Wkanl

Hoe je snel te breken in een paar sperry top siders

Top-Siders zijn de ultieme laid-back, kust preppy chic. Ze zijn ongelooflijk comfortabele schoenen ook. Echter, ze nemen een beetje breken-in voor dat ze dat klassieke pasvorm en uitstraling zal ontwikkelen. Als je een 149.260€ jacht en veel vrije tijd, goed voor u, maar voor iedereen anders, er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om snel te geven uw gloednieuwe Top-Siders een voorsprong.

Stappen

Hoe je snel te breken in een paar sperry top siders. Neem je nieuwe top-siders uit de doos, proberen ze op en beslissen of ze zijn zeker de juiste pasvorm en / of stijl voor je.
Hoe je snel te breken in een paar sperry top siders. Neem je nieuwe top-siders uit de doos, proberen ze op en beslissen of ze zijn zeker de juiste pasvorm en / of stijl voor je.
 1. 1
  Neem je nieuwe top-siders uit de doos, proberen ze op en beslissen of ze zijn zeker de juiste pasvorm en / of stijl voor je. Absoluut zeker, want na de verouderingsprocessen van toepassing zijn, worden geen retailer hen terug te nemen.
 2. 2
  Zoek een waterdichte container groot genoeg is om je schoenen te passen. Ze moet vlak in de container zonder uitstekende boven de rand. Een grote Tupperware of soortgelijke doos is ideaal, of u kunt een braadslee of plastic bakje gebruiken. Je gaat om het te vullen met water, dus zorg ervoor dat het geen gaten in hebben.
 3. 3
  Vul de bak met koud water, ongeveer tweederde.
 4. 4
  Voeg zeezout. De hoeveelheid zout die u nodig heeft hangt grotendeels af van de grootte van uw container en de hoeveelheid water daarin. Grofweg voor elke liter water, moet u 35g van zeezout. Dit geeft je een zoutgehalte van 3,5%, waarvan het gemiddelde zoutgehalte van oceaanwater benadert. Maak je geen zorgen over het feit dat te precies. In geval van twijfel, voeg meer zout in plaats van minder, en proef het. Het moet weerzinwekkend zijn, als een mondvol van New England pekel. Niet lekker.
 5. 5
  Roer het water goed aan de zout op te lossen, dan plaats je de top-siders in de oplossing. Als ze drijven, gebruik dan een gewicht ze onder water te houden. U kunt de schoenen ondersteboven, ook, die zorgt voor het geheel van de lederen bovenkant wordt ondergedompeld.
 6. 6
  Laat gedurende 24 uur.
 7. 7
  Extract je doorweekte schoenen uit de pekel, schud los het overtollige water, zet dan de natte schoenen aan je voeten. Draag ze rond voor een tijdje totdat ze beginnen te drogen, dit zal niet zo lang duren als je zou denken, en het leer wordt het heel comfortabel en warm. Je mag niet eens beseft dat je natte schoenen aan.
 8. 8
  Loop rond, golfen, doe lunges, praktijk dance moves. Uw schoenen zal beginnen te voldoen aan uw voeten, en de glimmende nieuwe glans zal aanzienlijk worden gematigd. Het leer zal plaatsvinden op een smakelijke patina, alsof je zijn zeilen voor twee weken.

Tips

 • Het is waarschijnlijk het beste niet om uw inweken, zoute schoenen weg te laten in direct zonlicht op een warme dag. Dragen ze gewoon een tijdje nat, dan zet ze weg en te behandelen als elk ander paar alledaagse schoenen zou doen.
 • Vergeet nooit; leder uitdroogt in de tijd. Zorg ervoor dat u een conditioner (zoals nerts olie) twee maal per jaar toepassen op uw schoenen om het leer te behouden en zorgen voor een lange levensduur. Je zal bereiken de beste resultaten als je conditie een keer eerder het weer warmer wordt (wanneer u begint het dragen van uw boot schoenen) en een keer wanneer het weer afkoelt (als je ze zult wegdoen voor de winter).
 • Afhankelijk van hoe "gebruikt" je wilt dat je nieuwe schoenen te kijken, kunt u het proces herhalen. Top-Siders zijn ontworpen om te worden gedragen in de zee, op boten, en iedere dag nat zonder te bederven.

Waarschuwingen

 • Draag nooit sokken met uw Top-Siders. Uw Top-Siders zijn casual bootschoenen.