Wkanl

Hoe een emo of scene vriendje

Emo jongens en scene jongens zijn hot! Ze zijn ook creatief, unieke mensen. Er zijn genoeg manieren om een ​​hete emo kind of van de scène scoren als je vriendje.

Stappen

Hoe een emo of scene vriendje. Probeer met hem te praten.
Hoe een emo of scene vriendje. Probeer met hem te praten.
 1. 1
  Probeer met hem te praten. Als je toevallig dingen gemeen hebben, dan ben je uit om een ​​goede start. Als je dat niet doet, dan is dat oke. Gewoon vriendelijk zijn en hem te leren kennen
 2. 2
  Vergeet niet, als je toevallig een emo / scene kind te zijn, dan is het makkelijker voor u zal zijn. Praat over bands die je wilt, complimenteren hem op zijn duikvlucht pony, en lees hem een ​​aantal van uw gedichten. Emo kinderen zijn diep, gevoelig en emotioneel, dus dan zul je iets met elkaar gemeen hebben. Een andere goede suggestie is hem uit te nodigen voor een aantal lokale shows. Probeer verbinding te maken met hem.
 3. 3
  Wees jezelf. Laat uw eigen gedachten en meningen, niet proberen en een kloon van hem. wees niet een overdreven flirten die maar schrikken hem weg
 4. 4
  Wees aardig voor hem. Als je hem ziet in de gang, glimlachen en oogcontact te maken.
 5. 5
  Complimenteer hem. Bijvoorbeeld: "Ik kan echt in contact met u. Je bent heel diep en introspectief, je bent anders dan de meeste andere jongens". Ook als hij een instrument speelt, zeg hem dat hij heeft talent en moet hij zijn eigen band op te richten. Als hij niet goed is, vertel hem hoe hij kan verbeteren.
 6. 6
  Flirten. Als je elkaar kennen en willen iets doen über schattige, dan borstel zijn haar uit zijn ogen met uw hand. Zeg iets als: "Je hebt mooie ogen. Ik zou graag een betere kijk op hen te krijgen".
 7. 7
  Wees een beetje willekeurig. noemen hem een ​​andere naam om hem verward, of start een persoonlijk grapje met him.He 'll vinden het funny.Then meer verbinden met hem en praat meer.
 8. 8
  Niet uit te gaan van uw manier om iemand of iets je niet te zijn.
 9. 9
  Kijken of hij in iemand. Probeer uit te vinden of hij geïnteresseerd is in iemand al, dan proberen om zijn gedachten te veranderen, maar laat hem niet weten dat je het doet. Probeer jezelf spannender en leuker dan het meisje dat hij in te maken.

Waarschuwingen

 • Vooral niet proberen om iemand die je niet bent. Het zal hem als je emo op een dag dan preppy de volgende verwarren of haar. Als hij al heeft u een of twee keer gezien en hij iets tegen je heeft gezegd, dan ben je goed.
 • Dit kan niet genoeg worden benadrukt: doe niet stereotype hem! U kunt er niet van uitgaan dat alle emo of scene kids handelen op een bepaalde manier, want dat is verkeerd! Ook zou hij niet echt een emo te zijn. Krijg hem eerst kennen.
 • Probeer niet te krijgen in zijn dating leven gewoon nog niet, werk in. Hij zou kunnen beginnen te denken dat je vervelende dan zou hij onbeleefd zijn en laat je naar beneden op de harde manier bent.
 • Probeer niet te hard aan emo / scene alleen maar om hem te imponeren. Als je van de cultuur, dat is een ding, maar doe het niet alleen maar om hem te winnen of je eruit als een poser.
 • Heeft zijn dating relatie niet verpesten gewoon zo dat je hem kunt hebben. Wees geduldig. Relaties niet eeuwig duren. en hij zou zijn gedachten te veranderen voor je. Laat hem leven, zelfs als hij zou gewoon echt van iemand anders. Je kan dat niet veranderen, maar er is een goede kans dat hij zal net als u.
 • De meeste emos zijn emotioneel, onthoud dat! Kom niet te dicht te snel te krijgen, zal hij ergeren, zal hij waarschijnlijk denken intenser dan andere mensen!