Wkanl

Hoe je iemand liefhebben

Er is geen bepaalde manier van liefhebben, maar hier zijn enkele tips. Vergeet niet dat gebaseerd moet zijn op een gezonde vriendschap eerste. Bijna alle relaties uitsluitend op basis van pure verliefdheid of lust brokkelen snel.

Stappen

Hoe je iemand liefhebben. Juichen de andere persoon wanneer ze down voelt.
Hoe je iemand liefhebben. Juichen de andere persoon wanneer ze down voelt.
 1. 1
  Liefde is een gevoel. Het kost tijd om te ontwikkelen en als je van iemand houdt, dan weet je het. Op het moment dat je je realiseert dat je van iemand kan zijn op een feestje, tijdens een gevecht of tijdens een u problemen met hen. Dwing jezelf niet om te denken dat je in met iemand. U zult weten wanneer het je raakt. Wees geduldig en geniet van de momenten die je nu hebt zonder het "I love you."
 2. 2
  Luister. Neem de tijd om hun gedachten, hun zorgen, hun zorgen, hun mening te begrijpen. Wat is een echte relatie zonder de inspanning van elkaar te begrijpen? En wanneer niet onderbreken.
 3. 3
  Wees vriendelijk en lichtvoetig. Heeft een niet drama koning / koningin door te zeggen dingen als "Als ik je niet had, zou ik mezelf van kant" of iets dergelijks. Gebruik je gezond verstand, niet schrikken van de heck uit je geliefde.
 4. 4
  Juichen de andere persoon wanneer ze down voelt. Gevoelig zijn voor hun gevoelens.
 5. 5
  Breng samen tijd door. Hebben speciale intenties voor elkaar... het moet vanzelf komen.
 6. 6
  Als je begint steeds ziek van de persoon, vraag jezelf af waarom. Als het is omdat ze besteden elk moment met u, rustig uitleggen dat je een beetje meer ruimte nodig. Laat ze niet je gek!
 7. 7
  Complimenteren hen. Moedig hen. en proberen om je geliefde te veranderen zal alles compliceren. Vergeet niet waarom je geliefde die persoon in de eerste plaats. Als je echt het gevoel alsof er iets over hen dwars zit, praat met hen over het. Als het is gewoon iets in hun persoonlijkheid, niet in een relatie met hen, het is niet eerlijk om ze betrokken te zijn met iemand die is beheersen of kieskeurig.
 8. 8
  Waarderen hun eigenaardigheden en natuurlijk gedrag en geniet van hen, want zij zijn een deel van de unieke persoon die zij zijn.
 9. 9
  Probeer niet te twisten over domme kleine dingen die niet echt toe doen op de lange termijn. Alles wat het doet is het maken van jullie beiden prikkelbaar en verre. Als je echt last van iets wat ze doen of zeggen, vertellen ze er recht uit; niet spelen domme mind games.
 10. 10
  Als je toevallig om te betogen, afkoelen, en als je klaar bent, praat erover, en zich verontschuldigen. Zelfs als je niet denkt dat het de moeite waard om zich te verontschuldigen, kan het zijn om haar, en ook al is het niet aan haar, het toont toch dat je meer dan niets schelen. Het bevrijdt jullie beiden omhoog zodat je niet zal worden door gekwetste gevoelens vastgebonden.
 11. 11
  Vonk ontsteekt de liefde, maar moeite slotplaten liefde brandend fel.
 12. 12
  Deel elk klein vreugde en verdriet. obligaties het hart samen, Misleiding laat een crack voor altijd.

Tips

 • Elke dag proberen om naar iets nieuws over je partner weten, het toont je geïnteresseerd in wie ze zijn en wat ze over. ==
 • Liefde hoort te zijn troost, niet iets kwellende.
 • Liefde is nooit over het nemen en het nemen. Leer te delen of terug te geven.
 • Overdrijf het niet: de liefde wordt verondersteld om iets te gelukkig en verfrissend zijn. Als het wordt een hele klus... zie de waarschuwingen.
 • Proberen te begrijpen en te leren om compromissen te sluiten.
 • Als je ze vertellen dat je van ze houdt, meen het echt. Zeg het niet alleen maar omdat je het gevoel onder druk. Als je het gevoel onder druk over iets, ga weg. Zwaarte en controle mag nooit een onderdeel van een goede relatie.
 • Waarom iets dwaas te doen in het moment van woede en spijt voor de rest van je leven?

Waarschuwingen

 • Liegen niet. ALTIJD vertel ze de waarheid als dat je geliefde betreft.
 • Nooit ooit compromis jezelf, je levensstijl, je vrienden of je familie voor elke man / vrouw, maakt niet uit hoe "perfect" ze lijken. Nogmaals, gebruik uw gezond verstand.
 • Nooit alleen maar eens zijn met je geliefde op het argument voorkomen, als je echt iets anders wilt doen, moet je het zegt. Mensen zullen het gevoel alsof je geen advies of zelfrespect als je doet alles wat ze suggereren.
 • Vergeet niet om op te houden voor je geliefde in tijden van nood.
 • Als u niet wilt om seks te hebben, dan niet. Als ze van je houden, zullen ze naar je redenen luisteren. Niet het hele bedrijf van 'Als je van me houdt, zul je het doen' niet doen. Het werkt nooit.
 • Negeer nooit rode vlaggen (die kleine gevoelens van "iets niet klopt hier..."), omdat je denkt dat je paranoïde. Leven door de zinsnede "better safe than sorry". Bespreek deze dingen met je partner. Niet borgtocht want je hebt laat een misverstand of iets in de achtergrond groeien uit de hand.
 • Zeer belangrijk: Als u stoppen met het gevoel van de liefde, diep van binnen, zal het pijn om jezelf dwingen om lief te hebben. Op dezelfde manier forceer je partner bij je te blijven als de gevoelens verwelken. Even vergeten dat de eerste romantische gevoelens zal vervagen, maar de liefde is niet gebaseerd op deze dingen. Soms moeten we kiezen om iemand te houden blijven.