Wkanl

Hoe te flatterende lingerie kiezen voor een kleine buste

Vrouwen met een kleine buste hebben vaak een complex over hun gebrek aan bochten op de top, maar de juiste lingerie kan een kleine kapotte vrouw gevoel vrouwelijk, sexy en zelfverzekerd vertrekken. Kijk voor bezuinigingen die pronken met huid en benadrukken zo veel van uw natuurlijke borst mogelijk, en te overwegen kleuren en decoratieve elementen die de illusie van volheid te creëren. Boven alles, maar zorg ervoor dat je eerst lingerie dat je lichaam goed past te selecteren.

Stappen

Hoe te flatterende lingerie kiezen voor een kleine buste. Ga met je rug recht en je schouders ontspannen.
Hoe te flatterende lingerie kiezen voor een kleine buste. Ga met je rug recht en je schouders ontspannen.

Krijg je correcte metingen

Ongeacht wat lingerie die u kiest, zal het niet sexy uitzien als het niet past dat je gelijk. Weet hoe je je borstomvang behoren te meten.

 1. 1
  Ga met je rug recht en je schouders ontspannen.
 2. 2
  Wikkel een zachte meetlint rond je lichaam, het plaatsen van de maatregel direct onder je borsten.
 3. 3
  Voeg vijf tot dat aantal naar je band maat te vinden. Bijvoorbeeld, als u gemeten 31 centimeter over, je hebt een band grootte van 36. Als je op een halve grootte of oneven aantal, afgerond naar de volgende even getal.
 4. 4
  Wikkel het meetlint rond het breedste deel van je borsten, over de tepel, terwijl het dragen van een beha. Niet strak te trekken.
 5. 5
  Trek dit nummer van uw band grootte, en gebruik deze om je cupmaat te bepalen op basis van de volgende: 0 evenaart AA, 1 gelijk aan A, 2 gelijk is aan B, 3 gelijk is aan C, 4 gelijk aan D, 5 gelijk DD, en 6 gelijk DD. Bijvoorbeeld, als u gemeten 38 centimeter breed en hebben een 36 band grootte, het verschil is 2, zodat u met een B cup.

Kies een flatterende snit

Na een goede pasvorm, de belangrijkste ding om te overwegen bij het kiezen flatterende lingerie is de snede. Kijk voor decolletes en stoffen die de aandacht vestigen op de borst, en pronken zo veel van je huid mogelijk om de illusie van volheid te verhogen.

 1. 1
  Kijk voor negliges en andere stukken die vleiend halslijnen hebben. Denk halter, lieverd, V-hals, scoop, en sleutelgat decolletes voor de beste resultaten.
 2. 2
  Overweeg stukken met een imperium taille. Dit vestigt de aandacht op uw buste, het helpen om het te verbeteren.
 3. 3
  Selecteer lingerie met een getailleerd model, vooral als je een dun genoeg mid-section. Minder flowy stof in de taille helpt uw ​​bovenste helft kijken groter.
 4. 4
  Pronk met andere functies van je lichaam dat je trots voelt. Als u lange, slanke benen, bijvoorbeeld, op zoek naar lingerie die ze pronkt en niet zo veel zorgen over het benadrukken van uw buste.
 5. 5
  Overwegen op zoek naar lingerie met een ingebouwde push-up beha. Probeer het op en kijk naar jezelf in de spiegel om ervoor te zorgen dat het geeft je de look die u wilt, echter. Sommige vrouwen vinden dat push-up bh lingerie maakt ze lijken te onnatuurlijk, terwijl anderen vinden het geweldig.
 6. 6
  Gebruik padding spaarzaam. Lingerie met cup vulling kan een vollere uitstraling te creëren, maar houd in gedachten dat het ook kan kijken zeer onnatuurlijk als er te veel opvulling wordt gebruikt.
 7. 7
  Pronk meer van uw borst door te kiezen voor minder dekking. Hoe meer huid laten zien, zal groter uw buste kijken. Kijk voor een balconnette beha die driekwart of een demi cup beha die halve dekking biedt dekt. Vermijdt volledige cup beha's.
 8. 8
  Selecteer beha's met vleiende cup vormen, zoals de driehoek kop, of een vorm die de hoeveelheid stof minimaliseert tussen de cups. Een kleinere borstomvang betekent dat je weg kan komen met het hebben van minder steun, en de afname van materiaal kan helpen creëren de illusie van een vollere buste.
 9. 9
  Overwegen het selecteren van stukken gemaakt van lichte, transparante stof die meer van de huid eronder zichtbaar maakt.
 10. 10
  Selecteer strapless stukken of stukken met dunne bandjes, omdat deze te onthullen meer huid en trekken meer aandacht voor uw bovenste helft.

Decoratieve details

Een paar zorgvuldig geplaatste informatie kan verder de aandacht te vestigen op uw buste, het creëren van een vollere uitstraling.

 1. 1
  Kijk voor lingerie in lichtere kleuren. Zwarte slims beneden alles, met inbegrip van uw buste. Kies pastels of andere lichte kleuren om een ​​vollere uitstraling te creëren.
 2. 2
  Overweeg stukken met een patroon over de borst. Patronen trekken de aandacht. Horizontale strepen werken vooral goed, omdat ze zorgen voor een vollere look.
  • Kijk voor stukken die horizontale strepen op de bovenkant en een effen kleur op de bodem voor de beste resultaten.
 3. 3
  Zoek lingerie die gebruik maakt van een verscheidenheid van decoratieve, vrouwelijke details op de top. Denk strikken, stropdassen, plooien, verzamelt en franje.
 4. 4
  Koop een lingerie set met een pure jas of de bekleding. Deze kunnen helpen verbergen van uw kleine buste.

Tips

 • Als je een peervorm-een kleine buste met brede heupen-proberen stukken die zijn uitgerust up top met een vloeiende rok aan de onderkant om je heupen te verbergen en trekken het oog op het bovenlichaam.
 • Controleer elk stuk voor een goede pasvorm voordat je koopt. Voorkom uitglijden riemen of lingerie die te groot voor jou goed voelt, zelfs als de grootte van wedstrijden.
 • Als je een rechthoek figuur-een kleine buste en smalle heupen-voegen dimensie toe aan zowel je boven-en onderkant door te spelen met ruches en patronen al in uw lingerie.
 • Heb je borstomvang professioneel gemeten als je niet zeker bent over het zelf te doen. Ga naar een warenhuis lingerie sectie en vragen of ze een professionele installateur. De meeste grote warenhuizen doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Meetlint
 • Lingerie