als je wel aan-altijd ontmoeten in een zeer openbare plaats waar sprake is van veiligheid. Ook, breng een vertrouwde vriend.