Wkanl

Hoe maak je een donkerder kleurtje te krijgen

Er zijn veel manieren om tan jezelf - in natuurlijk zonlicht of met behulp van apparatuur zoals zonnebanken. Dit artikel zal u helpen om de donkerste mogelijke resultaten voor uw huid te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een donkerder kleurtje te krijgen. Bereid je huid voor het bruinen - Gebruik een goede kwaliteit exfoliërende scrub over het hele lichaam voor het bruinen.
Hoe maak je een donkerder kleurtje te krijgen. Bereid je huid voor het bruinen - Gebruik een goede kwaliteit exfoliërende scrub over het hele lichaam voor het bruinen.
 1. 1
  Bereid je huid voor het bruinen - Gebruik een goede kwaliteit exfoliërende scrub over het hele lichaam voor het bruinen. Toepassing in kleine, cirkelvormige bewegingen over te helpen verwijderen dode huidcellen en glad oppervlak van de huid. Dit zal helpen om te zorgen voor een meer egale bruining en helpen om je kleurtje langer meegaan.
 2. 2
  Tijdens het bruinen altijd gebruik van een zonnebank versneller. Deze komen in vele vormen en verschillende producten beter werken voor verschillende mensen - experiment uit te werken wat het beste werkt voor u!
 3. 3
  Gebruik tintelen crèmes. Tingle crèmes kunnen tijdelijk roodheid effect op de huid, maar helpt om maximale natuurlijke kleur in een korte tijd.
 4. 4
  Gebruik bronzing lotions. Bronzing lotions kunnen helpen bij het creëren van een natuurlijke bruine kleur te versnellen, en omvatten zelfbruinende agenten om een ​​lichte kunstmatige kleur te geven, terwijl je echte kleur is het bouwen.
 5. 5
  Probeer koeling lotions. Koeling lotions kunnen helpen om de huid voelt koel te houden terwijl je tan, zodat je beter voelt.
 6. 6
  Na het looien moet u altijd gebruik maken van een after-sun lotion. Dit zal helpen om de huid te koelen en te kalmeren om pijn of roodheid, evenals hydraterende het om het duurzaam te houden voor een langere weg te nemen.
 7. 7
  Als je eenmaal hebt opgebouwd een basiskleur kunt u de duisternis te verhogen met kleine uitbarstingen van zonnen of zonnebank te gebruiken om de paar dagen - Overdrijven en proberen om een zeer donker bruin bereiken meteen kan uiteindelijk waardoor je droog en peeling die niet is een mooie effect!
 8. 8
  Hydrateren de huid. Regelmatig gebruik van een goede kwaliteit moisturizer zal helpen om ervoor te zorgen dat uw tan duurt zo lang als mogelijk, zodat u kunt blijven donkerder het geleidelijk. Het zal ook helpen om de huid zacht en soepel te houden, zodat de UV-stralen niet droog het uit.

Tips

 • Houd uw huid gehydrateerd!
 • Blijf goed gehydrateerd terwijl tijd doorbrengen in de zon
 • Dont bang om het te pronken!
 • Bij het gebruik van zonnebanken altijd verwijzen naar hun aanwijzingen over hoe lang ze te gebruiken voor - verschillende bedden hebben verschillende energieniveaus, zodat sommige kunnen alleen worden gebruikt voor zeer korte perioden.
 • Veel water drinken terwijl buiten! Laat je niet uitgedroogd!
 • Blijf niet in de zon als uw huid begint te pijnlijk voelen - het branden zal je niet donkerder te maken, in plaats van uw bestaande kleurtje begint te schillen en eindigen fragmentarisch.
 • Gebruik ALTIJD een SPF lotion of spray - bij voorkeur factor 15 of meer. In tegenstelling tot wat velen denken dit zal u niet stoppen van looien, zal het gewoon helpen om de huid te beschermen tegen UV-schade, met inbegrip van drogen, vroegtijdige veroudering en zelfs huidkanker.

Dingen die je nodig hebt

 • scrub of mitten
 • moisturizer
 • zonnecreme SPF 15 of ouder
 • tanning accelerator (optioneel)