Wkanl

Hoe maak je een aards meisje zijn

Houd van de aarde en willen meer van een "aardse meisje" te zijn? Hier zijn een paar adviezen om u te helpen dit te bereiken natuurlijk, en met een minimum aan gedoe.


Stappen

Hoe maak je een aards meisje zijn. Neem contact op met de aarde.
Hoe maak je een aards meisje zijn. Neem contact op met de aarde.
 1. 1
  Neem contact op met de aarde. Bezoek kreken, overleven in de bossen en vlaktes. Adopteer een gevoel voor en waarderen / genieten van de natuur, in het algemeen. Neem dagelijks of wekelijks wandelingen in natuurlijke plaatsen. Start om de namen van bomen, plaatsen in de natuur, monumenten, en verschillende dieren en hoe ze leven leren.
 2. 2
  Adopteer een aantal outdoor hobby's. Je zou kunnen proberen zwemmen, wandelen, bergpaden, en / of bergbeklimmen. Kamperen en wandelen zijn een uitstekende manier om in contact met de natuur en je innerlijke wilde wezen. Je zou ook kunnen proberen yoga buitenshuis. Zitten in zachte gras en haal diep adem.
 3. 3
  Waarderen eenzaamheid. Er is niets mis met het hebben van vrienden, maar je moet in staat om de uitgaven tijd te genieten door. Gebruik deze tijd om gedachten en voor het versterken van uw voornemen om in het leven.
 4. 4
  Oefen je artistieke vaardigheden. Als je uit het verkennen, proberen om een ​​aantal dingen die je ziet in de bossen trekken. Of verzamelen van natuurlijke producten om collages te maken (zorg ervoor dat de lokale wetten te gehoorzamen aan het nemen van de wilde). Of neem foto's en laat alleen voetafdrukken. Je moet een wandel-pack met een camera, 'natuur journal', een potlood, en andere dingen die je nodig zou kunnen hebben. Als je ziet dierlijke voetafdrukken neem dan foto's of tekenen ze.
 5. 5
  Worden geaard. Vergeet niet je tenen! Wordt aan de grond betekent dat je kalm. Het betekent denken voordat je spreekt. Het betekent een open en zonder verlies je kracht. Het betekent dat u verblijft verbonden met wie je bent. Aardse meisjes zijn nooit onbeleefd of drama queens.
 6. 6
  Probeer het groeiende aantal - Er zijn nooit genoeg.
 7. 7
  Vrijwilliger! Go check out uw lokale voedsel keuken, dierenasiel, of zelfs een coole vintage boekhandel. Als u woont in een gebied met veel doopsgezinden uw lokale MCC (Mennonite Central Committee) zal hebben veel dingen die je kon helpen met uit zakken voedsel, tot het organiseren van evenementen, aan kinderopvang. Gebruik wat je al goed in om te helpen!
 8. 8
  Draag 'earth tone "kleuren. De beste kleuren zijn groen, bruin, diep rood, gedempt oranje of zacht blauw. Houd uw schakeringen van kleuren conservatieve, verlegen weg van felle, fluorescerende kleuren. Koop kleren die voor altijd zal duren - corduroy is een groot voorbeeld, en het is echt zacht en comfortabel - perfect voor echte aardse meisjes.
 9. 9
  Gebruik de 5 r's. Heroverweeg, Reduce, Reuse, Recycle en Weigeren.

Tips

 • Hebben veel van. Je mag niet in staat zijn om anderen om dit te doen, maar als je er een meer aardse meisje op deze planeet zijn.
 • Neem yoga of Pilates te helpen handhaven van een gevoel van innerlijke rust, maar ook om u te helpen in contact te komen met de geest en het lichaam verbinding.
 • Nooit nestje! Helpen opruimen Moeder Aarde wanneer je kunt. Terwijl je op je wandelingen en trektochten, breng een zak om afval te verzamelen.
 • Gebruik etherische oliën om je energie te balanceren. Juniper is een groot voor het reinigen van uw energie en brengen je terug naar jezelf.
 • Kaars meditatie is ook een aards meisje praktijk. Kijken naar de trilling vlam is een geweldige manier om in contact te komen met jezelf en richt je energie met de aarde.
 • Laat je haar groeien en vrij te zijn. Trek niet aan het terug in strakke paardenstaarten! Als je om je haar te binden terug naar werk, draag losse vlechten en broodjes.
 • Merk / slijtage sieraden en accessoires uit de aarde. Proberen te leren om hennep te binden voor sieraden, riemen en portemonnees. Gebruik houten of stenen voor kralen, geen plastic!
 • Recycleren! Hergebruiken dingen wanneer je kunt. Maak geschenken en decoraties uit oude flessen en andere "junk."
 • Je zou kunnen overwegen het veranderen van uw dieet gewoonten door steeds een vegetariër of een veganist.
 • Als je niet religieus (of zelfs als je bent) overwegen het lezen van boeddhistische filosofie boeken om in contact te komen met de spirituele kant van uw aardsheid te krijgen.
 • Draag een zomerjurk met aardetinten. Het ziet er mooi.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen je een hippie noemen. Laat het niet verstoren u, zelfs als de persoon in kwestie zegt het met een duidelijk negatieve toon. Hippies zijn eigenlijk heel veel op aardse meisjes en jongens, wil je misschien vrienden met een of twee zijn. Maar geloof me, een hippie wordt genoemd is niet het ergste dat er kan gebeuren met je.
 • Hoewel essentiële oliën zijn aards en zeer geschikt voor meditatie, oliën en geuren, zoals rozemarijn, alsem, boerenwormkruid, spike lavendel (normale lavendel is oke), en kamfer kan epileptische aanvallen veroorzaken bij mensen met epilepsie, als ze zijn convulsant triggers voor hen. Eten of drinken dingen die moeten die kruiden zijn goed, behalve voor alsem, die moeten worden vermeden.
 • Omdat het aardse betekent niet dat je je echte haar kleur te behouden - vooral als je gaat voortijdig grijs! Maar trots zijn op de grijze haren als u wilt - ze zijn net zo veel je als elke andere functie. Een heel aardse manier van haarkleuring is met henna pasta, die u kunt vinden in etnische of reformwinkels.
 • Vergeet niet om ook plezier te hebben. Gewoon omdat je aards bent betekent niet dat je niet kan gaan dansen eens in een tijdje.
 • Het tegenovergestelde van een aards meisje is een pie-in-the-sky meisje. Dus zorg ervoor dat u uw dromen te aarden in de werkelijkheid, zodat je kunt maken uw dromen waar - in plaats van alleen maar een wannabe.