Wkanl

Hoe maak je een vriendin van je hou

Zodat je diep verliefd op een vriendin (misschien je beste vriend) en ze houdt niet van jou, je ziet ze

"Alleen als een vriend". Dus hier is wat ga je doen.

Stappen

Hoe maak je een vriendin van je hou. Niet te veel belangstelling voor haar niet zien, want ze zal alle attractie voor je verliest.
Hoe maak je een vriendin van je hou. Niet te veel belangstelling voor haar niet zien, want ze zal alle attractie voor je verliest.
 1. 1
  Niet te veel belangstelling voor haar niet zien, want ze zal alle attractie voor je verliest. Ik neem aan dat je dit al gedaan, omdat je in de vriendschap zone. Dus vanaf nu moet je niet altijd beschikbaar zijn voor haar, noemen haar te veel, en ga zo maar door. Je moet je leven, in plaats van overal na haar (want je zal zien als een behoeftige persoon en meisjes niet willen dat). Hoe gemakkelijker een vrouw kan een man krijgen, hoe minder ze wel interesse in die man. Dus spelen moeilijk te krijgen!
 2. 2
  Je moet niet de goedkeuring van haar te zoeken, in plaats daarvan je moet handelen met onverschilligheid. Wanneer u uit te gaan met haar moet u kiezen voor de plek, de tafel waar de twee van u zou moeten blijven en ga zo maar door. Toon haar dat je een echte man!
 3. 3
  Je moet niet luisteren naar haar problemen want je zal zeker blijven alleen een vriend, zult u net als haar vrouwelijke vrienden. In plaats daarvan moet je haar te plagen en wat ik bedoel is om haar aan het lachen te maken met behoud van een hoge status. Toen ze brengt haar problemen tot je moet je iets zeggen als "Is dit iets wat je wilt op te lossen, of alleen over praten? ' en als ze zegt "alleen maar om te praten over" dan antwoorden als dit "Dan gaan praten met je vriendinnen."
 4. 4
  Je moet altijd handelen met zelfrespect en hebben hoge verwachtingen. Handelen niet nep of doe iets wat je niet wilt, alleen maar omdat dit meisje vroeg je en je van haar houdt. Wees gewoon jezelf! Als een vrouw wil iets dat ze zullen handelen overstuur alleen maar om dat en als je alles voor haar zal doen, zal zij u bewaren als alleen een vriend en ga uit met andere jongens.
 5. 5
  Plagen haar meer. Als ze zegt: "Het is koud!" antwoord op haar "Ik weet dat je wilt dat ik je omhelzen!", of als ze zegt "Tijd om naar huis", reageren als deze "Ik ben niet thuis te komen met u nog niet", of "de tijd om naar bed te gaan", tegen haar zeggen "je al wilt dat ik met je in bed? '. Alles wat u zult zeggen moet grappig zijn, maar je moet een ernstig gezicht te hebben en je zal een veel beter effect hebben. En je kunt miljoenen van soortgelijke voorbeelden van plagen haar vinden. Als ze wordt steeds boos, laat haar zien dat het geen invloed heeft je te veel, en ze zal haar les te leren en ze zullen niet boos de volgende keer. Zeggen dingen als: "Ik denk niet dat onze relatie zal nergens heen" of "Ik denk niet dat dit zal werken", "u net als ik", "jij bent alleen maar een vriend voor mij", en dus kun je deze situatie te draaien in uw voordeel.
 6. 6
  Niet jaloers zijn wanneer ze spreekt tot andere jongens, want je zal alleen haar laten zien dat je inferieur aan andere jongens die ze praat voelen. In plaats daarvan moet je, praten en flirten met andere meisjes en misschien zal ze werd meer aandacht naar jou, en bang voor je te verliezen.
 7. 7
  Na een tijdje zul je aanwijzingen van haar merken als ze vallen voor je. Bijvoorbeeld: Als ze altijd haar lichaam is gericht op u, altijd je meer dan aanraken alleen op een vriendelijke manier, etc.
 8. 8
  Dus als ik je vertelde in de bovenstaande stappen moet u eerst houd haar interesse in jou en dan pas de emoties moet het werk doen.
 9. 9
  En tot slot nadat je weet dat ze valt voor u, kunt u maken haar je kus op de lippen. Hoe? Gewoon tegen haar zeggen "U bent waarschijnlijk niet zo'n goed zoenen" Dit zal een uitdaging in haar geest te stellen, en vrouwen houden van uitdagingen. Dit zal toveren voor haar. Dan vertel haar "sluit je ogen" en dichter bij haar als je haar zou kussen, maar nog niet doen. Een andere magische beweging, die ervoor zorgt dat haar wensen u veel meer. Uiteindelijk zal je een kus te krijgen.

Tips

 • Vertrouwen is erg belangrijk! Gebruik een rechte lichaamstaal en een krachtige toon stem!
 • Werd nooit een lage status man als je denkt dat ze van je houdt!
 • Vinden wat ze leuk vindt en geef haar slechts een voorproefje! Dit zal haar dorst en geïnteresseerd in je te houden
 • Verontschuldigen nooit voor wat je bent. Wees gewoon jezelf en genieten van dat!
 • Interessant, leuk, onvoorspelbaar, mysterieus!
 • Wees voorzichtig bij het flirten met andere meisjes.
 • Probeer nooit om geld uit te geven voor haar, tenzij je weet dat ze is verliefd op je.

Waarschuwingen

 • Het risico is het verliezen van je vriendschap met haar, dus wees voorzichtig.
 • Onvoorspelbaar en mysterieus kan heel moeilijk zijn omdat ze weet je goed. Maar wees niet ontmoedigd, in plaats van dit te zien als een manier om je vaardigheden te perfectioneren!