Wkanl

Hoe je het meisje iedereen wil zijn zijn

Heb je ooit een meisje dat je denkt dat ze is prachtig en kan niet stoppen met naar haar te kijken? En je opgevallen dat alle jongens niet kan stoppen met kijken ook? Of een meisje lopen in de zalen met een pak meisjes na haar? U kunt dat meisje met behulp van deze tips zijn.

Stappen

Hoe je het meisje iedereen wil zijn zijn. Krijg georganiseerd en blijven op die manier.
Hoe je het meisje iedereen wil zijn zijn. Krijg georganiseerd en blijven op die manier.
 1. 1
  Krijg georganiseerd en blijven op die manier. Omdat het perfect in elkaar gezet is een kwaliteit veel mensen zullen jaloers op. Begin met het schoonmaken van uw kamer tot in de perfectie, en ervoor zorgen dat er een plaats voor alles en alles heeft zijn plaats. Ook zeker om zich te ontdoen van de dingen die je weet dat je niet nodig hebt. Het minimaliseren van uw "dingen" zal helpen bij het vinden dingen sneller en gemakkelijker.
 2. 2
  Gezond te worden. Begin elke dag of om de andere dag te oefenen. Gaan lopen, doe een workout video, fietsen, zwemmen, spelen een sport. Stap uit en doe iets! Vergeet ook niet dat je bent wat je eet. Als wat je eet vette, nep, en mesten is, dat is precies wat je zal zijn. Aan de andere kant, als wat je eet vers, smaakvol en gezond is, zal laten zien. Niet alleen gezonde voeding en lichaamsbeweging je er beter uitzien, maar je voelt beter en energieker, ook.
 3. 3
  Hebben een goede hygiëne. Douche dagelijks, draag deodorant en een beetje parfum, je gezicht wassen en tanden, en houd je haar en gezicht mooi. Overdrijf het niet, hoor. Een ton van haarlak en make-up is duidelijk en zeker niet aantrekkelijk. Houd uw nagels op zoek naar fris met heldere nagellak of een kleur naar keuze. Niet iets gek als fel oranje of olijfgroen of geel dragen. Make-up dragen, zoals getinte moisturizer, mascara, oogschaduw, bronzer, blush en lipgloss. Als je slechte acne of puistjes concealer gebruiken.
 4. 4
  Scherpen. Als je dom bent, zullen de mensen niet willen hangen om je heen, laat staan ​​als jij, want je zal leeg zijn - als een mooi pakket met absoluut niets binnen. Aan de andere kant, beauty + hersenen is zeer bewonderenswaardig en aantrekkelijk, en de mensen zullen kijken naar je en vraag me af hoe je het doet. Dus luister in de klas, aantekeningen maken, doe je huiswerk, en gereserveerd enige tijd voor elke dag studeren. Je zal moeten straight A's en geen zorgen in een mum van tijd!
 5. 5
  Wees zelfverzekerd en vriendelijk. Mensen die weten wie ze zijn en zijn er trots op zijn zeer gewild. Je zult vele vrienden en mensen die als je en bewonder je als je een goede houding, lach, en duidelijk spreken. Wees niet bang om jezelf te zijn, het is een kwaliteit die weinig mensen hebben, en zij zullen u voor het houden!
 6. 6
  Wees een goed persoon. Als je een ruw, verwaand snotaap, zal dit alles tevergeefs zijn. niemand houdt van een snob. Dus wees aardig voor iedereen, vergeven en vergeten, en niet beginnen spul. Dat is gewoon onvolwassen.
 7. 7
  Hebben grote stijl. Er zijn veel plekken om te winkelen, dat grote prijzen en fantastische kleren. Aeropostale, Tillys, Wetseal, Forever21, Macy's, Charlotte Russe, Papaya, Kohls, en Marshalls zijn slechts een paar. Probeer niet om kleren te kopen met de naam op te slaan op hen, hoewel, tenzij het is als een sweatshirt of iets. Je zal gewoon uitzien als een wandelende reclame, en dat komt van zo mooi ondiep. Dingen zoals V-halzen, Daisy Dukes (ze dragen ze comfortabel), gladiator sandalen, blazers, mooie jeans, korte rok jean (ze zich goed kijken), Hollister en Aeropostale T-shirts, en accessoires zijn aanvaardbaar. Krijg tips vorm Zeventien, Teenvogue of Cosmo Girl. Niet uit te kleden je comfort zone als het gaat om hakken, tonen de huid, make-up, sieraden etc. Als u 13 jaar of ouder, niet overhemden met woorden (prinses, Angel, Happy Bunny, enz....) dragen of degenen scherm shirts met de domme zinnen op hen. Je bent soort te oud voor. Wees smaakvol, en draag schoon, mooi, toch relaxed kleren. Nogmaals, wees jezelf.
 8. 8
  Wees niet vervelend, een babbelkous, opdringerig, over de top dramatische, of nep. Mensen zullen RECHTS zien door je act en ze zullen alleen maar denken dat je raar.

Tips

 • Iemand zijn die iemand kan helpen in hun tijd van nood.
 • Niet te hard proberen, niemand houdt van een meisje dat in je gezicht krijgt.
 • Stop niet jezelf zijn voor zijn populair. Mensen moeten houden je ware persoonlijkheid.
 • Niet alleen rondhangen met jongens of meisjes. Proberen zowel jongen en meisje vrienden hebben.
 • Niet blijven zeggen slechte dingen over jezelf omdat zijn vervelend!

Waarschuwingen

 • Meisjes kunnen ook gemakkelijk jaloers, als u krijgt iedereen zoals jij, misschien krijg je andere meisjes afgevuurd.
 • Vergeet niet dat er altijd een mogelijkheid van afwijzing.

Dingen die je nodig hebt

 • Vertrouwen
 • Beauty Products
 • Een sport of een plek om te trainen