Wkanl

Hoe om te gaan met een zware periode

Na een zware periode is niets te schamen. Deze handleiding helpt je om met die vervelende dagen van de maand.

Stappen

Hoe om te gaan met een zware periode. Bijhouden van uw tijd.
Hoe om te gaan met een zware periode. Bijhouden van uw tijd.
 1. 1
  Bijhouden van uw tijd. Schrijf op wat voor dag het begint, hoe zwaar het is elke dag, wanneer het stopt, en hoe je je voelt elke dag. Misschien wilt u houd dit papier verborgen omdat deze soort gênant hebben van een familielid ontdek het zou kunnen zijn. Dit document kan u helpen bij uw volgende periode te voorspellen en kan helpen voor stap 4.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je genoeg ijzer in je lichaam. Uw periode kan zwaar zijn, want je bent bloedarmoede (je lichaam niet genoeg ijzer). Neem een ​​multivitamine dat ijzer in het elke dag heeft.
 3. 3
  Blijf gehydrateerd. Als je gehydrateerd te blijven, zal je minder ellendig voelt tijdens die dagen van de maand.
 4. 4
  Misschien wilt u een arts te raadplegen. Zij kunnen u medicijnen om je menstruatie minder zwaar te maken. Zorg ervoor dat u bijhouden van je menstruatie. Zij zal u vragen hoe lang ze duren, hoe je je voelt tijdens je menstruatie, en hoe zwaar ze zijn.
 5. 5
  Zoals voor discreet over het veranderen van uw producten, houd je tas bij je waar je ook gaat. Zorg ervoor dat je genoeg producten voor het laatst voor een hele dag. Naar de wc wanneer u nodig hebt om uw producten te veranderen. Als mensen je vragen waarom je blijven gaan naar de badkamer, gewoon zeggen dat je veel water dronk eerder. Je kunt ook zeggen, ik ben niet het gevoel te goed vandaag.
 6. 6
  Overweeg het gebruik van een menstruatie cup. Sommigen van hen hebben een grotere capaciteit dan de pads of tampons en je hoeft niet om alle leveringen te dragen gedurende de dag.
 7. 7
  U kunt altijd wat medicijnen voor de krampen / en het zijn humeurig. Heb Aspirine niet want het maakt je nog meer bloeden
 8. 8
  Menstruele kopjes of sponzen zijn ook veiliger in termen van vaginale gezondheid omdat ze niet absorberen je lichaam de natuurlijke vloeistoffen zoals tampons doen.
 9. 9
  Eet veel groene bladgroenten
 10. 10
  Eet fruit om een goede bloedsuikerspiegel, evenals zetmeelrijke voedingsmiddelen te ondersteunen
 11. 11
  Krijg veel meer slapen!
 12. 12
  Wees niet beschaamd of beschaamd om te praten over hoe je je voelt, het bijhouden van de gevoelens in kunt u zich nog slechter voelen
 13. 13
  Ontspannen en blij zijn dat je lichaam is gewoon doet zijn ding - Weg met de oude en in de nieuwe
 14. 14
  Als u overflow, raak niet in paniek. Het gebeurt. Neem gewoon een douche, verander je ondergoed / broek en verder gaan.

Tips

 • Bezoek de badkamer elk uur of twee om "controleren op dingen", en hopelijk te ontdoen van wat bloed.
 • Houd je lichaam schoon, vooral in deze tijd.
 • Houd een paar extra producten van uw keuze in een binnenzak van je tas en / of reis-kit, voor het geval dat.
 • Vergeet niet om het juiste type pad te dragen (bij voorkeur zware stroom).
 • Als je kunt vertrouwen een van je vrienden, vertel hen over. Een van hen zou kunnen gaan door deze ook.
 • Als de stroom is zeer zwaar (hoeven super pads of tampons elk uur veranderen, omdat ze vol zijn) is het verstandig om uw uw of gynaecoloog te zien en de kwestie te bespreken. Zij kunnen medicatie, zoals progesteron, om de stroom te verminderen als alles normaal.
 • Bewegen of sporten kunnen menstruatiepijn verminderen. Opstaan ​​om het half uur en loop gewoon een beetje rond.
 • Probeer het verdubbeling op pads als je niet comfortabel voelt of als het gezondheidsrisico van een tampon. Het helpt dus je kunt wegblijven van de badkamer langer.
 • Gebruik geparfumeerde producten vs ongeparfumeerde om onaangename geur te maskeren. Wijzig producten vaak, zelfs als u gebruik maakt van extra zware stroom producten. (Als je dit doet ook niet vergeten dat geuren maskeren vaak het probleem, maar vaak laat je met een vaginale infectie te weken later.)

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat tampons elke 8 uur veranderen. Het verlaten van een in te langer zal je verhogen kans op infectie of toxische shock syndroom.
 • Pijn in de schaamstreek
 • De symptomen van TSS (Toxic Shock Syndrome) zijn:
 • Hoofdpijn
 • Als je denkt dat je hebt TSS naar uw arts of het ziekenhuis meteen, want TSS kan je doden.
 • Koorts
 • Braken
 • Maagproblemen