Wkanl

Hoe maak je een fake tan vast

Is uw fake tan vlekkerige, oneffen of oranje? Een oplossing zou zijn om gewoon te ontdoen van de fake tan helemaal. Maar als je gewoon wilt het glad en maken het minder ongelijk, hier zijn enkele tips. Omdat de huid is verschillend voor verschillende delen van het lichaam, zal u verschillende technieken gebruiken voor verschillende delen van het lichaam.

Stappen

Hoe maak je een fake tan vast. Weg met vlekken, als dat is wat het probleem is, door iets te maken je gezicht vochtig, beregening droog zuiveringszout, direct uit de doos en in uw handen.
Hoe maak je een fake tan vast. Weg met vlekken, als dat is wat het probleem is, door iets te maken je gezicht vochtig, beregening droog zuiveringszout, direct uit de doos en in uw handen.

Gezicht en hals

 1. 1
  Kijk naar de kleur. Als het heeft een oranje uitstraling, bevochtig wattenschijfjes met vloeibare make-up remover en veeg je nek en gezicht met het.
 2. 2
  Weg met vlekken, als dat is wat het probleem is, door iets te maken je gezicht vochtig, beregening droog zuiveringszout, direct uit de doos en in uw handen. Masseer het gebied in een circulaire manier heel zachtjes tot de omgeving ziet er zelfs. Een scrub moet het te doen, maar als het ziet er nog steeds slecht, probeer het opnieuw.
 3. 3
  Doe deze behandeling voor het slapen gaan, en tegen de ochtend je huid ziet er gelijkmatig gebruind.

Handen en voeten

 1. 1
  Kijk naar je palmen van je handen en je voeten. Als ze te veel kleur te hebben, of kijk oranje gewoon proberen lichaam bleekwater op hen.
 2. 2
  Gebruik dezelfde lichaamshaar bleekwater dat je zou gebruiken op je bovenlip, meng en breng aan de meer dan gebruinde gebied. Laat het om te verblijven voor tien minuten, en afwassen.
 3. 3
  Gebruik een product dat u in uw huis moet houden voor noodgevallen bezuinigingen, waterstofperoxide. Veeg het op dat gebied, maar eerst testen op een zeer klein gebied om ervoor te zorgen dat u niet uw huid irriteren.
 4. 4
  Geduld hebben in dit gebied, omdat het zou kunnen nemen een paar dagen van de behandeling volledig te krijgen neer van die oranje kijken naar een draaglijker toon.

Benen en armen

 1. 1
  Weet dat dit deel van het lichaam, zoals de romp, heeft een zachte behandeling.
 2. 2
  Zet baby-olie over dit gebied, wacht dan 1/2 uur en een bad nemen, met een zacht washandje om de rest van je lichaam te exfoliëren.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u heel voorzichtig de rest van je lichaam masseren. Masseer zachtjes betekent alleen dat!

Compleet oranje romp

 1. 1
  Neem een bad en gewoon genieten en te ontspannen. Een lang bad misschien gewoon verwijderen genoeg van de oranje tint om je gelukkig maken.
 2. 2
  Gaan zwemmen als je een zwembad in plaats van het bad. Beide zullen hetzelfde doen omdat alleen het buitenste deel van de huid is geworden overdreven gebruind.

Andere ideeën

 1. 1
  Meng foundation met een vochtinbrengende crème of gebruik getinte moisturizer en gebruik cirkelvormige bewegingen om het te dekken goed (vermenging).

Tips

 • Denk na over je outfit, zodat je het kan bedekken. Denk na over verlichting: Zal ​​het merkbaar?
 • Volgende keer, hydrateren ellebogen, knieën, handen, en andere plaatsen waar je meestal niet tan dat goed, zodat de tan niet wordt geabsorbeerd en het realistisch lijkt. Gebruik cirkelvormige bewegingen om strepen te voorkomen.
 • Nair haar remover zal vervagen de tan dus als je harde lijnen het zal hen verminderen. NIET laat het op je huid om zich te vestigen, zal hij verbranden. U kunt beginnen met schrobben meteen met een washandje
 • Suiker body scrub op een washandje kan nemen een deel van de tan af.

Waarschuwingen

 • Test altijd slechts een zeer klein gebied om te controleren of er geen prikkende, verbranding of irritatie. Als er, gewoon stoppen met de behandelingen en geduldig wachten op de tan te slijten vanzelf.