Wkanl

Hoe je verliefd op je beste vriend

De beste romantische partner is ook je beste vriend: iemand die je kunt om te praten over alles, iemand die je kunt volledig vertrouwen, en iemand wiens bedrijf zult u genieten van elke seconde van je relatie. De meeste mensen hebben al een dergelijke persoon in hun leven - hun beste vriend! Maar als je wilt nemen dat een niveau verder, vooral als je beste vriend is al verliefd op je, het kan de moeite waard het nemen van de kans!

Het probleem is, soms mensen hebben een mentale barrière set voor het zien van hun beste vriend als slechts een vriend en niets meer. Dit artikel zal proberen u enkele tips voor het breken die barrière en geven verliefd met je beste vriend!

Stappen

Hoe je verliefd op je beste vriend. Wees niet bang om de vriendschap verpesten.
Hoe je verliefd op je beste vriend. Wees niet bang om de vriendschap verpesten.
 1. 1
  Wees niet bang om de vriendschap verpesten. Je bent al beste vrienden en je weet hoe uit te werken uw problemen en stoppen met vechten. Als je echt dichtbij en een verdere relatie niet werkt, kunt u teruggaan naar het zijn gewoon vrienden. Ja, het kan pijnlijk zijn en het kan enige tijd duren - beschouwen dit als een test van ware vriendschap.
 2. 2
  Praat met je beste vriend zowel over je huidige relatie en over de mogelijkheden, en u kunt vinden dat je beiden geïnteresseerd in elkaar.
 3. 3
  Maak een lijst van alle van de kwaliteiten van je beste vriend die je echt wilt en respecteren. Nu, maak een lijst van alle dingen die je wilt van een romantische relatie. Tot slot, pak een markeerstift en markeer de kwaliteiten die overeenkomen: het kan u verrassen!
 4. 4
  Gebruik je fantasie: denken hoe het zou zijn om dichter bij je beste vriend zou zijn, en het kan je een hint geven aan hoeveel je zou genieten.
 5. 5
  Stel een romantische bui en iets samen als vrienden, zoals naar het strand, het doen van een dans, of het hebben van een diner bij kaarslicht alleen doen. Je mag die nieuwe gevoelens oppervlak te vinden wanneer de sfeer goed is.
 6. 6
  Deel je dromen samen. Vaak, samen te praten over de toekomst doet je beseffen dat je wilt de toekomst samen te brengen.
 7. 7
  Haast u niet. Verliefd worden is niet een snel proces, en je moet ervoor zorgen dat u volledig klaar bent om je relatie verder te gaan met je beste vriend voordat je dat doet. Vertel hem dat je van hem houdt. Succes

Tips

 • Vaak kan de dingen die je samen doen niet geassocieerd worden met het zijn lieve of romantische (hoewel in een romantische relatie die ze zouden zijn). Bij het nemen van je relatie naar het volgende niveau, niet de dingen die je altijd hebt gedaan en ga je de plaatsen die u altijd al gegaan en gaan ervan uit dat de vereniging zal veranderen: je nodig hebt om andere, meer romantische dingen te proberen.

Waarschuwingen

 • Als je beste vriend is niet verliefd op je hebt, dan moet je gewoon doen alsof je altijd om hen heen. Probeer niet om jezelf te veranderen om ze te laten hou van je terug. Als ze je beste vriend voor je jezelf zijn, dan is de kans groot dat ze je graag voor hetzelfde ding, niet omdat hij een heel ander persoon.
 • Dit werkt echt, dus wees voorzichtig met opzet vallen in liefde met je vriend. Beslissen of dit echt is wat je eerst wilt.
 • Als je verliefd bent op je beste vriend en je wilt je relatie verder te gaan, vergeet niet om respect van hun gevoelens en niet druk. Het duurt twee tot een relatie te laten werken.