Wkanl

Hoe maak je een beha te dragen als een mannelijke crossdresser

Als je een man crossdresser, kan het dragen van een beha helpen bij het bereiken van een meer vrouwelijke vorm. Hier zijn enkele tips voor hoe te kiezen en draag een bh voor travestie.

Stappen

Hoe maak je een beha te dragen als een mannelijke crossdresser. Vind uw band grootte.
Hoe maak je een beha te dragen als een mannelijke crossdresser. Vind uw band grootte.
 1. 1
  Meet uw maat. De sleutel tot een flatterende beha is het vinden van de juiste pasvorm. Met een zachte meetlint, meet rond je ribbenkast ongeveer 2 inch (5 cm) onder uw tepels. Bij deze meting wordt de band grootte van de beha.
 2. 2
  Vind uw band grootte. De band grootte verwijst naar de nummers die voorafgaat aan de letters cup maten, zoals 34B of 36D. Maten zijn zelfs nummers meestal loopt 30-42. Groottes worden in het algemeen als volgt gegroepeerd:
  28-30 inch (71-76 cm) = maat 32
  34-36 inch (86-91 cm) = maat 36
  Afgelopen 38 centimeter, zijn maten berekend door afronding naar het volgende even getal. Dus bij 41 inch (104 cm) zou je een maat 42 dragen.
 3. 3
  Kies een cupmaat. Als een man zonder werkelijke borsten, kiezen welke cupmaat geeft je de look die u wilt, van klein tot groot. AA-formaat is de kleinste cupmaat DD terwijl de neiging om de grootste die is gemakkelijk te vinden zijn. Kies een cupmaat die het beste past bij je lichaam het type. Als je dun en tenger zijn, zou een kleinere cupmaat er natuurlijker uitzien.
 4. 4
  Kies een beha stijl. Beha's zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en stof. Beslissen welke stijl het beste past bij uw wensen en persoonlijke smaak, van basis-wit naar rood kant. Ook beslissen of u wilt een beha met een beugel of padding. Dit kan een betere vorm te geven, maar misschien minder comfortabel. Voor de beste resultaten, probeer op verschillende bh's om te zien wat lijkt en het beste past.
 5. 5
  Koop een beha. Beha's zijn verkrijgbaar op bijna elk warenhuis of grote doos winkel die kleding verkoopt. Als u zich ongemakkelijk kopen van een bh in persoon zijn, overweeg dan online bestellen of vraag een vriendin om een ​​voor u koopt.
 6. 6
  Geef aan hoe je de beha te dragen. Zodra het dragen van je beha, beslissen of je het wilt spullen voor een vollere, meer natuurlijke look. Dit kan met weefsels, sokken of silicone inzetstukken.
 7. 7
  Vind de juiste top om te dragen met de beha. Idealiter zal de beha niet zichtbaar zijn, helpen om een ​​natuurlijke look te bereiken.

Tips

 • Bh extenders kan maken het dragen van een beha comfortabeler als je een grote ribbenkast. Ze worden meestal verkocht in de sectie lingerie.
 • Probeer het dragen van je beha thuis eerst met een variëteit aan kleding om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met hoe het eruit ziet en voelt zijn.
 • Veel BH maat rekenmachines zijn online beschikbaar om u te helpen uw exacte metingen. http://www.85b.org/bra_calc.php
 • Een beha met een beugel en gebouwd in padding zal zijn vorm beter voor een meer natuurlijke look zonder extra padding houden.

Bronnen