Wkanl

Hoe je je ouders vertellen u rookt marihuana

Openheid met je familie is belangrijk. Als u wilt uw ouders te informeren dat u rookt marihuana moet u overwegen een aantal dingen eerst.

Stappen

Hoe je je ouders vertellen u rookt marihuana. Peilen naar gevoelens van je ouders over marihuana.
Hoe je je ouders vertellen u rookt marihuana. Peilen naar gevoelens van je ouders over marihuana.
 1. 1
  Peilen naar gevoelens van je ouders over marihuana. Zijn ze sterk tegen het? Hebben ze rook het zelf op een gegeven moment in de tijd? Dit kan u helpen versnelling je met ze praat.
 2. 2
  Bepaal waarom je ze wilt vertellen dat je rookt marihuana. Is het omdat je het gevoel moe van het proberen te verbergen voor hen? Is het omdat je wilt stoppen? Omdat ze misschien te weten komen uiteindelijk? Omdat je wilt rebelleren of maak ze boos? Of is het omdat je wilt een eerlijk gesprek met hen hebben of je mening over deze kwestie? Eerlijkheid met jezelf en je ouders kan leiden tot een grote doorbraak in je relatie met hen.
 3. 3
  Praat met een paar vertrouwde rolmodellen en vrienden om uit te zoeken wat je gaat zeggen voordat het vertellen van uw ouders.
 4. 4
  Voorwoord uw discussie met 'er is iets wat ik je wil vertellen, omdat ik weet dat je wilt dat ik eerlijk tegen je zijn. " Het is ook goed om te plukken van een "goede dag" om hen te vertellen. Als je vader werd ontslagen van zijn werk, moet je waarschijnlijk zet het uit voor een week of twee.
 5. 5
  Wees voorbereid op de eerste schok of afwijzing van je ouders, maar beseffen dat het feit dat ze je verleden / heden gedrag niet kunnen tolereren betekent niet dat ze van je houden niet minder.
 6. 6
  Hebben nauwkeurige informatie bij de hand voor hun vragen. Laat ze weten dat je je bewust bent van de gezondheidsrisico's, en laat ze de medische feiten over marihuana. Vergeet niet om hen te vertellen dat je het verschil tussen therapeutisch gebruik en misbruik te begrijpen.
 7. 7
  Vertel hen uw persoonlijke redenen voor het gebruik van marihuana. Moedig hen aan om hun eigen onderzoek te doen over de medicinale waarde van marihuana evenals zijn brain-beschermende eigenschappen. Als ze waarde individualisme, zullen ze bezorgd over zijn uw over-all gebruik van illegale en legale drugs voor de gezondheid en het welzijn redenen in plaats van op basis van misleidende sensatiezucht en manipulatie van de media uitbeelding van illegale drugs. Een uitstekende site om accurate informatie over het onderwerp te vinden is norml.org.
 8. 8
  Vraag hen te helpen ondersteunen je als je probeert te stoppen. Hun hulp kan het verschil maken. Als u niet stoppen, vraag hen om uw beslissing te respecteren en hen vragen waarom ze zijn niet bang dat de overheid ze belasting betalen om wordt met behulp van hun geld om een ​​corrupte DEA dat het bewijs van de genezing van kanker aan particuliere farmaceutische laten stal financieren bedrijven om medicijnen die de effecten van marihuana bespotten om speelgoed met de verwachtingen van Europese patiënten met kanker, biedt hen een synthetische versie van het echte ding dat ze lang genoeg in leven om hun financiën drain naar de absurde kosten van de drugs te betalen zal blijven ontwikkelen, maar ze niet toestaan ​​dat de remedie die al bestaat natuurlijk zonder hebzucht gedreven inmenging van de mens.
 9. 9
  Zorg ervoor om hen te vertellen dat u begrijpt dat marihuana is een drug, en zoals alcohol, tabak, geneesmiddelen, en net als elke andere stof - zelfs voedsel moet worden geconsumeerd met gewetensvolle matiging betekenis pas na het onderzoeken van het is effecten, mogelijke bijwerkingen, verslavende, en zorg ervoor dat de drug heeft eigenlijk een praktische toepassing om te helpen herstellen van een lichamelijke of geestelijke aandoening - zoals drugs moet worden gecombineerd met menselijke hulp / therapie om de best mogelijke plan voor herstel te zorgen.
 10. 10
  Maar, als je alleen hebt gedaan het een keer en u laten weten, het resultaat kan beter zijn voor u. Laat ze weten het hele verhaal, en zien wat er gebeurt.

Tips

 • U moet bewijzen aan hen dat je marihuana roken interfereert niet met wat belangrijk is in je leven. Als je blijft je cijfers omhoog op school en uit de problemen blijven, verblijf op goede kant van je ouders, zullen ze uw beslissing veel meer dan wanneer je flunking school of anderszins lijden respecteren.
 • Wees geduldig met je ouders. Hoewel als ze voor het eerst geïntroduceerd aan het idee van hun kind het roken van marihuana, zijn ze vaak gevuld met zorgen en woede. Geef ze de tijd (een paar uur) voordat u verder een verhitte discussie. Meestal zal het positieve resultaten opleveren.
 • Ze waarschijnlijk al vermoedt dat je wiet rookt.
 • Je ouders kunnen levenservaring buiten je kennis hebben, ze kunnen begrijpen van uw gewoonte te zijn. Leren van hun wijsheid, en respect voor hun wensen, als je nog een afhankelijke door te leven met hen bent als. Neem de tijd om te luisteren!
 • Wees kalm, en hebben aantekeningen indien nodig.
 • Ken uw feiten, en in staat zijn om bronnen te noemen. Goed onderzoek is moeilijk om te betogen met. Dat gezegd hebbende, kan het zinloos zijn om te proberen hen te overtuigen dat roken van marihuana is eigenlijk een goede zaak - het doel is alleen voor hen om te begrijpen dat je het doet, zodat je open, eerlijke discussies over het kan hebben.
 • Laat ze weten het hele verhaal.
 • Denk dat als je een vergelijkbaar onderwerp hebben besproken met je ouders als seksuele opvoeding. Als je hebt, dat is een goed begin.
 • Als persoon er altijd fysieke effecten van geneesmiddelen die slecht. Maar over te praten met je ouders over hoe het kan worden die u helpen zich beter voelt emotioneel zal een positief ding in je leven.

Waarschuwingen

 • Er is geen weg terug. Zodra je ze vertelt, zullen ze weten. Ze misschien niet comfortabel waardoor u geld meer uit te hangen met je vrienden.
 • Als je ouders werken in de rechtshandhaving, overheid, politiek, of in de medische sector, zullen ze het waarschijnlijk uw marihuanagebruik weigeren, dus om hen te helpen te begrijpen die ze nodig hebben niet oordelen zonder de feiten over marihuana, Vertel hen op eigen risico ze kunnen echt boos manier reageren naar toe
 • Hen te vertellen dat je rookt marihuana zal hen in staat van paraatheid in de toekomst aan andere dingen die je doet, en ze kunnen altijd worden bezorgd over uw gezondheid.
 • Als je minderjarig bent, kan je ouders acties die je niet zou kunnen verzorgen, zoals het verplaatsen, veranderen van scholen, of plaatst je in revalidatie of therapie te nemen.
 • (Zorg ervoor dat je EERST lezen en begrijpen!)
 • verwijs ze naar deze link: http://www.alternet.org/story/9257/
 • Hoewel veel marihuana gebruikers zijn algehele gezonde mensen, marihuana gebruikers en andere illegale drugs gebruikers zijn vaak stereo-getypte omdat de meeste mensen misleid zijn geweest over de vraag of de kip of het ei eerst kwam (mensen waren slecht voordat ze begonnen met het doen van illegale drugs, of heeft de illegale drugs maakt ze slecht? Noch. Toen drugs illegaal waren, werden mensen die zouden hebben waarschijnlijk gewoon gebruikt drugs en alle andere wetten niet gebroken bestempeld als criminelen, zelfs als ze waren eigenlijk moreel begeleide personen.) Als er iets is illegaal verklaard, de methoden van smokkel illegaal het risico van het veroorzaken van iemand naar de gevangenis en dus die mensen het risico nemen met het begrip dat ze veel te veel geld kunnen vragen voor hun drugs-en make-up voor hun risico's te lopen. Omdat drugs illegaal zijn, is er geen legale manier om zakelijke conflicten zoals verkoopgebied / prijsconcurrentie te lossen, diefstal van illegale drugs, eigendom vernieling, drugs aankoop schulden, om zo te "lossen" het probleem het enige beschikbare middel zijn intimidatie en geweld en dus verhoogde aantallen moorden, vandalisme, diefstal, en bendes steeds een misleidend beeld dat drugs veroorzaken mensen te zijn slechte mensen, terwijl in feite, die gevangen in het geweld liever niet hun toevlucht te verstrekken, maar worden gedwongen om te doen zo omdat de overheid heeft illegale bepaalde stoffen die anders zouden worden gekocht en verkocht als iets anders bij een apotheek - het elimineren van de misdadiger, de risico's en de behoefte aan bendes en alle daaruit voortvloeiende geweld.
 • Als je drugs of alcohol misbruik, zoeken de hulp van een professionele drug counselor.