Wkanl

Hoe kunt u uw man vriend vertellen dat je verliefd op hem

Zeg hem dat je hem. Het lijkt misschien vreemd en raar. Maar je hoeft alleen maar om hem te vertellen.

Stappen

Hoe kunt u uw man vriend vertellen dat je verliefd op hem. Zorg ervoor dat je hem eerst liefhebben.
Hoe kunt u uw man vriend vertellen dat je verliefd op hem. Zorg ervoor dat je hem eerst liefhebben.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je hem eerst liefhebben.
 2. 2
  Doe iets wat je en je vrienden gewoonlijk doen. Als je iets groots en opzichtig te doen zal hij weten dat er iets speelt. Maar in plaats van te gaan met al je vrienden, gewoon gaan met hem.
 3. 3
  Beslis welke stemming hij is in - als hij al goofy zou hij je niet serieus nemen - hij zou moeten zijn in een gelukkige stemming. Als hij niet, nou ja, kunt u dat veranderen. Ik bedoel, je bent zijn vriend, toch?
 4. 4
  Krijgen zijn aandacht door te zeggen dat zijn naam.
 5. 5
  Kijk hem in de ogen, en zeg het. Kort en eenvoudig. Net als "(vul zijn naam hier), wat vind je van mij?" En als hij zegt: "Wat bedoel je?", Zeg hem.
 6. 6
  Blijven kijken naar hem, en wachten op zijn reactie. Als hij verandert het gesprek, maak je geen zorgen: hij kent. Wist je dat hij zou gewoon opstaan ​​en kussen? Hij waarschijnlijk is te zenuwachtig. En wanneer en als hij dat doet, blijf daar dan.
 7. 7
  Gaan samen naar verschillende plaatsen.
 8. 8
  Met elkaar praten, lachen, genieten van elkaar, als je te nerveus kunt u altijd bellen. Geen tekst, kan hij deze gebruiken tegen je.
 9. 9
  Als hij van je houdt dat hij zou vragen of je hebt had / heeft onlangs een vriendje had. Als je zegt nee / niet voor een lange tijd dat hij misschien het gevoel dat je ongemakkelijk zou zijn, zodat hij je niet zal vragen. Als je zegt ja / onlangs dat hij zou voelen zich meer comfortabel te vragen je uit.

Tips

 • Zorg ervoor dat hij zal uw vriend zijn, zelfs nadat je hem dit vertellen.
 • Wees jezelf. Weet je hele wereld niet baseren rond deze man, en kan er iets gebeuren dat het pijnlijk, maar alles kan genezen na verloop van tijd.
 • Ervoor te zorgen zou je een goede relatie.
 • Verwacht niet te veel direct, maar wel hoopvol & patiënt!
 • Veel plezier en denk positief!

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je van hem houdt! Niets is erger dan iemand iets te vertellen, te beseffen dat het niet waar is, en vervolgens hebben om het terug te nemen.
 • Lach niet, terwijl je het zegt, zal hij denken dat je niet serieus bent over wat je zegt.
 • Wees niet staren naar je schoenen als je hem vertellen. Houd je hoofd hoog, hem laten zien dat wat je zegt belangrijk voor je is, en als hij om je geeft op enigerlei wijze vorm dan ook, dient hij te zorgen.
 • Als hij niet van je rug, of zelfs als hij dat doet, jullie twee misschien onhandig om elkaar heen te zijn voor een tijdje.
 • Doe dit niet als een middelbare school verliefd ding, zal het terug komen rond en bijt je. Geloof me. Het ziet er dom en mensen zullen niet zeggen: "O, ze zijn zo volwassen, houden ze elkaar." Ze zullen zeggen: "Die kinderen weten niet wat liefde is."