Wkanl

Hoe je jongens om u meer wilt wanneer je gaat op een datum

Als u wilt worden gevraagd op weer een dag, zul je moeten leren hoe je een goede datum te zijn. Zorg ervoor dat u de deur zelfverzekerd, koel, en klaar om uit te gaan en plezier te hebben verlaten!

Stappen

Hoe je jongens om u meer wilt wanneer je gaat op een datum. Realiseer je dat alle jongens zijn verschillend!
Hoe je jongens om u meer wilt wanneer je gaat op een datum. Realiseer je dat alle jongens zijn verschillend!
 1. 1
  Leer hoe om klaar te zijn voor een date. Kleden op een manier die je je comfortabel voelt. Als u normaal draagt ​​conservatieve kleding en denken dat een laag uitgesneden shirt maken hem wil je meer (en vice versa), zal het waarschijnlijk gewoon de dingen wat lastig omdat je ongemakkelijk, die zal leiden u naar buiten treden van karakter.
 2. 2
  Realiseer je dat alle jongens zijn verschillend! Men zou graag een hoop verbeteren make-up, terwijl een ander geniet u meer natuurlijk. Men zou kunnen denken dat uw gewas top is leuk, misschien een andere denken dat het maakt je ook kijkt over de top. Veel mensen gaan niet op blind dates, dus je moet een gevoel voor wat ze willen krijgen. Het is ok om te dragen een V-Cut shirt als je denkt dat hij misschien leuk, maar wees voorzichtig om de stap boven te volgen ook.
 3. 3
  Be conversatie. Maak een poging om een ​​gesprek met hem, of hij zal voelen als het is zijn verantwoordelijkheid. Forceer gesprek, maar laat hem niet keep it up alleen. Druipt over zijn elk woord is prima, maar niet zo'n ditz dat je niet kunt halen het onderwerp jezelf en ga met het niet zijn.
 4. 4
  Maak oogcontact. Het vermijden van de blik van je date kan leuke of flirterige zijn in uw ogen, maar hij kan het als ongemak van uw kant zien. Staring is een beetje griezelig, maar kijken in zijn ogen vaak is een goede zaak.
 5. 5
  Leren over het belang van de kerel en gebruik het als een onderwerp. Jongens het wanneer u aandacht besteden aan hen. Praten over zijn lessen, elke sport is hij betrokken bij, zijn vrienden, en alles wat je maar kunt bedenken.
 6. 6
  Leren hoe ze correct. Dit is niet al te moeilijk. Als je echt wil de man, zullen kleine dingen zoals glimlachen, blikken, en raakt vanzelf als u.
 7. 7
  Wees zelfverzekerd. Jongens hou ervan overtuigd meisjes, voor een heleboel redenen. Een daarvan is omdat een meisje die altijd is niet zeker, of gewoon fungeert op die manier, geeft veel gemengde signalen. Een zelfverzekerde meisje dat spreekt geeft jongens een goed idee over wat ze wil. Verwissel vertrouwen met zware onafhankelijkheid. Terwijl je moet zeggen wat je wilt, moet oppassen dat je niet te onafhankelijk lijken. Het zou wel eens een jongen uit als je wilt altijd dingen je weg, of als hij denkt dat als je zal hem nooit echt nodig.
 8. 8
  Imiteer onderhoudsarme meisjes. Wees niet te veeleisend op uw keuze van voedsel of voorwerpen wanneer de jongens is het kopen voor je.
 9. 9
  Beledig jezelf. De eerste keer dat je kijkt naar je reflectie en zeggen: "Ugh, mijn haar zal niet werken vandaag!", Zal hij zien een van die mensen. Het soort dat altijd opdoffen in de spiegel, altijd moeten slechts drie meer kilo's verliezen, of zijn altijd winkelen voor een leuke nieuwe top. Het zal je ondiep en niet de moeite waard lijkt.
 10. 10
  Maak je geen zorgen goodnight / bye kussen. Perfect romantische datums zijn zeldzaam. Als je echt wilt om de man toe, kussen zal snel genoeg komen.

Tips

 • Het belangrijkste om te onthouden is dat hij je leuk vindt genoeg om eens te gaan op een date met jou, zo ontspannen en jezelf zijn! Verander niet om hem te imponeren. Dat is niet de persoon die hij nam een ​​belang inch
 • Toegeven dat je nerveus bent kan daadwerkelijk helpen. Als je het gevoel alsof je jezelf niet, gewoon zeggen dat je echt nerveus omdat je zo opgewonden. Hij zal zich beter voelen omdat je zo in hem, en u zult zich beter voelen omdat hij weet waarom je bent jezelf niet.
 • Laat hem je onder druk in dingen die je niet wilt doen.
 • Als hij vraagt ​​naar uw mobiele nummer aan hem geven (als je niet beschikt over een mobiel hebt, zeg hem dat je hem zal noemen).

Waarschuwingen

 • Afgezaagd als het klinkt, is het zeer belangrijk om jezelf te zijn. Als de man die je vroeg uit zag een leuke, natuurlijke, sproeten meisje in jeans en een T-shirt en hij pakt een primmed, preppy, meisje met onthullende kleding en een half pond van make-up, zou hij terug uit het ( en vice versa).
 • Oogcontact kan soms intimiderend en confronterend. Het is beter om de man opzij te praten kant! Als u het eten tegenover elkaar, of front-to-front oogcontact onvermijdelijk is, niet zijn ogen te vermijden. Kijk naar zijn ogen en volg omgangsvormen - niet staren, uitkleden hem met je ogen, of giechelen te veel.

Dingen die je nodig hebt

 • Pepermuntjes
 • Mobiele telefoon
 • Vertrouwen
 • Mededogen
 • Een begrip van de persoon