Wkanl

Hoe je meisjes met lichaamstaal te trekken

Is er een meisje dat je geïnteresseerd bent, maar je bent niet zeker weet wat u kunt doen om haar in je geïnteresseerd? Er is een manier die je in stilte kan communiceren met haar om haar te laten vallen in de liefde. Lichaamstaal valt onder de categorie van de non-verbale communicatie, en dat is alles, van de manier waarop je kijkt, ruiken, lopen en de manier waarop u uw lichaam en gezicht te verplaatsen. Hier zijn een aantal handige stappen om het meisje dat je wenst te krijgen.

Stappen

Hoe je meisjes met lichaamstaal te trekken. Krijgen haar aandacht.
Hoe je meisjes met lichaamstaal te trekken. Krijgen haar aandacht.

Deel een

 1. 1
  Krijgen haar aandacht. Dat betekent niet dat je hoeft te staren naar haar tot ze voelt onprettig dat en vraagt ​​zich af waarom je op zoek bent naar haar. Wat je echt moet doen zijn dingen die haar geïnteresseerd in het weten u voordat u haar aanpak zal maken. Op die manier, als je dat doet haar aanpak, zal ze open te horen wat je te zeggen hebt.
 2. 2
  Zoek uit wat ze houdt. Merken als ze draagt ​​haar favoriete boek of praat over een film of spel ze echt leuk vindt. Dan, rond te lopen of zitten in een gebied waar je weet dat ze zal dragen en dat object en wachten tot ze je opmerken.
 3. 3
  Kijk omhoog en zeg hallo als ze loopt door. Geef haar een halve glimlach nadat ze naar je kijkt, maar kijk niet te opgewonden om haar te zien, of zij zullen denken dat je wanhopig bent.

Deel twee: klaar

 1. 1
  Kleed mooi. Meisjes merken verschijning meteen, vooral schoenen. Het is hoe ze beoordelen of je nu een veilig persoon en iemand interessant om te praten. Zorg dat je klaar bent voor de dag bent toen haar ogen zou ontmoeten jouwe. Kijk altijd je best en op de top van je spel. Op die manier, wanneer ze ziet je weg, zult u zich zelfverzekerd.
  • Draag de kleding die je een goed gevoel over jezelf, maar ook er goed uitzien op je.
  • Draag vrolijke kleuren. Dit betekent niet dat je hoeft te tennisbal groen te dragen, maar als je die draagt ​​gedempte kleuren zoals grijs en zwarten elke dag, zal niemand u merken, vooral het meisje dat je hebt je oog gekregen op.
  • Zien er netjes uit. Niemand is geïnteresseerd in het naderen van een sloddervos. Als je kijkt alsof je blij om op te staan ​​en te kleden in de ochtend bent, zal iedereen willen jullie weten, vooral dat speciale meisje. Laat de stinkende sneakers met gaten erin in de garage en zet moeite in je look. Meisjes besteden veel tijd klaar en ziet er goed uit, dus ze echt waarderen een man die dezelfde inspanning zet in de manier waarop hij kijkt. Ze zullen merken.
 2. 2
  Ruikt goed! Vrouwen hebben een scherpzinnig gevoel van geur, en de meeste van hen houden een man die goed ruikt. Zorg ervoor dat ze je leuk vindt geur.
  • Dagelijks douchen. Als u een atleet, douche na het sporten ook.
  • Poets je tanden goed en vergeet niet de achterkant van je tong waar alle stinkende bacteriën verzamelt.
  • Floss je dagelijkse tanden. Het verwijderen van bacteriën tussen de tanden en op de achterkant van je tong zal zich te ontdoen van slechte adem.
  • Hebben verschillende winter vers of groene munt adem-muntjes in je zak. Ze zal je nooit kussen als je adem is slecht.
  • Dragen cologne, maar gewoon een splash - 01:59 straaltjes max, niet de hele fles of de cologne zal fungeren als een meisje afweermiddel. Ik zou iets aanraden van een warenhuis niet een supermarkt. Een flesje zullen de meeste jongens duren een jaar of meer. Als je echt wilt om naar dit meisje kennen, zal ze de moeite waard zijn. Als je douche, borstel, zijde, draag een scheutje eau de cologne, en je pop een munt in je mond vlak voordat je met haar praat, zal ze niet alleen met je praten, zal ze je netheid waarderen en vergeet niet uw geur.
 3. 3
  Een aantal vragen klaar, en benaderen haar als ze lopen of zitten door haarzelf. Om het gesprek te starten, kunt u iets vragen als: "Kan je geloven dat ze eigenlijk gaf ons huiswerk dan breken?" of, "Niet je liefde die band speelde in het cafe vorige week?" Wees vriendelijk en begroet haar met een glimlach en een simpele "Hallo." Je zou verbaasd zijn hoe goed hello werkt. Probeer de vragen over hoe je elkaar kennen te maken, net als de klasse die u samen of het werk training die je zowel binnen Wees positief en vrolijk. Hoe ze zich voelt als je om haar heen is het allerbelangrijkste en wat ze zullen zich herinneren de meeste als ze denkt van je later.
  • Commentaar op de omgeving als u aan dit meisje op een openbare plaats zoals een cafe of park. Bijvoorbeeld: "Is dit niet een groot park om gewoon te komen en te ontspannen?" of, "Ben je hier op funk nacht geweest? Het is een blast!" Bieden niet om haar een drank kopen totdat ze tot u gesproken voor een paar minuten.
  • Toon enthousiasme over alles wat onderwerp dat je kiest om te brengen. Een vlakke persoonlijkheid en monotone stem zal alleen leiden haar af te keren en geven u een woord antwoord. U kunt haar benaderen op de dansvloer, maar wees voorzichtig. Haar vrienden gaan om haar te beschermen en natuurlijke roofdieren af ​​te weren. Ze kwamen om te dansen en hebben een meisjes nacht na alles. Uw beste inzet is om haar te benaderen met een glimlach en stak je hand en zeg: "Hallo. Ik ben (je naam)." Dan pakken haar vrienden met iets als, "Hallo dames. Ik ben (naam)." Haar vrienden zullen je respect voor je vet vertrouwen.
  • Vraag haar of ze zou willen dansen of als je haar kunt krijgen van een drankje aan de bar nadat u een paar minuten heb gesproken. Vergeet niet om een ​​echte glimlach hebben. Meisjes worden gebruikt om jongens ze te benaderen. Ze zal haar hoede hebben voordat je zelfs een woord te zeggen. Toch, met de juiste non-verbale signalen, zoals een warme glimlach en een schoon uiterlijk, zal ze zich veilig voelen wanneer ze praat met je.

Deel drie: houd haar geïnteresseerde

 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Vrouwen zijn zich meer bewust van het vertrouwen dat een man heeft dan iets anders. Hoe zeker een persoon kan worden gezien vanaf de andere kant van een kamer, en ze zal zich comfortabel voelen met je te praten als je haar de indruk die je gelooft in jezelf en je vaardigheden te geven. Dit is niet hetzelfde als arrogantie. Wees zelfbewust en weten wat uw sterke punten.
  • Sta met je schouders omhoog en laat haar weten dat je weet wie je.
  • Haal je handen uit je zakken en sta stevig op beide voeten.
  • Wachten op het juiste moment om haar te benaderen in plaats van achter haar naar beneden.
  • Maak oogcontact en houd oogcontact. Wegkijken bij gelegenheid is normaal, maar zorg ervoor dat je haar laten weten dat je luistert naar haar. Verwachten de ene naar de eerste stap te zetten zijn. Ze zal je verwacht om tekst of bel haar eerste.
 2. 2
  Wees jezelf. Als je grappig bent, dan maak haar aan het lachen. Als je slim bent, dan praten over iets leuks dat je weet. Als je een muzikant, praten over wat het is om een ​​instrument te spelen. Probeer vast te houden aan gemeenschappelijke belangen op het eerste en probeer niet om haar te imponeren. Meisjes houden niet van opscheppers.
 3. 3
  Wees een goede luisteraar. Luister naar haar verhalen over haar vrienden of wat zij denkt is grappig. Je hoeft niet eens te zijn met haar, maar haar niet vertellen wat te doen. Herhalen terug wat ze zegt om u bij gelegenheid en niet te veel tijd besteden aan het praten over jezelf. Geef haar een volle glimlach om haar te laten weten dat je van haar en je bent genieten van de tijd met haar. Houd uw ogen op haar. Kijk niet naar of praten over andere meisjes als je met haar. Ze moet weten dat ze de enige is op je geest. En zet uw telefoon weg.
 4. 4
  Wees op tijd. Annuleren nooit een date met haar en te zien zijn op tijd. Dit zal haar laten zien dat je haar een prioriteit hebben gemaakt en ze is belangrijk voor je. Als je haar oppakken voor een date, van plan op haar misschien te laat. Meisjes hebben veel werk in de manier waarop ze kijken, dus wees geduldig. Uw geduld zal haar op hun gemak en de avond goed zal gaan.
 5. 5
  Wees een gentlemen. Open deuren voor haar en laat haar lopen voor u als er slechts ruimte is voor een persoon op een pad. De meeste meisjes zullen echt waarderen deze overweging. Bied uw sweater of jas aan haar of ze het koud krijgt. Meisjes houden van het dragen van de jas van een man die ze willen.
 6. 6
  Breek de aanraking barrière. Zodra u zich al verschillende uren samen doorgebracht, en je weet dat ze geniet van tijd doorbrengen met u, uit te reiken naar haar. Fysiek contact zal helpen om het gesprek meer intieme en zinvol te maken.
  • Begin met het geven van haar knuffels wanneer je afscheid nemen. Zorg ervoor dat de knuffels niet blijven hangen langer dan 3-6 seconden of zij zou zich ongemakkelijk voelen. Als ze knijpt u terug en houdt je, ben je klaar voor de volgende stap.
  • Reik naar haar hand. Als ze houdt je hand terug of verweeft haar vingers met de jouwe, ze is echt om je en wil je vriendin zijn.

Tips

 • Bekritiseren nooit een meisje of behandelen haar als een van de jongens. Ze zal dat als een teken dat je niet in haar.
 • Meisjes altijd waarderen echte complimenten als: "Ik hou echt van je haar." Sturen duidelijk van het complimenteren van haar lichaam - zelfs lippen en ogen zijn off limits totdat je haar kent of een tijdje gesproken hebben, omdat ze ongemakkelijk zullen voelen als ze voelt u zoekt op haar seksueel eerder dan als een leuk meisje dat je wilt te leren kennen.
 • Lees Google te lezen haar lichaamstaal, zodat je kunt zien of ze zelfs de moeite waard naderen. Weten hoe ze haar lichaamstaal te lezen vertelt u alles wat u moet weten.
 • Wees voorzichtig met plagen. Maken het speelse maar niet kwetsend. Meisjes zijn gevoelig en grappen maken of spelen anders dan jongens. Alleen grap over dingen die je weet dat ze overtuigd is.

Waarschuwingen

 • Deze tips alleen helpen als het meisje houdt van jou ook. Niet elk meisje gaat je wilt, maar de rechter wil.