Wkanl

Hoe te kleden voor een theekransje

De theekransjes zijn gelegenheden waarbij mensen bij elkaar te krijgen om te genieten van thee drinken en eten sierlijke zoete voedingsmiddelen, zoals cupcakes en taarten. Hier is hoe te kleden voor een volwassene high tea, maar ook hoe je kinderen voor een tea party dress.

Stappen

Hoe te kleden voor een theekransje. Controleer de uitnodiging.
Hoe te kleden voor een theekransje. Controleer de uitnodiging.

Dressing voor high tea

 1. 1
  Controleer de uitnodiging. Als het geen aanwijzingen over stijl van kleden, met inbegrip van alle voorschriften betreffende het dragen van kostuums, volg ze zo dicht mogelijk benadert. Als er niets is opgegeven, gaan door wat je weet van de persoon die u heeft uitgenodigd, de tijd van de dag het weer, en de reden voor de thee partij, volgens de volgende richtlijnen:
  • Bent u het bijwonen van thee in het huis van de gastheer, of in een luxe hotel? Als het laatste het geval is, neemt de formaliteit van een inkeping.
  • 'S ochtends thee partijen zijn minder formeel dan afternoon tea. Een avond thee is de meest formele van alle.
  • De kleding voor de zomer en de lente thee zal zijn over het algemeen minder formeel dan die van de herfst en winter thee.
  • Bent u het bijwonen van een informele tea gehouden ", alleen maar omdat," of een meer formele thee voor een evenement zoals verloving of een hoogwaardigheidsbekleder te introduceren?
  • Als je nog steeds niet zeker, de telefoon van de gastheer of gastvrouw voor meer informatie. Of, indien het evenement wordt gehouden in een hotel of thee winkel, bel het bedrijf en vraag om advies.
 2. 2
  Overwegen het dragen van smart casual. Een tea party is een bijzondere gebeurtenis en doet denken aan vroeger dagen dat mensen zouden gaan naar een veel moeite om zich goed te presenteren bij afreisden naar iemand anders huis voor een afternoon tea. Smart casual zal meestal bestaan ​​uit:
  • Vrouwen: Een elegante jurk met een jasje (de jurk kan semi-avond stijl zelfs), of elegante broek (broek) en een blouse met ofwel kasjmier trui of vest of een twin set, of een jas, als je echt jeans moeten dragen, ervoor zorgen dat ze zeer chique en elegant; draag altijd top kwaliteit schoenen;
  • Meisjes: Een mooie feestjurk of een rok en top combinatie, nette schoenen, haar bogen, en een hoed. En als de uitnodiging zegt "fancy dress" of "kostuums", zie de Dressing voor een Children's Tea Party hieronder voor meer begeleiding.
  • Mannen: Een casual pak zonder stropdas, nette broek en polo shirt of keurig gestreken casual shirt, jassen of elegante truien voegen.
  • Jongens: Nette broek en shirt, misschien een pak als de gelegenheid echt vraagt.
 3. 3
  Kies een geschikte hoed. Theekransje hoeden zijn geschikt voor zowel kleine meisjes en dames. Kijk voor hen bij warenhuizen, lokale kleding boetiekjes, of websites die gespecialiseerd zijn in modeartikelen. Als je niet degene die je wilt vinden, zijn er theekransje hoed kits om uw eigen hoed die ook online kunnen worden gekocht maken.
  • Hoeden die je zou dragen om te racen carnavals, zomerfeesten, of een elegant gebeurtenis, zoals een bruiloft of jubileum feest zijn allemaal ideaal. Als je fijn zou het dragen van het aan de koningin van Engeland of een staatshoofd te bezoeken, dan is het een perfecte hoed. Blader door de statige tijdschriften voor een idee van wat er in de mode op dit moment, vooral tijdschriften rapporteren over wat royalty over de hele wereld is de laatste tijd draagt.
 4. 4
  Dragen elegante accessoires. Een tea party is een fantastisch excuus om uw favoriete sieraden en andere accessoires uit. Parels zijn absoluut perfect, net als broches, armbanden en nek chokers. Zijden sjaals, haarbanden, strikken, zijden kousen, en heerlijke schoenen zijn allemaal zeker aangemoedigd.
 5. 5
  Draag uw warmste glimlach. Dit is een gelegenheid van plezier en genot, waar heerlijke gerechten voor u klaar en goed gezelschap.

Dressing voor de kinderen tea party

 1. 1
  Controleer de uitnodiging voor een thema. Theekransjes's Veel kinderen hebben een specifiek kostuum thema, zoals prinsessen of verhalenboek tekens. Om ervoor te zorgen dat uw kind niet buitengesloten voelen, proberen een stevige greep op de dress code te krijgen. Als de uitnodiging bevat geen lijst van een, bel dan de gastheer / gastvrouw en ontdek wat is aanbevolen.
 2. 2
  Verzamel leuke kostuum stukken. Theekransjes De meeste kinderen zijn gericht op een dress-up thema. Hier zijn een paar manieren om items te verzamelen voor uw kind om te dragen:
  • Zoek uw eigen kast. Heb je iets dat je niet zou zijn gebroken hart te verliezen? Voorkomende items die je zou kunnen gebruiken zijn onder andere banden, lange slips, blouses, riemen en sjaals.
  • Kijk rond zending of tweedehands winkels. Spaarzaamheid winkels kan toplocaties te schandalig hoeden, jassen en schoenen te vinden voor uw kind aan te kleden inch
  • Check out party aanbod winkels. Als u op zoek bent naar items zoals boa's, plastic tiara's, toverstokjes, capes, of fee vleugels, een bezoek aan uw lokale partij levering winkel of kijk op een online. De meeste verkopen dress-up nietjes zoals deze.
 3. 3
  Voeg kostuum sieraden (optioneel). Lange parelsnoeren, kan opzichtig clip-on oorbellen, en valse ringen zijn leuke accessoires toe te voegen aan tea party outfit van een kind. Raid je eigen sieraden doos voor goedkope stukken, of kijk op een feestje aanbod op te slaan.
 4. 4
  Overweeg stylen van haar van uw kind een "speciale" manier. Omdat de tea party is een speciale gelegenheid, is het misschien leuk om het haar van uw kind dienovereenkomstig stijl. Jongens konden hun haar glad achterover gekamd of verrijkt met pommade, terwijl meisjes lokken, ingewikkelde vlechten, of volwassen zoek up-dos kunnen hebben.
 5. 5
  Kleed je kinderen op een vergelijkbare manier aan elkaar, of zelfs om jezelf (optioneel). Als het een volwassene en kind theekransje, overwegen matching outfits voor de lol. Effen kleur jurken zijn eenvoudig aan te passen met behulp van accessoires.

Tips

 • Kijk online voor winkels die gespecialiseerd zijn in de tea party kleding.
 • Als de aankoop van minstens een dozijn hoeden, handschoenen, parels, etc. voor een groep, wees niet bang om te vragen om een ​​volumekorting. Handelaren zijn vaak blij om een ​​stimulans te geven over deze punten.
 • Als je helemaal onzeker over het thema of de stijl van de tea party, kiezen voor iets ingetogen en breng kerstballen in je tas te voegen als het nodig lijkt.
 • Zorg ervoor dat wat je draagt ​​heeft genoeg ruimte voor u om comfortabel in voelt als je eet gebakjes, taarten en ijs broodjes.

Dingen die je nodig hebt

 • Passende kledij
 • Theekransje hoeden
 • Parels of edelstenen
 • Boa's, tiara's, toverstokjes, fee vleugels, of andere dress-up items (voor theekransje van een kind)