Wkanl

Hoe om te vergeven na een affaire

Nog steeds boos en geobsedeerd door de zaken en alles wat het brengt aan de tafel? Om verder te gaan in je leven, moet u beslissen om te vergeven, ook al heb je nooit zal vergeten.

Stappen

Hoe om te vergeven na een affaire. Maak een lijst van vragen die u wilt weten over de affaire.
Hoe om te vergeven na een affaire. Maak een lijst van vragen die u wilt weten over de affaire.
 1. 1
  Maak een lijst van vragen die u wilt weten over de affaire. Zeer selectief in vragen, omdat dit een 01:59 time conversatie moet. Stel de vragen die je moet beantwoorden. Je kan wel of niet willen seksuele details te kennen, of uw belangrijkste belang kunnen zijn in het wanneer, waar en waarom vragen. Hopelijk heb je een echtgenoot die is geduldig en bereid om deze dingen met u bespreken. Je zal een liefdevolle, geduldige echtgenoot moet je door dit zonder een echtscheiding.
 2. 2
  Kies een rustige, kalme tijd en een rustige geluiddicht plek om uw gesprek te hebben. Je moet vasthouden aan de vragen totdat ze worden beantwoord. Niet springen rond problemen die kunnen komen uit een enkele vraag.
  • Noteer de antwoorden, en herhaal ze terug naar je partner. Parafraseren de antwoorden te bewijzen dat je begrijpt wat er gezegd wordt. Blijf kalm, omdat je de waarheid wilt weten,
  • Niet gek tijdens het gesprek. Vergeet niet het doel is om te vergeven en hebben sluiting over de situatie.
 3. 3
  Vergeven. Vergeef hen voor elke specifieke zaak bij de zaak betrokken. Zo is niet alleen betrokken bij sekse een affaire. Er zijn leugens en andere manipulaties en bedrog ook. Het is zeer nuttig om te vergeven, in je hart, elk gebied van verraad, in het bijzonder. Denk na over de seks en vergeven. Denk na over de leugens en vergeef hen. Denk na over de manipulaties en vergeef hen. Gewoon vergeven hen verlaat het algemeen te veel openingen voor gedachten om terug te kruipen in je geest op een dagelijkse basis. Specifiek Vergeven moet zorgen het meest positief eindresultaat te helpen sla uw huwelijk.
  • Je moet niet alleen het algemeen vergeef je partner, maar je moet ook bewust en specifiek vergeven uw echtgenoot voor elk gebied / regio / groep van echtelijke overtreding en persoonlijk bedrog.
  • Als je eenmaal bewust bent vergeven hen voor deze dingen, in het bijzonder, een voor een, dan heb je een kans om echt te vergeven en te vergeten. Het vergeten is het moeilijkste deel, maar dit helpt echt. Bewust vergeven voor specifieke gebieden / regio / groepen kwetsende dingen, in het bijzonder. Kijk in je hart en beseffen dat het nooit zal eindigen totdat u het geslacht, de vernedering voordat anderen en alle leugens vergeven. Je moet de leugens vergeven. Het is belangrijker dan het vergeven van de seks.

Tips

 • Zoek een hobby om je bezig te houden. Het is een goed idee om iets te doen met je partner om het vertrouwen weer op te bouwen. Vertel de waarheid over elk klein ding, of je partner zal je woede weer opnieuw over en voorbij. Als je niet kan vergeven met een duidelijk en volledig vernieuwd hart, ben je voorbestemd om de golven van emotie, woede, wrok om opnieuw te komen in je leven toelaten.
 • Wanneer je geest begint te drijven om beelden of iets dat een hete woede vonken, haal diep adem, ontspan, en laat het gaan.

Waarschuwingen

 • Heb een affaire niet jezelf, ongeacht wat. Je voelt je veel erger. Uiteindelijk, moet je geen haar beter dan je partner bekennen en zijn.
 • Heeft een beslissing om overhaast vertrekken niet maken. Weeg uw toekomst met en zonder deze persoon, vooral als er kinderen bij betrokken. Meten hoeveel informatie hij of zij bereid is te delen over de affaire. Wees niet opdringerig voor informatie, omdat dat kan leiden tot de echtgenoot terug te trekken. Voordat je in een relatie, heb je grenzen te stellen over wat je wel en niet zal behandelen. Vasthouden aan hen, in plaats van ze te rekken. Als u strekken, zul je niet blij zijn met jezelf.