Wkanl

Hoe om te gaan met een crush

Kreeg een crush? Hier zijn enkele tips om u te helpen met je geliefde. Onthoud oogcontact altijd glimlach en geef haar de ruimte om te doen wat ze wants.If je teveel ruimte ze misschien denken dat je niet geïnteresseerd te geven. Deze tips hieronder zijn erg behulpzaam.

Stappen

Hoe om te gaan met een crush. Verkrijg de juiste houding!
Hoe om te gaan met een crush. Verkrijg de juiste houding!
 1. 1
  Verkrijg de juiste houding! Als je all-emotionele en kan niet helder denken, zul je niet erg waarschijnlijk een van de volgende stappen goed te krijgen. In dat geval, kijk op hoe het niet gaan krankzinnig wanneer het hebben van een crush
 2. 2
  Begrijp dat het gaat om ten minste een beetje werk om er te komen. Soms heel veel. Om te bereiken wat je wilt met je en dat "oo la la" iemand (of het nu gaat zoenen, dating, etc..) Kun je niet verwachten dat ze gewoon... vallen voor je. En dat is de eerste stap: Weten waar je staat.
 3. 3
  Communiceren met de persoon. Het kan vreemd voelen op het eerste, maar beseffen dat als je geliefde denkt dat je gewoon proberen om vriendelijk te zijn, hij of zij zal waarschijnlijk willen met je praten. Ongeacht hoe dom je je voelt, uiteindelijk zul je moeten proberen het starten van een gesprek over iets wat je beiden geïnteresseerd in Niet gesprekken te beginnen als je ze niet begrijpt. (Dit klinkt vrij duidelijk, maar denk erover na: Als je geen voetbal te kijken, breng het niet omhoog Het zal de andere persoon voelt vreemd zijn als hij doet al het praten!.) Nadat je daadwerkelijk kunt gemakkelijk praten hem / haar, ze gaan wennen om met je te praten.
 4. 4
  Gebruik lichaamstaal, maar overdrijf het niet. Als je praat met een man, je lippen likken ze zogenaamd herinnert aan zoenen. Hoeft dit niet te veel of ze gaan denken dat er iets mis met je, alsof je dringend behoefte aan lippenbalsem. Spelen met je haar een beetje zou een goede zaak te zijn, maar ga gemakkelijk op dit ene. Nu, als je een man te praten met een meisje, maak oogcontact. Niet staren haar neer, maar voel me niet beschaamd. Meisjes echt leuk als jongens geef ze een beetje 'vonk' door te kijken naar hen. Voor zowel jongens als meisjes, glimlach. Trieste mensen kijken als ze niet willen worden lastig gevallen. Glimlachen als de persoon naar je kijkt. Lachen als je praat. En het hoeft niet om een ​​enorme, grote grijns te zijn, het moet alleen 'iets' te zijn.
 5. 5
  Drop hints. Als u wilt hint naar hen je wilt ze (nadat je hebt chatten en al een tijdje...), hoeft u niet om hen uit te nodigen om ergens heen te gaan met je mee als je ongemakkelijk met dat bent. Zodra je het vertrouwen krijgt, kun je zoiets als, hint "He, ik, zo-en-zo, whatshisname, whatshername, en een paar andere mensen gaan Miniature Golf dit weekend. Wil gekomen? ' Realiseer je dat je niet moet vragen dit alsof je dat ze nee zeggen. Zeg het als je wilt dat ze komen voor de lol, en dan dat kan je een hint over hoe graag ze je. Ook, zal het hen een goed gevoel dat je ze wilt uitnodigen met een paar van je andere vrienden in plaats van alleen het nemen van hen zelf. Misschien na een paar van deze uitstapjes, zal het niet zo erg om hen op een echte 'date'.
 6. 6
  Wees origineel met data. Neem ze ergens weet je zeker dat ze graag gaan. Als ze in basketbal, krijgt kaartjes voor een wedstrijd van uw woonplaats team. Als zij van een bepaald restaurant en lijken om het te brengen in een gesprek een stuk, neem ze daar.
 7. 7
  Weet dat het ergste dat kan gebeuren is dat je geliefde zegt nee. Als je krijgt helemaal negatieve vibes, de persoon is duidelijk niet goed voor je. Het is moeilijk, maar beter te worden afgewezen om te weten, zodat je op kan bewegen.
 8. 8
  Als je je realiseert dat na een tijdje dat je niet echt wilt gaan met deze persoon, je gewoon vrienden wilt zijn, stopt het flirten. Behandel ze net zoals je zou een van je andere vrienden. Dan, tenzij ze beginnen je te houden, zult u niet een probleem hebben.
 9. 9
  Als u wilt worden geheimzinnig, enkel glimlach verlegen naar ze wanneer je ze ziet. Als je een meisje bent, glimlach zachtjes en gooi je haar een beetje. Worden zelf maar handelen niet te beschaamd. Gewoon... gaan met het, en niet overdrijven.

Tips

 • Laat het natuurlijk stroom. Forceer niets. Je zal nooit een normale relatie anders.
 • Doe de klok test! Kijk naar de klok snel, kijk dan naar hen. Als ze u aan het kijken, zullen hun ogen automatisch je volgen en je zal uiteindelijk op zoek naar elkaar. Goede manier om te zien of hij / zij leuk vindt!
 • Wees altijd jezelf!
 • Het niet eens over alles, vooral als je het niet meent. Jongens vinden het leuk als je een beetje anders dan hen, het geeft hen een idee van wie je bent. Je wilt niet te komen als het proberen te hard.
 • Vergeet niet je mooi bent!
 • Telkens een deur sluit, een andere opent. Als zij nee zeggen tegen iets wat de eerste keer, kan je nog een kans te krijgen nadat je ze beter kennen. Ook, als je afgewezen, is er honderden jongens / meisjes zijn die je waarschijnlijk meer dan de persoon die niet willen zijn om je verdient.
 • Als je volledig bent afgekeurd en voel me vreselijk, realiseren in een week zul je waarschijnlijk niet om hen bekommeren. Als ze niet willen met je praten of uit te gaan met je mee, ze zijn het niet waard huilen over. Vergeet niet, niemand is het waard huilen over, en degene die zal je niet huilen.
 • De makkelijkste manier om samen te komen met een crush is het hebben van uw vriend te helpen je uit. Mors geen alles om uw vriend, en zeker niet om uw beste man vriend over praten met je geliefde, vooral als je geliefde is zijn vriend. Wees gewoon jezelf en risico's nemen. Soms moet je jezelf daar stak en dingen zelf te doen, maar de meeste kans dat je je man te krijgen.
 • Erachter te komen wat er gebeurd als er iets misgaat. Als je geliefde gebruikt om u als een vriend wil, maar zal niet met je praten, neem de tijd om na te denken over wie schuld het was.
 • Wees niet plakkerig en niet altijd hangen rond met hem / haar. Vergeet niet, je vrienden hebben ook! Als u cant helpen, maar bij hen blijven ze dan gewoon vragen om te komen rondhangen met jou en je vrienden. Ze voelen zich meer verbonden met je.
 • Vergeet niet, je hoeft niet te huilen overheen als ze je afwijzen. Gewoon wachten, als ze je vriend dan doe maar gewoon, zo niet gewoon niet flirten, en al snel zul je een liefde te vinden!

Waarschuwingen

 • Niet overdreven geobsedeerd met je geliefde, zal het lijken alsof je geen leven hebt. Niet altijd praten over het ofwel, kan het erg vervelend voor je vrienden.
 • Wees jezelf. Lieg niet over je prestaties, persoonlijke spullen, of bands die je wilt. Je mag je zijn. Als u houdt van rock muziek en ze verfoeien, hoeft u niet te argumenteren met hen waarom. Als je zegt "ik hou van Aerosmith" en ze antwoorden: "Oh, ik hou niet zo van die band", kunt u antwoorden met iets als, "Ok, dat is in orde met mij. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Dus wat band vind je het leuk? "
 • Wees niet stuck-up.
 • Als hij / zij heeft goede vrienden die je denkt dat ze problemen of onbeleefd zijn, is de kans groot dat je geliefde is ook zo.
 • Wees niet te persistent zijn met de persoon. Het is vreselijk vervelend en ze zullen niet willen zijn om je heen.
 • Gewoon staren naar je geliefde de hele tijd zal niet om het even wat te verbeteren. Het zal ze alleen maar denken dat je raar bent.
 • Als de persoon die je wilt is onbeleefd om iedereen behalve voor hun vrienden, moet je waarschijnlijk gaan vissen op een andere verbrijzeling.

Dingen die je nodig hebt

 • Persoonlijke hygiëne
 • Chocolade, in het geval je afgebroken. Dit zou alleen nodig zijn voor ongeveer twee weken na de afwijzing... er is geen manier kunt u zo geobsedeerd met een persoon die een hekel je.
 • Een glimlach gaat een lange weg. Zelfs als het niet een Hollywood-glimlach, zal het nog steeds de belichting van de ruimte meer dan de zon.
 • Wees gewoon jezelf!