Wkanl

Hoe je de schattige en hete tiener (meisjes)

Heb je ooit jaloers op dat meisje in uw school dat alle van de jongens haar te praten en wensen dat ze waren met haar heeft? Nou, je bent op de juiste plek. Hier leert u hoe aan te trekken en bekend te zijn jongens. Alleen niet vergeten dat "hot" betekent edgy en "in" en "schattig" betekent aantrekkelijk in een jeugdige manier.

Stappen

Hoe je de schattige en hete tiener (meisjes). Krijg sociaal met jongens.
Hoe je de schattige en hete tiener (meisjes). Krijg sociaal met jongens.
 1. 1
  Schoon blijven. Houd uw gezicht schoon, bad of douche dagelijks, poetsen en flossen van uw tanden tweemaal per dag, scheren, en gebruik deodorant. Vergeet niet te blijven zo hygiënisch als maar kan, want slechte adem is een enorme turn-off.
 2. 2
  Krijg sociaal met jongens. Je moet praten en bevriend hen om voor hen om u echt merken. U kunt of weerspiegelen wat de jongens op uw school wilt. Bijvoorbeeld, als ze willen kaartspellen, spelen met hen! Als ze willen trainen in de sportschool, gaan met hen en lachen een beetje. Vraag naar hun telefoonnummers zodra je ze leren kennen en nodig hen over om goede relaties te creëren.
 3. 3
  Draag de juiste kleding. Het is geen geheim dat een stijlvolle en leuke kleren die je kunt krijgen ver in het meisje wereld. In principe kun je dragen wat je wilt. Skinny jeans, riemen, vloeiende tops, jeans rokken, gelaagdheid tops, flirterige rokken en truien zijn enkele ideeën. Draag geen skanky kleren, hoewel (iedereen zal gewoon rollen hun ogen). Draag kleding binnen de dress code van uw school. Sommige winkels die grote items te verkopen voor een meisje's stijl omvatten Forever 21, Abercrombie, Hollister, A'Gaci, Europese Adelaar en Target. Ook draag echt leuke schoenen, zoals leuke laarzen, Uggs, T-strap sandalen, canvas schoenen, en flats.
 4. 4
  Pronken met wat je hebt. We hebben allemaal iets dat wordt gezien als 'aantrekkelijk'. Vraag aan je vrienden wat zij denken dat uw meest aantrekkelijke eigenschap. U kunt lichte make-up of lichte kleding te gebruiken om te helpen brengen wat je hebt. Als je lijkt te weten wat je hebt, zullen anderen ook zien.
 5. 5
  Jongens als aandacht. Toon hen dat je kan een van hun vrienden! Wanneer u rondhangen met de jongens, zouden ze je duwen een beetje rond. Laat ze dit doen. Als ze je porren, niet omdraaien en je krijgt alle onbeleefd, gewoon trillen een beetje en lachen een beetje. Dit zal ze comfortabel om je heen en zal je ziet eruit als een leuk en onschuldig meisje-vriendin.
 6. 6
  Lachen naar de jongens die aardig tegen je. Wanneer een schitterend meisje knippert een glimlach, het helemaal smelt harten guys '.
 7. 7
  Als je draagt ​​en als het zetten op make-up: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner, lipgloss / balsem, eyeliner, blush en mascara is alles wat je nodig hebt. Houd het natuurlijke. Bij het kiezen van make-up, vraag je vrienden wat lichte kleuren kijken best op je. Als je wilt kijken nog meer in elkaar gezet, houden lipgloss in je tas op school. Doe wat aan als je in de badkamer, en u zult de hele dag fris uitzien.
 8. 8
  Wees niet zeggen of maak plezier van anderen. Het is een echte turn-off voor jongens. Jongens voelen zich het meest aangetrokken tot de liefdevolle, vriendelijke, zorgzame meisjes in vergelijking.
 9. 9
  Hebben mooie haren. Streven ernaar om uw haar te laten knippen om de twee maanden, zodat u kunt blijven je haar er mooi zonder gespleten haarpunten. Je moet ook gebruik maken van een goede shampoo en conditioner (TresSemme, Herbal Essences, en Aussie hebben grote goedkope haarproducten) om je haar schoon te houden. Als u wilt, gebruik maken van haarlak, rechtzetten, krullen, golven toe te voegen, kleurstof, of zet highlights in je haar (maar zeker niet te gaan over de top). Doe je haar in een paardenstaart, een vlecht of knot als het vettig, zal het ziet er geweldig uit.
 10. 10
  Wees niet onbeleefd, of play hard-to-get. Dat is dom. Ook handelen niet je bent te goed voor iedereen. Al deze maken je onaantrekkelijk voor jongens.
 11. 11
  Vergeet niet dat alle meisjes een kans hebben in hun leven aantrekkelijk te zijn. Sommige meisjes terug op de lagere school, sommigen in het midden / middelbare school, en al na school (waar je in de echte wereld). Het beste wat je kunt doen, is om niet jaloers op anderen, accepteer jezelf, en wees jezelf.

Tips

 • Probeer een goede parfum te ruiken lekker.
 • Laat je vrouwelijk en edgy kanten doorschemeren.
 • Jongens hebben de neiging om te gaan voor meisjes die de "tegenovergestelde" van hen. Bijvoorbeeld, een stoere voetballer kan (in de meeste gevallen) de voorkeur aan een lieve, slimme, vrouwelijk meisje.
 • Altijd onderhouden van uw lichaamsbouw door het doen van regelmatige oefeningen of uit te gaan voor een wandeling.
 • Verf je nagels.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede kapsel
 • Schoon gezicht en lichaam
 • Mooie kleren
 • Make-up (optioneel)
 • Mobiele telefoon, e-mail of Facebook om in contact te blijven met jongens.
 • De sportschool (optioneel)