Wkanl

Hoe je mannen lichaamstaal te flirten lezen

Hoewel vrouwen hebben meer dan 50 verschillende manieren om onbedoelde flirten, mannen over het algemeen niet hun interesse bekend met meer dan 10 te maken. Hoewel sommige van deze borden zijn eenvoudig, anderen lijken volkomen verbijsterend. Lees verder om onbewuste manieren een man gebruikt zijn lichaamstaal om u te vertellen dat je zijn meisje te ontdekken.

Stappen

Hoe je mannen lichaamstaal te flirten lezen. Observeer je date's gezicht.
Hoe je mannen lichaamstaal te flirten lezen. Observeer je date's gezicht.

Eerste indrukken

 1. 1
  Observeer je date's gezicht. De meeste flirten begint met gezichtsuitdrukkingen. Hier zijn een paar dingen om op te letten in je date het gezicht:
  • Het hoofd tilt. Als je date kantelt zijn hoofd een beetje als hij naar je kijkt, kunt u wedden dat hij onbewust laten zien hij je leuk vindt.
  • De flitser wenkbrauw. Met andere woorden, kijk voor je man om zijn wenkbrauwen tillen als hij kijkt naar je. Hoewel subtiel, mannen hebben de neiging om hun wenkbrauwen snel te tillen als ze iemand zien dat ze aangetrokken.
  • Uitlopende neusgaten. Vaak neusgaten van een man zal flare iets als hij geïnteresseerd is in een vrouw. Dit geeft zijn gezicht een meer "open" expressie en wedders zijn kansen verschijnen aantrekkelijk voor u.
  • Een flirterige glimlach. Er zijn een aantal flirtende glimlach een jongen kan knipperen op je af als je gewoon leren elkaar kennen:
   • De sneer. Hoewel dit kan overkomen als schattig en terughoudend, het is vaak een indicatie dat de jongen iets fysieks wil gewoon. Deze helft glimlach is bedoeld om mysterieuze en verleidelijke kijken zonder te nodigen je emotioneel aan gehecht raken.
   • De gesloten mond glimlach. Dit wordt meestal opgevat als een goede zaak, hij is in je, maar hij is verlegen. Wees niet verbaasd als hij duurt een tijdje om voor u open.
   • De grijns. Deze is makkelijk om in de war raken met de gesloten mond glimlach. Echter, over het algemeen de grijns zal komen van de ene kant van de mond, terwijl de open mond glimlach hetzelfde zal zijn aan beide kanten.
 2. 2
  Let op zijn oogcontact. Als je net hebt ontmoet, kan hij zich elke keer als hij vangt u op zoek naar hem kijken. Als je samen meer comfortabel, zult u merken sterker contact en kijkt ogen die langer dan een paar seconden.
 3. 3
  Let op zijn borst. Een man houdt zijn torso wees in de richting van de belangrijkste in de kamer. Daarom zal een man die is geïnteresseerd in je zijn borst houden en schouders op je gericht, zelfs als hij op zoek is naar een andere richting.
  • Merk op dat dit ook geldt voor het bekken. Als je uit elkaar bent staan ​​en houdt hij zijn bekken op je gericht, zelfs wanneer hij draait, hij is waarschijnlijk geïnteresseerd.
 4. 4
  Blik op zijn benen. Als hij zich met zijn voeten ver uit elkaar, hij probeert te kijken krachtig en pronken voor u.
 5. 5
  Wees bewust van zijn handen. Als hij haken zijn handen op zijn riem of zakken, kan hij proberen om onbewust je aandacht te verplaatsen naar dat deel van zijn lichaam. Ook stond met zijn handen op zijn heupen is een onbewuste manier om je date te kijken krachtig en sexy voor u.

Dating

 1. 1
  Besteed aandacht aan zijn aanraking. Een man die geïnteresseerd is zal geen excuus om je aan te raken te vinden. Dit kan variëren van een simpele aanraking van je arm te zijn als je iets grappig te bereiken over en borstelen een wimper uit je gezicht te zeggen.
  • Waar hij raakt je is ook belangrijk. Als je date probeert te flirten met u, zal hij een punt om je rug, bovenbeen / arm, of uw zijden raken. Hij kan ook proberen om je elleboog te grijpen om u te begeleiden door een menigte, die u en iedereen anders dat hij bij jou is.
 2. 2
  Knuffelen. Wanneer je knuffel is de duur van de knuffel langer dan 5-10 seconden? Platonische knuffels zijn meestal over, maar als hij houdt op langer dan dat, betekent dit waarschijnlijk dat hij niet wil dat het een 'gewoon vrienden' zijn knuffel. Als hij blijft hangen en houdt op een beetje wanneer je weg te trekken, weet je dat hij niet wil laten gaan.
  • Dit kan veranderen op basis van de twee mensen van comfort niveau, maar als hij streelt zachtjes je rug of zwaait een tijdje je knuffel hij waarschijnlijk echt om je geeft. Hij kan ook proberen om u te omhelzen, zodat je armen rond zijn nek en zijn armen om je middel. Tailles zijn fascinerend om jongens want ze hebben ze niet, dus hij zal willen je knuffelen rond de taille.
 3. 3
  Let op zijn handen. Als een man begint te meer flirten, zal hij beginnen met zijn handen meer te gebruiken, ook. Hij krijgt meer geanimeerd en gebruiken meer gebaren als hij spreekt. Hij zal ook beginnen om meer fidget en gebruikt zijn handen om zijn haar, kleding, etc. Hier vast zijn enkele voorbeelden van gedrag te letten:
  • Hij lost zijn haar. Let op hem als je opstaat om een ​​kamer te verlaten. Hoeft zijn handen onmiddellijk vliegen tot zijn haar op te lossen? Smoothing of plooien zijn haar is een teken dat hij probeert om goed voor je kijken.
  • Hij raakt zijn gezicht. Wanneer mensen zich aangetrokken voelen tot iemand, hun huid (vooral op hun gezicht) wordt gevoeliger. Daarom, kijk voor hem om continu zijn kin, wang of lippen wrijven. Hij kan ook likken zijn lippen of neem regelmatig slokjes van zijn drankje.
  • Hij wrijft over zijn buik. Hoewel dit kan een teken van onzekerheid te zijn, is er een goede kans dat het betekent ook dat je man probeert te krijgen dat je hem opmerkt.
  • Hij strijkt zijn shirt of broek. Deze vorm van gladstrijken kan betekenen beide dat hij nerveus is en dat hij probeert zijn best uit te zien voor je.
  • Hij biedt u zijn hand palm-up. Als je bij de hand houden stadium aandacht besteden aan de manier waarop hij biedt zijn hand. Als zijn handpalm naar boven gericht is, hij hoopt aan te sluiten op meer dan alleen een fysiek niveau.
 4. 4
  Kijk naar zijn houding. Dit is een lastige, maar als je man heeft meestal een goede houding, op zoek naar een lichte slungelig om je heen. Dit geeft niet alleen dat hij zich comfortabel voelt om je heen, maar ook dat hij je wil nemen in zijn armen.
 5. 5
  Gage zijn giechel-factor. Heeft hij gemakkelijk om je aan het lachen? Een man die zich aangetrokken voelt tot en comfortabel om je heen zal makkelijker zijn dan een man die kon minder zorg lachen. Bovendien kan hij harder proberen om je lachen of krijg je hem opmerkt. Als je date is buitengewoon dom om je heen of uitzonderlijk luid wanneer je in dezelfde kamer, kunt u wedden dat hij hoopte dat je vind hem zo grappig als hij je vindt.
 6. 6
  Nemen zorgvuldig horloge als hij staat in uw buurt. Hij kan proberen te bewegen in dichter als je niet lijken te kijken om te testen of u comfortabel rond hem voelen. In normale conversatie, zal een man weg te zijn 1,5-2 meter van een andere persoon. Als hij dichterbij, kunt u dat als een teken dat hij tot je aangetrokken.
 7. 7
  Merkt nabijheid wanneer je naast elkaar zitten. Als uw kalveren worden tegen elkaar gedrukt, als hij leunt heel dicht gedrukt tegen je schouder te fluisteren aan u, als hij leunt met zijn hoofd op jou of op je schouder, als hij duwt u of licht duwt u, dit zijn allemaal tekenen dat hij geïnteresseerd in jou.
 8. 8
  Het vergelijken van zijn lichaam naar de jouwe. Het klinkt griezelig, maar doet hij houdt zijn hand uit om te vergelijken hoeveel kleiner uw handen voor zijn? Wordt hij gefascineerd door het verschil in uw been-romp proporties en zijn? Heeft hij kijkt naar je voeten als ze naast zijn? Als hij geïnteresseerd is in jou als persoon, zal hij geïnteresseerd zijn in uw lichaam als het is een onderdeel van wie je bent. Afhankelijk van de man dit zou kunnen komen als ofwel een bijna kinderlijke nieuwsgierigheid over je lichaam naar het andere uiterste van een meer 'controle-je-out' vorm van seksuele vibe. Dit moet hopelijk een aanwijzing voor als hij je leuk vindt als persoon of gewoon je lichaam.
 9. 9
  Kijk diep in zijn ogen. Heeft hij regelmatig knipperen? Heeft zijn pupillen worden groter om je heen? Deze zijn beide aanwijzingen dat hij geïnteresseerd is in jou. Daarnaast kan hij je lange staren terug. Langdurige, comfortabel (geen piercing) oogcontact is een teken dat hij wil je te leren kennen.
  • Let op het patroon waarin hij naar je kijkt. Als hij beweegt zijn ogen in een driehoekig patroon (oog om oog naar de neus / mond), hij houdt van de manier waarop je kijkt.. Dit geldt ook als hij laat je merkt hem controleren je uit.

Tips

 • Trek geen overhaaste conclusies.
 • Laat je niet in de war over wether de signalen iets betekenen of niet. Bijvoorbeeld, alleen omdat hij houdt zijn lichaam wijst naar je als je praat met hem hoeft niet te betekenen dat hij geïnteresseerd is. Neem de tijd om al de tekenen te lezen voordat u uw beslissing
 • Probeer te praten over dingen die je allebei graag. Als hij niet op zoek naar jou terwijl je praat, het betekent dat hij niet geïnteresseerd. Als hij is commentaar en knikt hij is geïnteresseerd.
 • Probeer en peilen of zijn glimlach is oprecht. Uiteraard, een echte glimlach is een zeker teken dat hij geïnteresseerd is in jou en voelt comfortabel om je heen.
 • Zorg ervoor dat hij is eigenlijk geïnteresseerd in je voordat je omhoog gaat met hem praten als je nog nooit hebt gehad.
 • Laat zijn vrienden intimideren! Een man zal net als een meisje die zal opvallen en er zeker van zijn!