Wkanl

Hoe maak je aantrekkelijk als een zesde leerjaar meisje zijn

Zesde leerjaar kan een lastig jaar. Sommigen gaan door de puberteit, terwijl anderen dat niet zijn. Vooral wanneer er die meisjes zie je zitten aan de "Popular tafel" met hun vriendjes lachen en praten. Het maakt je wilt zijn als hen, maar echt je niet wilt lopen in hun schoenen, je bent prima zoals je bent.

Stappen

Hoe maak je aantrekkelijk als een zesde leerjaar meisje zijn. Borstel je haar en krijg regelmatig haar afwerking.
Hoe maak je aantrekkelijk als een zesde leerjaar meisje zijn. Borstel je haar en krijg regelmatig haar afwerking.
 1. 1
  Praktijk. Neem een ​​douche of bad dagelijks, en was je haar minstens 3 keer per week (meer of minder, afhankelijk van het haartype). Je gezicht wassen, bij voorkeur met een gezicht te wassen is ontworpen om acne te bestrijden, of een toverhazelaar toner. Je gezicht zal beginnen om meer vette, dus zorg ervoor om te wassen met warm water en zeep elke dag, twee keer (bij voorkeur in de ochtend en voordat je naar bed gaat). Ook hydrateren je benen en armen, ook - niemand heeft het zien van al die droge, gerimpelde huid, maar ze doen als het zien van de platte, perfecte huid.
 2. 2
  Borstel je haar en krijg regelmatig haar afwerking. Vraag uw kapper voor een makkelijk te onderhouden kapsel dat uw gezichtsvorm past en is uit je gezicht. De afwerking zal je haar helpen niet om gespleten haarpunten te krijgen. Plus, het zal sneller groeien. Ook als u een thin-kam en borstel te nemen van je wortels regelmatig, zal je haar blauwe oog geworden. Als je kam van je wortels helemaal naar beneden, het draagt ​​de olie gelijkmatig om je haar, waardoor het glanzender en aantrekkelijker. Probeer niet te kammen het zo leuk dat je haar wordt super vet. Als je wilt, voeg een beetje kleur strip of highlights, maar zorg ervoor dat het past! ==
 3. 3
  Poets je tanden 3 keer per dag. Het makkelijker om het tandenpoetsen overslaan lijkt misschien, maar niemand houdt van iemand met een slechte adem of gele tanden!
  • Na het poetsen, moet je flossen en gebruik mondwater. Overdag houden pepermuntjes en mint-smaak kauwgom van pas. Dit zal je adem fris te houden.
 4. 4
  Als je in een kleedkamer, denken realistisch. Zal je een beha nodig? Draag geen een, tenzij je er klaar voor voelt en als je nodig hebt om. Veranderen in sportschool zal zeer, zeer pijnlijk als je niet beschikt over een beha te verdoezelen. Probeer het wennen aan het dragen van een sport-bh of hemdje op het eerste.
 5. 5
  U NIET MOET dragen make-up om mooi te zijn! In feite bent u niet eens verwacht dat make-up toch te dragen. Je bent mooi, precies zoals je bent.
  • Als u wilt make-up te dragen, echter, draag een beetje een blush of bronzer, lichte oogschaduw, een beetje mascara en lipgloss! Als je gewoon het invoeren van het zesde leerjaar en willen dragen make-up om op te vallen, ga gemakkelijk. Draag geen te veel oogschaduw, anders als je ouder wordt zal het beginnen met het maken van de huid rond je ogen opdrogen. Draag het anders elke dag, een dag te gaan neutraal en een andere dag dramatisch.
 6. 6
  Hebben een gevoel van stijl. Draag bescheiden kleding die goed passen bij uw stijl en vorm. Een paar goede winkels middelbare school leeftijd meisjes willen winkelen op zijn Abercrombie, Hollister, Aeropostale, Europese Adelaar, Forever 21, Delia's, en Charlotte Russe. De meeste zesde leerjaar meisjes zoals minirokken, jeans, grafische t-shirts, oversized sweaters / sweatshirts / jasjes gecombineerd met skinny jeans, enz. Voel je vrij om te experimenteren, dat wel. Kom met uw eigen unieke stijl, of het nu de fashionista type of de klassieke, all-Europees meisje slijtage.
 7. 7
  Onthoud: kleding en make-up hebben beide een ding gemeen. Ze kunnen markeren of verbeteren (er iets moois van een deel je niet leuk) gebieden waar u ze wilt. Echter, als je sproeten, een moedervlek, of een ander ding dat je bent zelfbewust over, niet in paniek raken. Veel mensen vinden deze dingen leuk en bijzonder, als een kwestie van feit.
 8. 8
  Eet juiste porties van al het voedsel groepen. Vergeet niet de groente en fruit! Maaltijden overslaan is schadelijk, dus zorg ervoor om te ontbijten elke dag om je wakker en energiek te houden. Je hoeft niet naar Miss Skinny Winny te zijn, blijf gezond:).
 9. 9
  Wees actief, omdat dit zal helpen u ook gezond te blijven. Als je een sport te spelen, geweldig! Word lid van uw school sportteam.
 10. 10
  En als je uitblinken in een talent, zoals de piano of iets anders dat je niet hoeft om zo actief te krijgen over, dat is geweldig, ook. Deel de wereld uw indrukwekkende vermogen.
 11. 11
  Drink 6-8 glazen water per dag. Na dit te doen voor een paar weken, zou je merken dat je meer energie en gezondere huid. Het zal ook uw adem frisser!
 12. 12
  Beweeg regelmatig, hetzij in gymles of op uw eigen. U hoeft niet te dun, maar je moet om gezond te zijn. Maar als je al ondergewicht, niet over-oefening!
 13. 13
  Wees heel zoet, helder, en vol vertrouwen in anderen. Deze eigenschappen zijn zeer aantrekkelijk om te hebben. Het zal anderen je geven, heel mooi, en een goed persoon te zijn met tonen. Je hoeft niet te luid, je hoeft alleen maar te kunnen vertrouwen. Sommige mensen, als een zaak van de feiten, vindt zeer rustige mensen down to earth!
 14. 14
  Heb een goede houding, maar loop niet als een supermodel in de gang. Niemand houdt van dat.
 15. 15
  Wees jezelf! Wees niet iemand die je niet. Veel plezier met je leven. Jezelf toont iedereen dat u van u, voor u, en dat je van je leven.

Tips

 • Handelen als jezelf. Als de echte jij is niet een mode-verslaafde, kies dan niet handelen als een! Iedereen is mooi op zijn eigen manier. je mag niet denken dat je bent, maar je bent en altijd zal zijn.
 • Niemand houdt van een mini-me! Probeer je eigen persoon te zijn! Je hoeft niet naar dat merk van lipgloss of dat merk van de jas te kopen, alleen maar omdat iedereen heeft het!
 • Chatten met de jongens en geef ze een glimlach, wees jezelf, en kijk leuk!
 • Wees niet gemeen tegen anderen. Zelfs als ze betekenen voor u, gewoon negeren, zullen zij degenen zijn die uiteindelijk krijgt in trouble.Besides wanneer je opgroeit je gewoon weet dat de helft van hen.
 • Niet dragen te veel make-up. Laat anderen zien wie je werkelijk bent!
 • Wees ervan overtuigd, dat op zijn eigen zal maken je lijkt echt mooi.
 • Krijg manicures en pedicures en houd uw vinger nagels mooi en netjes.

Waarschuwingen

 • Denk niet dat spijbelen of het krijgen van slechte cijfers is cool. Het is goed om docenten te vinden, ook. Vergeet niet, als je op de weg naar populariteit, mensen zijn gaan kijken tegen je op! Niet hun rol-model regel-breken, vervelende meisje die geeft om niets niet maken!
 • Niet geobsedeerd door wat andere mensen denken over jou! Het zal uw zelfvertrouwen verlagen. Ondanks wat je denkt, niet elke persoon in de wereld naar school gaat alleen maar om u en uw kleding te beoordelen.
 • Volg altijd de dress code, of je zult eindigen met te veranderen in je zweterige PE uniform!
 • Niet te veel focussen op je uiterlijke verschijning, maar eerder op het zijn uitgaande, het maken van echte vrienden, en doen het goed op school. Je bent er om te leren, ook, dus niet te veel geobsedeerd door hoe je het bekijkt.

Dingen die je nodig hebt

 • Leuke kleding (skinny jeans zijn erg in)
 • Uggs of slippers
 • Schoenen die je tenen tonen
 • Cool Sneakers
 • Bra (push up extra extra als u kleintjes)
 • Deodorant
 • Flirty Parfum (optioneel)