Wkanl

Hoe je lipstick te kopen

Het lijkt zo simpel, gewoon uit te gaan naar lipstick te kopen. Er zijn veel keuzes die deze dagen, en diverse ingrediënten men wel of niet wil ingaan op een aantal van de lippenstiften. Voorafgaand aan de aankoop, moet men begrijpen wat er precies is in die lipstick, en of ze het moet kopen of niet, dit artikel zal je leren hoe om dat te doen!

Stappen

Hoe je lipstick te kopen. Houd de buis om je mond om te zien of het past bij uw teint.
Hoe je lipstick te kopen. Houd de buis om je mond om te zien of het past bij uw teint.
 1. 1
  Houd de buis om je mond om te zien of het past bij uw teint. Vermijd het gebruik op uw mond, vingers of handen als het is niet hygiënisch. Als je voelt dat je moet het uit te proberen, veeg het oppervlak van de lippenstift met een tissue. of sommige plaatsen hebben testers.
 2. 2
  Controleer de ingrediënten: Wees voorzichtig met de chemicaliën als u allergieën. Zie Skin Deep, voor hulp bij het beoordelen van wat er in je lippenstift. Een vrouw wordt gezegd dat het ongeveer 4-6 kilo lippenstift slikken in a lifetime (bijna 100 tubes) - zorg ervoor dat wat er wordt ingeslikt verteerbaar is!
 3. 3
  Vraag naar monsters: als je nog niet zeker of je wilt de kleur en textuur, zal gerenommeerde make-up counter verkoop monsters u te bieden hebben om uit te proberen thuis. Indien bij een drogist, vragen over hun terugkeerbeleid. De meeste zullen laten je het terug als je het niet bevalt.
 4. 4
  Kies je kleur: Baseer uw keuze op uw huid toon. Voor huid met roze tinten, kies koel-getinte kleuren, als uw huid is geel-getinte, dan warme kleuren het beste werken.
 5. 5
  Bedenk hoe vet je wilt de kleur te zijn. De algemene regel is meer natuurlijke kleuren voor overdag, en sterkere kleuren voor de avond of onder kunstlicht.
 6. 6
  Begrijp dat teint en uw kleding kleuren moeten invloed hebben op uw kleurkeuzes. Proberen iets typisch van uw favoriete garderobe kleur te dragen bij het kopen van een lippenstift (en eventuele andere make-up).

Tips

 • Bij de keuze tussen matte, pure of glanzend, vergeet niet dat glanzend of pure afwerking zien er het beste wanneer het eerst toegepast en moeten vaker opnieuw worden aangebracht. Matte kleuren zijn niet glanzend. Ze zijn langer en bloeden minder, maar ook minder hydraterende aan de lippen en dus de neiging om ze meer uitdrogen; proberen en kies er een die niet te droog is.
 • Een natuurlijke look kan worden bereikt met behulp van alleen lippendienst potloodkleuring-in van je lippen en heldere glans over dit.
 • Als je lippenstift of lipgloss heeft de neiging te slijten zeer snel, overwegen de langdurige variëteit. Kijk voor een in een lichte, subtiele kleuren (langdurige lippenstift zal veel donkerder en helderder lijken) die wordt geleverd met een vochtinbrengende topcoat, omdat deze lipsticks kan zeer drogen.
 • Bij het aanbrengen van lippenstift, kunt u "prime" je lippen als een schilder priemgetallen een muur voor het schilderen van kleuren ze in eerste met een lip potlood van een kleur dicht bij je lippen en voeg vervolgens de lipstick. Deze gedraagt ​​zich als een fixeermiddel voor de lipstick langer blijft op je lippen.
 • Lipstick langer duurt indien opgeslagen in een koele, zelfs gekoelde omgeving.
 • U kunt uw eigen lipstick kleuren te maken door het mengen en bijpassende.
 • Wees blij met uw keuze - als je niet van de kleur van de sales assistant staat erop staat je goed, vertrouw op je eigen instincten eerste!

Waarschuwingen

 • Voorkomen proberen lippenstift monsters direct in uw mond, tenzij ze zijn individuele zakjes - anders loopt u het risico overdragen bacteriën die je ziek kunnen maken.
 • Probeer lippenstiften bevatten parabenen vermijden - deze zijn verbonden met borstkanker en voortplantingssysteem ziekten.