Wkanl

Hoe tot op heden een muzikant (voor meisjes)

Er zijn tal van meisjes die de grootste droom is tot op heden een muzikant, en de meeste van hen gaan over het op de verkeerde manier en eindigen hetzij als one night stands of piepende ventilator meisjes. Hier zijn de definitieve instructies.

Stappen

Hoe tot op heden een muzikant (voor meisjes). Denk na over waarom je wilt datum een muzikant.
Hoe tot op heden een muzikant (voor meisjes). Denk na over waarom je wilt datum een muzikant.
 1. 1
  Denk na over waarom je wilt datum een muzikant. Is het voor de glamour? De cool factor? De verbinding met genie (of op zijn minst muzikale competentie)? De gedachte dat je liedjes geschreven over je zou kunnen krijgen? Dit zijn niet de beste redenen in het boek, en het zou waarschijnlijk het beste zijn om te glamoureus, koel, of zelf creatief.
 2. 2
  Denk na over het soort muzikant dat u wilt op de hoogte, en welk instrument je liever ze spelen. Wil je een hippe indie rocker in een strakke broek? Een Macho metal guy? Een dramatische goth jongen? Een politieke punk? Een down to earth folk vent? Een onpeilbare avant-garde muzikant? Wil je een verwaande lead gitarist? Een koele bassist? Een aardige drummer? Een toetsenist? Een sousafoon speler? (Opmerking: de auteur heeft geen idee waar een sousaphonespeler vinden, laat staan ​​hoe je een, veel succes toe.) (Sub-note:. Kunt u een sousaphonespeler vinden in uw middelbare school of universiteit fanfare Een sousafoon is in wezen een tuba gemaakt voor marcheren.)
 3. 3
  Ontwikkelen van een praktische kennis van de geschiedenis van de popmuziek, met name die rondom uw genre, ook het ontwikkelen van een praktische kennis van het culturele fenomeen rondom die beweging (de belangrijkste boeken, films, etc) zodat wanneer het spreken met de waarschijnlijke zeer muziek / pop cultuur gericht muzikant je een besef van muziek weer te geven dan de gebruikelijke groupie piepen.
 4. 4
  Kleden voor succes, het ontwikkelen van een stijl die zowel in met past, en onderscheidt zich van andere meisjes in de gewenste scène. Kleed je niet in een openlijk seksuele manier, zal dit alleen krijg je one night stands, meestal met de minst aantrekkelijke man in de band. Dit betekent niet kleden als een non, het betekent kleden zoals je zou doen op een date. Denk classy (of goed, intellectueel, of in het algemeen niet "hebben mij nu dragen", afhankelijk van het genre, punkers zijn zelden "classy") Kortom, wil je niet te kijken als een groupie, je wilt om te kijken als een potentiële vriendin.
 5. 5
  Ontwikkel een creatieve interesse als je niet al een hebt, en cultiveren het. Het is meestal het beste als deze belangstelling is geen muziek tenzij je al talent op dat gebied, slecht gedaan muziek is een uit te schakelen voor de meeste muzikanten. Musician's zijn creatieve types, zodat ze dateren meestal meisjes van soortgelijke temperament.
 6. 6
  Meer informatie over uw lokale underground muziek scene, beginnen naar shows. Pluk wat potentiële doelwitten, en ontdek wie heeft een vriendin (van mijn kennis, meisjes die op jongens met vriendinnen raken krijgen vaak zeer slechte reputatie in de muziekwereld) en staking van een gesprek met een van de jongens die u geïnteresseerd bent Vermeld je van de band (maar niet rhapsodize over hoe ze het beste ooit) praten over muziek voor een beetje (vertel hem hoe ze je herinneren aan een van de bands die je geleerd over in uw studies die klinken alsof ze beïnvloed de band, en dan dooft op algemene bands je wilt), en vragen stellen over de muzikant (niet over de band). Vraag hem waar hij opgroeide, waar hij dat shirt, dat soort dingen. Vergeet niet, hij is waarschijnlijk ziek van praten over de band.
 7. 7
  Als je niet lijken te dingen met elkaar gemeen hebben, verder, een goede relatie is gebaseerd op gemeenschappelijke belangen, en je wilt een relatie.
 8. 8
  Neem wat lessen in gitaar / piano / viool / etc. Dit zal niet alleen het verbeteren van uw kennis van muziek, kan het je zelfs slimmer dan uw potentiële muzikant vriendje, vooral als hij speelt gitaar of drums (geen aanstoot aan gitaristen en drummers). Er is niets beter dan het hebben van een partner die nieuwe inzichten kunnen geven in het verbeteren van het eigen ambacht. Meisjes die lijken erg opgeleid in de muziek (zonder neerbuigend) en zijn ook gepassioneerd over zijn zeer aantrekkelijk voor muzikanten. Opmerking: Je hoeft niet naar een doctoraat moet naar de kennis die nodig is om hem te imponeren. Lees net een paar muziektheorie boeken en je zult hem in ontzag.

Tips

 • Vraag niet om liedjes geschreven over jou. De nummers zullen komen, alleen als ze denken dat je van ze houdt voor hen, niet omdat ze een instrument bespelen!
 • Vermijd dating een muzikant die er vast van overtuigd dat zijn "carrière" zware drugsgebruik moeten betrekken. Uw leven zal alleen gaan door de buis als je zijn gedrag na te bootsen. En zijn carrière zal niet ver gaan...
 • Niet opgemaakt met gedrag dat maakt je eenzaam, slecht, of waardeloos voelen ten opzichte van zijn bandleden, fans, en andere meisjes / groupies. Dump hem en ga verder als je muzikant is niet ook een geweldige kerel.
 • Vergeet niet, een muzikant is net als iemand anders en hij wil bemind te worden voor meer dan zijn geweldige gitaarriff.
 • Vergeet niet dat een echte muzikant is een persoon die een liefde voor muziek en een ambacht / talent voor het spelen heeft. Een echte muzikant is niet een kerel in een strakke broek kunnen strut rond op het podium, krijsende zijn hoofd eraf in een microfoon, terwijl het neerzetten van andere muzikanten of andere soorten muziek. Muziek is een kunst en kunst moet op grote schaal worden gewaardeerd voor wat het is, ondanks verschillende esthetische voorkeuren. Een echte muzikant moet dit weten en respecteren dit.

Waarschuwingen

 • Sommige muzikanten zijn of emotioneel niet beschikbaar, of het te druk hebben van grote one-night stands geïnteresseerd te zijn in een vaste vriendin.
 • Vergeet niet dat de meeste lokale musici zijn in bands die niet erg getalenteerd - het is moeilijk om iets voor slechte muziek, maar je wilt niet tactloos te zijn wanneer het proberen om hem te vertellen dat zijn muziek zuigt.
 • Laat niet het instrument blind maken voor een onwaardige man.
 • Onthoud musici zijn soms emotioneel vluchtig
 • Vergeet niet dat een meerderheid van de jonge kerels willen worden in of zijn al in een band. De meeste van deze banden niet. De meeste van deze soorten jonge mannen zijn opgehangen op zichzelf. Ga op heden een normaal persoon met een normale doelen. Deze doelstellingen zijn verheven en kunnen relatie-enders.
 • Toepassingsgebied dat de rest van de band bij het dateren van een muzikant. Zij kunnen u onderwerpen aan de status "Yoko Ono" en meteen demoniseren u. Als dit gebeurt - eruit te komen en uitstappen snel. Deze mensen zijn niet je vrienden.
 • Sommige muzikanten zijn egoïstisch en muzikaal elitair - proberen ze nieuwe muziek te laten zien is bijna onmogelijk en krijgen ze neer uit hun hoge paard zal niet gebeuren. Ze zijn normaal gesproken egoïstisch / saai in bed - vandaar hun rockstar levensstijl is er goed te maken waar ze missen in intimiteit. Ga datum een ​​schrijver of een leraar - ze zijn meer stijlvol, diepe en intelligente - plus ze zijn veel beter in bed.
 • Een muzikant - vooral een gitarist - zal meer opgehangen op zijn muzikale carrière dan op jou
 • Leren herkennen wanneer ze daadwerkelijk in het voor de muziek of gewoon een paar nachten per maand uit met de jongens vermomd als "band praktijk." Veroudering musici kunnen sierlijk groeien, maar veel ook niet. Als je wilt uiteindelijk een echte relatie of familie, je hebt tot nu toe een muzikant met een greep op de werkelijkheid, niet iemand die muziek gebruikt om vast te houden aan de jeugd..

Dingen die je nodig hebt

 • Verstand
 • Bekoring
 • Muzieksmaak
 • Tickets voor shows
 • De mogelijkheid om terug te houden van piepen
 • Een goede set oren voor als hij je vraagt ​​om te luisteren naar al zijn spullen