Wkanl

Hoe je liefde kralen maken

Hier is een klein begin van een eenvoudige kralen idee. In de jaren 1960, een trend majorly tussen de vrijgevochten bevolking was een fashion statement bekend als Liefde Beads. Je liefde kralen kunnen worden gemaakt van plastic, klei, hout, glas, of onderling vermengd! Wees creatief, Be divers, maar bovenal, veel plezier!

Stappen

Hoe je liefde kralen maken. Beslissen wat voor soort project dat u zou willen doen.
Hoe je liefde kralen maken. Beslissen wat voor soort project dat u zou willen doen.
 1. 1
  Beslissen wat voor soort project dat u zou willen doen: kettingen, armbanden, hoofdbanden, lanyards, riemen, enz. Het type van draad of koord en het soort kralen afhangen van wat je zou willen doen. Zijn uw projecten gaat worden ingewikkelde en dure of goedkope en eenvoudige? Ga je deze kunstwerken weg te geven, te verkopen, of zijn ze een zelf-project? Zijn uw projecten gaat zijn net kralen, of wilt u bedels, hangers, kralen houders, knopen, enz. te nemen?
 2. 2
  Ambachtelijke winkels zijn een zeer goede plek om een assortiment van kralen. Je zou zelfs in staat zijn om oude sieraden, of het stadium sieraden hergebruiken als je wilt. Krijg kralen die u het meest en die je voelt als wordt makkelijkste en meest plezier om mee te werken, zorg er ook voor dat je genoeg voor uw doeleinden, zodat u niet opraken van de kralen in het midden van een prachtige creatie!
 3. 3
  Wat zou u graag uw kralen rijgen op? Zorg ervoor dat wat je ook kiest om uw kralen of bedeltjes aan te rijgen kan passen door de kraal / bedel gaten:
  -Wire (dun of dik)
  -Clear plastic lijn of vislijn
  -Elastische koord (goed voor armbanden!)
  -Andere materialen
 4. 4
  Wanneer u elk project af, zorg ervoor dat u de uiteinden zodat de kralen niet afglijden te beveiligen. Je zou zelfs kunnen binden rond een kraal en veilig de uiteinden die manier. Een kleine plek van secondelijm op de knoop doet wonderen. Je zou ook kunnen opnemen gespen, kreeft-klauw gespen, enz.
 5. 5
  Geniet van uw prachtige sieraden werken.

Tips

 • Liefde kralen zijn meestal alleen maar vrije vorm geregen kralen, was er geen echte patroon. Soms kralen werden gecombineerd met macrame, was het weer tot elke persoon hoe zij elkaar geknoopt hen.
 • Het touw en de kralen zelf zijn nog steeds beschikbaar, maar ze zijn opgegroeid en veranderde hun naam. De meeste ambachtelijke winkels bieden kralen en materialen rijgen, dus een reis naar een plek als Michael's zal je het meeste van wat je nodig hebt te geven.
 • Kijk voor hennep touw. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Kijk voor kraai kralen, pony kralen, en tegel kralen. Deze hebben allemaal grotere gaten voor het touw en zijn wat weer werd gebruikt in de dag.
 • Zorg ervoor dat de kralen hebben gaten groot genoeg voor het touw! Er zijn ook kleinere glazen "E" kralen, de oorspronkelijke liefde kralen, ze zijn moeilijker te vinden, maar komen in een aantal fantastische kleuren.
 • Houten kralen zijn altijd apropos voor hippie slijtage. In de hobby winkel die je zult vinden waarschijnlijk een paar boeken en pamfletten die beschrijven hoe hennep macrame en kralen sieraden maken. Ze hebben instructies over hoe je eenvoudig en trouw aan het tijdperk stukken te maken.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om kralen die niet passen bij de string te kopen.
 • Dit is een lang proces, dus dit kan geduld vergen.
 • Doe jezelf geen pijn op de naald.

Dingen die je nodig hebt

 • Kralen en / of aanverwante artikelen en snuisterijen
 • Schaar
 • Draad / hennep / String, etc.
 • creativiteit.