Wkanl

Hoe je naar iemand te leren kennen

Niemand heeft gezegd dat het maken van vrienden was eenvoudig, maar volg deze eenvoudige gids en, voordat je het weet, kan je bloeien in een sociale vlinder. Kennismaken met iemand te leren kennen is de eerste stap en dit zal u helpen uw doelstellingen te bereiken.

Stappen

Hoe je naar iemand te leren kennen. Houd gesprekken actief door te luisteren en reageren fysiek.
Hoe je naar iemand te leren kennen. Houd gesprekken actief door te luisteren en reageren fysiek.
 1. 1
  Houd gesprekken actief door te luisteren en reageren fysiek. Knikken. Weer passende gezichtsuitdrukkingen. Smile. Kijk je nieuwe vriend pal in het oog.
 2. 2
  Stel vragen die meer dan een one-woord respons vereisen. U wilt niet naar de andere persoon in een positie om te kunnen ja of nee te zeggen. In plaats van te zeggen "ga je weg te gaan dit weekend?" vragen: "waar ga je heen dit weekend?" Nu is de persoon zal waarschijnlijk antwoorden met een locatie, bijvoorbeeld het strand. Nu heb je iets anders om over te praten (het strand).
 3. 3
  Vergeet niet om ook mondeling reageren. Toon interesse in wat de ander zegt. Als je nieuwe vriend is geïnteresseerd in iets wat je niets over, Shakespeare kennen, bijvoorbeeld vragen over het. Waarom was Shakespeare zo beroemd? Wat speelt deed die man schrijven, weer? Welke eeuw leefde hij in? Overtuig jezelf dat je wilt weten, en al snel zul je het hebben van een zeer boeiende conversatie.
 4. 4
  Plan activiteiten die u in staat om de kwaliteit tijd samen door te brengen. Maken van consistente contact met de andere persoon - hetzij per telefoon, e-mail, of in persoon - zal hen laten weten dat u geniet van hun gezelschap.
 5. 5
  Leren over hun belangen en meningen en wees eerlijk over je eigen. Dit zal helpen de andere persoon je te leren kennen en helpen voorkomen dat een nep vriendschap.
 6. 6
  Houden hun interesse, vertel hen de meest interessante dingen over uzelf en uw gezin en uw voorkeuren en antipathieën.

Tips

 • Als u nog niet eerder gesproken met de persoon, niet alleen exploderen met gesprek en rente op een dag in het wilde weg. Terwijl nu en dit kan een positieve indruk achter te laten, wordt een groot deel van de tijd die mensen vragen zich af of je probeert te hard. Casual terzijdes aan een persoon in de aanloop naar gesprekken zijn een betere manier om te gaan.
 • Bieden aan iets leuks, zoals cookies te delen. Of u kunt ze een potlood in de klas te bieden als ze niet een te hebben.
 • Mensen worden aangetrokken tot mensen die eruit zien alsof ze zijn het leven te genieten, dus kijk dat deel; vergeet niet dat winnen glimlach.

Waarschuwingen

 • Nooit, nooit zeggen: 'Vertel eens iets over jezelf "dit zet de persoon ter plaatse en maakt ze zich ongemakkelijk, tenzij ze echt willen horen zichzelf te praten, maar die kans niet nemen.
 • Heeft zeer persoonlijke vragen niet vragen of onthullen persoonlijke informatie over jezelf die de andere persoon ongemakkelijk zou kunnen maken. Als deze persoon voor u geschikt is, zal er genoeg tijd later voor zijn.
 • Neem een ​​hint, als je kunt vertellen dat de persoon die is moe van het praten met u, bijvoorbeeld, op zoek weg, starend in de verte, het geven bondige antwoorden etc. dan stoppen! Gewoon excuseer jezelf en ga zoek iets anders te doen.
 • Er zijn een aantal mensen die je niet wilt leren kennen. Als u ontdekt dat een bepaald persoon is niet voor u, dan gewoon beleefd verlaat het gesprek.