Wkanl

Hoe je over een affaire en verder gaan met je relatie

Als uw partner heeft bedrogen op je en je nog steeds denkt dat de relatie kan werken, zijn er dingen die je kunt doen. Hier zijn enkele manieren om over te gaan van die moeilijke aangelegenheid.

Stappen

Hoe je over een affaire en verder gaan met je relatie. Bepaal of u (de bedrogen) willen houden van de relatie te gaan.
Hoe je over een affaire en verder gaan met je relatie. Bepaal of u (de bedrogen) willen houden van de relatie te gaan.
 1. 1
  Bepaal of u (de bedrogen) willen houden van de relatie te gaan. U moet weten of je in staat om de vertrouwensbreuk te overwinnen zullen zijn. Het zal wel enige tijd duren voor u om te weten.
 2. 2
  Herkennen vergeving. Weten of uw partner is oprecht spijt over de affaire. Als hij of zij is echt spijt, bewegen voorbij dit kan veel gemakkelijker worden
 3. 3
  Ken de redenen voor de ontrouw. Was er iets ontbreekt in je relatie, of was het iets anders? Zoek uit of er iets in het persoonlijke leven van je partner dat het veroorzaakt, zoals onveiligheid.
 4. 4
  Geef jezelf het recht om alles dat je doet voelen. Als je gewond bent, drukken dit uit aan je partner. Praat over je gevoelens
 5. 5
  Grenzen stellen. Bepaal precies wat het zal duren om uw vertrouwen en hoe lang je zou verwachten dat het nemen herwinnen. Nogmaals, praat met je partner.
 6. 6
  Gereserveerd 10 minuten (met een timer) dat de bedrieger actief zal naar je luisteren, en voel je vrij om te schreeuwen. Het krijgen van die frustratie eruit zal u helpen, en je partner zal weten dat er een tijdslimiet waar het over zal zijn.
 7. 7
  Geef het hele proces tijd. Omdat het tijd kost om een ​​snee te genezen, zal het enige tijd duren voor deze, ook. Het kan jaren duren voor de pijn, wantrouwen, en gevoelens te laten verdwijnen. Begrijpen het belang van geduld.
 8. 8
  Als hij / zij je bedrogen op het werk, dan is hij / zij nodig heeft om verder te gaan om het te laten werken.
 9. 9
  Hij / zij moet doen wat nodig is om de echtgenoot / partner te maken op hun gemak en veilig voelen.

Tips

 • Vergeet niet wat je bij elkaar gebracht en vinden dat de liefde weer.
 • Te begrijpen van elkaars gevoelens. Er zijn geen winnaars of verliezers, zet je ego opzij.
 • Praat met familie of vrienden en vragen voor hun steun. Ze waren daar voor de stuurman, en weet je ook.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om terug te komen bij je partner door hetzelfde te doen of iets slechts te doen van hen. Het kost u slechts aan hun niveau.
 • Probeer niet om hun elke beweging controleren en vraag hun acties. Het zal alleen je uit elkaar rukken meer.
 • Ga verder met je leven. Doe wat je gelukkig maakt. Laat hem / haar weer komen in je leven.
 • Vermijd spionage en rondsluipen. Probeer niet om uw partner de telefoon, auto, e-mail, en iets anders persoonlijk controleren.