Wkanl

Hoe je over een ex je bent verliefd

Krijgen dan iemand die je bent verliefd op, die vroeger verliefd op je, is misschien wel een van de moeilijkste dingen die je ooit zal moeten gaan door in je leven. Er zijn vele tips over hoe je over je ex, maar vaak is het moeilijk om te weten waar te beginnen. Lees verder voor een stap voor stap, week-voor-week plan dat zal u helpen om over je ex en verder gaan met je leven.

Stappen

Hoe je over een ex je bent verliefd. Geen volgen ze naar beneden.
Hoe je over een ex je bent verliefd. Geen volgen ze naar beneden.

Week 1

 1. 1
  Tijd apart. Eerst moet je om te gaan door een periode van tijd als je afgesneden zoveel communicatie met je ex mogelijk. Het zal het laatste wat je wilt doen, maar het zijn met hen wil beschadigen, en zal niet helpen om over hen. Als u niet wederzijdse vrienden hebben, niet spreken met hen. Als je een groep van wederzijdse vrienden doen delen, kan dit zeer moeilijk, zoals u zult informatie van hen te horen en moet uw ex te zien terwijl je met deze vrienden. Hoe dan ook, kunt u nog steeds doen deze dingen aan de communicatie gedeeld met je ex te beperken: geen commentaar, bericht of e-mailen. Weet gesprek op MSN / AOL Instant Messenger niet initiëren. Haal ze uit je top vrienden op MySpace / Bebo / Facebook, zodat je niet constant updates te ontvangen. Als u bent, stoppen met wederzijdse vrienden op LiveJournal, zodat u niet hoeft om hun dagboekaantekeningen lezen. Niet halen hun gesprekken, en ALLEEN beantwoorden aan hun teksten als ze belangrijk. Als ze commentaar / bericht je of met je praten op MSN / AOL Instant Messenger, kunt u antwoorden, maar houd het licht en wees niet overdreven vriendelijk. Gebruik geen wederzijdse vrienden vragen over je ex niet vragen.
 2. 2
  Geen volgen ze naar beneden. NOOIT beginnen met het lezen reacties van je ex of sms-berichten. Probeer niet om hun profiel te lezen of te controleren om te zien hoe hoog je bent op hun vriendenlijst. U wordt nieuwsgierig, maar je wilt niet weten, het zal alleen je slechter voelen.
 3. 3
  Verstoppen dingen die je herinneren aan hen, zoals brieven, kaarten, giften etc.. Je kunt foto's van je, je ex en wederzijdse vrienden in je kamer hebt, maar niet opgemaakt die van alleen u en uw ex.
 4. 4
  Houden geen rekening aansluiten met hen als je weet dat je beiden niet van plan om nuchter te worden / op een feestje etc. Gewoon niet gaan, probeer niet om ze te chatten tijdens deze tijden of iets, ook al is dit kan erg verleidelijk zijn - vooral in de eerste fase van het krijgen over de break-up.
 5. 5
  Kies een paar goede vrienden die je om kunt praten over je gevoelens over je ex en de breuk. Zorg ervoor dat je niet over praten met wederzijdse vrienden die dichter bij je ex dan ze zijn voor jou.
 6. 6
  Gedurende dit hele proces, huilen, wanneer u maar wilt. Huilen is niet zwak zijn, het is gewoon de verhuur van je emoties, en soms zul je nodig hebt om dit te doen.

Week 2

 1. 1
  Toegeven altijd aan jezelf hoe je je voelt. Van nu af aan, vraag jezelf af hoe je elke dag voelt, en altijd eerlijk. Ook, zorg ervoor dat u eerlijk over je gevoelens met de goede vrienden u in week 1 geselecteerd zijn. Er is geen enkel punt in het ontkennen van je gevoelens, want je zult beginnen te denken dat je over je ex, als je echt niet, en dit kan opnieuw leiden tot de pijn die je voelde toen je voor het eerst uit elkaar, en je zal moeten beginnen met dit proces helemaal opnieuw.
 2. 2
  Mensen zorg. Vanaf nu, elke dag zeg tegen jezelf dat er andere mensen die om je geven, want er zijn.
 3. 3
  Niet jezelf verdoven met drugs of alcohol. Het is prima als je wilt om deze dingen te gebruiken met vrienden en om plezier te hebben. Maar NOOIT begint ze te gebruiken op uw eigen, en om te ontsnappen aan uw problemen. Dit is zeer, zeer verleidelijk om te doen, maar je zult jezelf niet helpen op alle.
 4. 4
  Begin niet met eetbuien of verhongeren jezelf als een manier van omgaan. Het zal uiteindelijk het veel erger en kan leiden tot andere problemen.
 5. 5
  Luister naar droevige muziek. Ja, het zal pijn doen en het zal je herinneren aan je ex, maar het zal ook u eraan herinneren dat er andere mensen zijn die begrijpen hoe je je voelt.

Week 3

 1. 1
  Iedereen lijdt hartzeer. Vergeet niet dat het onvermijdelijk is dat iedereen zal krijgen hun hart gebroken voor de eerste keer. Iedereen heeft te gaan door dit op een bepaald punt of een ander. Zeg tegen jezelf dit elke dag.
 2. 2
  Respect voor hun keuze om niet meer bij je zijn. Begrijpen dat ze hun mening kunnen hebben en ze kunnen doen wat ze willen, uiteindelijk is het hun leven.
 3. 3
  Schrijf 4 lijsten, een van dingen die je haatte over hen, een van de dingen die je kon nooit eens over, een van de redenen waarom het niet uit werkte tussen jullie twee / waarom het niet zo moest zijn, een van de dingen die je wilt uit een partner die u niet krijgen van je ex. Je hebt de neiging om alleen de goede dingen over hen en de relatie herinneren, en kunnen ze wilt herinneren als iemand perfect, vooral als ze betekenen veel voor je, wat ze waarschijnlijk doen. Houd deze lijst ergens kunt u lezen wanneer je begint af te vragen wat je had kunnen doen om dingen te veranderen / waar het allemaal mis ging.
 4. 4
  Maak jezelf een goed gevoel. Verander je haar, nieuwe kleren kopen, oefenen, eet gezond enz. Vergeet alle complimenten mensen ook verteld hebben (ja, met inbegrip van uw ex). Weet dat iemand anders zal binnenkort waarderen deze eigenschappen in je, zoals je ex ooit deed.
 5. 5
  Start het lezen van boeken en / of het kijken naar een tv-drama. Deze dingen helpen nemen u mee naar een andere wereld.

Week 4

 1. 1
  Laat niet het gevoel van pijn over de break-up controle van uw leven. Als je dit doet, zal het heel moeilijk zijn om verder te gaan. Het is goed om dit te doen voor de eerste paar weken. Maar na dat, pak jezelf omhoog en beseffen dat er meer in het leven dan deze relatie die je had.
 2. 2
  Krijgen door de pijn. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar heb geen medelijden voor jezelf. Niet wentelen in je ellende. Schiet op.
 3. 3
  Niet slecht-mond je ex of nieuwe vriendjes / vriendinnetjes ze hebben. Je kunt boos op dit punt voelen, maar geef niet op in.
 4. 4
  Als uw ex heeft een nieuwe vriend / vriendin, ACCEPT IT. Wees blij voor ze, laat de nieuwe jongen / meisje hebben een kans, probeer niet om de relatie voor hen verpesten. Weet dat, ja, je ex zal waarschijnlijk optreden met hen hoe ze gebruikt om te handelen met je. Dit zal pijn doen, maar accepteren.
 5. 5
  Probeer niet om ze jaloers te maken. Laat je niet uit met iemand recht tegenover je ex, uitsluitend met het doel om hen jaloers. Het zal duidelijk zijn.
 6. 6
  STOP met het droevige liedjes. Ze hielpen voor een tijdje, maar beginnen te luisteren naar gelukkiger muziek op het moment.

Week 5

 1. 1
  Stop niet om dingen te doen, alleen maar omdat ze je herinneren aan je ex. Als u deze grenzen in je leven, zal je niet over je ex.
 2. 2
  Zeg tegen jezelf dat je gelukkig bent voor hen, over en weer.
 3. 3
  Praat met vrienden en mensen op het internet over hoe ze over hun en vond nieuwe liefdes. Zeg tegen jezelf dat je in de liefde weer zal vallen.
 4. 4
  Beginnen met het zien van uw naaste vrienden en familie meer. Hangen met hen veel, gaan uit naar nieuwe plaatsen en proberen om nieuwe vrienden te ontmoeten. Dit zal helpen je gedachten van je ex.
 5. 5
  Schrijf een lijst van doelen en dingen die je wilt doen, en begint te werken op hen. Jezelf te verbeteren, wordt de persoon die je altijd al wilde zijn!

Week 6

 1. 1
  Stoppen met alle mogelijke love interest te vergelijken met je ex.
 2. 2
  Weet dat je bent beter af zonder hen. Iemand die je laat niet de moeite de tranen en de pijn.

Week 7

 1. 1
  Probeer om veel nieuwe mensen te ontmoeten, zowel vrienden en liefde belangen. Flirten met nieuwe mensen, maar niet denken aan iets als ernstige gewoon nog niet. Geen mensen toe als je ze niet echt zin in, dat is iets wat mensen vaak doen als op de rebound. Praten, flirten, en hangen met verschillende mogelijke liefde belangen voordat je in een goede relatie. Gooit en kameraadschap is alles wat je nodig hebt op het moment. Ook, maak nieuwe vrienden, wie zie je net als dat, vrienden.

Week 8

 1. 1
  Heb er geen spijt ooit te hebben van de relatie. Wees dankbaar voor de ervaring en alles wat je hebt geleerd.
 2. 2
  Maak een lijst van fouten die je weet niet om te maken in je volgende relatie, spullen je hebt geleerd dat je zal helpen met je volgende relatie etc.
 3. 3
  Begrijp dat je gevoelens voor deze persoon nooit helemaal kunnen verdwijnen. Je was ooit heel dicht bij deze persoon, je was verliefd op hen. Als je vroeger verliefd op iemand, is het onwaarschijnlijk dat je ooit zal ze louter als gewoon een vriend, of iemand die niets aan u betekent zien. Het is zeer waarschijnlijk (en vrijwel zeker als ze je eerste liefde) dat u altijd een zwak voor hen. Weet dat deze in orde is, maar accepteren dat een zwakke plek is alles wat het kan zijn. Niet klop jezelf over.
 4. 4
  Als door dit punt, heb je geen zin om vrienden met je ex te zijn, hoeft u niet door te gaan met het plan. Besteed uw tijd met plezier, mensen ontmoeten, het invullen van doelen en gewoon in het algemeen krijgen met je leven. Je zou nog niet over hen, maar na de voltooide het bovenstaande plan, geef het tijd en je krijgt waarschijnlijk over hen.
 5. 5
  Echter, als door dit punt, wil je vrienden met je ex te zijn, lees verder...

Weken 9 & 10

 1. 1
  Tijdens deze weken, maar over het algemeen blijven plezier maken, bezig te houden en mensen te ontmoeten.
 2. 2
  Reageer je ex te zeggen hi, moet je om de overgang naar dit.

Week 11

 1. 1
  Boodschap je ex, terloops zeggen dat je weet dat je niet veel gesproken voor een tijdje, maar je zou het leuk vinden als je vrienden zou kunnen zijn, en wat ze denken?
 2. 2
  Beginnen ze te praten op msn / AOL Instant Messenger. Spring niet meteen in zijn vrienden met hen.

Week 12

 1. 1
  Praat met en hangen met hen meer als je uit bent met wederzijdse vrienden.
 2. 2
  Tekst, commentaar, msn / aol instant messenger hen meer. Praat met hen alsof ze iets dichter bij jullie nu dan ze waren.

Week 13

 1. 1
  Suggereren opknoping uit, alleen de twee van u, als VRIENDEN. Als zij akkoord gaan, zorg ervoor dat het niets datum-y, zoals uit te gaan naar de bioscoop, gaat voor een maaltijd, het bekijken van films in uw huis of naar een strand. In plaats daarvan zou je hangen bij jou, maar het spelen van Xbox-games of iets, ga naar een arcade, gaan winkelen in de dichtstbijzijnde stad, etc.

Week 14

 1. 1
  Indien, door nu, jullie vrienden, accepteren dat deze vriendschap heel anders dan wanneer je meer dan vrienden waren zal zijn. Verwacht niet dat je ex te reizen plaatsen met u, elke avond met je praten of om alle weekends door te brengen met je mee.
 2. 2
  Als uw ex heeft een nieuwe liefde, probeer het spreken aan hem / haar. Als u en uw ex zijn nu vrienden, kan je net zo goed de moeite om naar iemand die voor hen belangrijk is weten. Als je niet verder gaan met hem / haar helemaal niet, kies dan opnieuw proberen het niet, maar toch beleefd zijn tegen hen. Je weet maar nooit, kan je een nieuwe vriend te krijgen.
 3. 3
  Doe niet zo aanhankelijk. Zelfs als je begint aan het soort vriendschap waar je bent er altijd voor elkaar hebben, niet alleen vertrouwen op hen, laten zien dat je een leven van je eigen en kan omgaan zonder hen.

Tips

 • Weet dat je brak voor een reden. Weet dat rede en verder op ingaan.
 • Verlies nooit uit het oog grote geheel.
 • Volg elke stap tegelijk.
 • Kijk nooit terug, gewoon verder gaan!

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig als je probeert om vrienden met je ex te zijn, omdat de gevoelens voor hen kon komen overstromingen terug.
 • Als je het gevoel suïcidaal op elk gewenst moment, of voelen zich niet beter HELEMAAL na drie maanden, hulp vinden, of ring hulplijnen.