Wkanl

Hoe je gladiator sandalen te dragen


Gladiator sandalen zijn rond voor een paar jaar nu, maar hun mode hoogtepunt was de zomer van 2008 (2008-2009 op het zuidelijk halfrond). Zij zullen ongetwijfeld blijven nog een tijdje om te worden gedragen als ze zijn comfortabel, veelzijdig en er goed uitzien. Hun veelzijdigheid neemt hen van casual tot chique in slechts de verandering van een outfit of sandaal afwerking. Hier zijn enkele ideeën voor het dragen van je gladiator sandalen met succes.

Stappen

Hoe je gladiator sandalen te dragen. Match lage gladiator sandalen met jeans en langere jurken of rokken.
Hoe je gladiator sandalen te dragen. Match lage gladiator sandalen met jeans en langere jurken of rokken.
 1. 1
  Match lage gladiator sandalen met jeans en langere jurken of rokken. Griekse jurk wraps zijn ook een ideale match te voeren op de "oude" thema.
  • Korte sandalen kan ook overeenkomen met korte rokken.
  • Gewone bruine, korte gladiatoren zou heel goed gaan met een.
 2. 2
  Draag medium tot kniehoogte lengte gladiator sandalen met kortere jurken, vooral jurken die boven de knieën zitten, korte rokjes en korte broeken.
  • Als u wilt hoge gladiator sandalen dragen met broek, verkorten van de lengte van de broek aan broek of korte broek.
 3. 3
  Wees zeer voorzichtig met de hoge been gladiator. Deze oproep voor het zijn het hele punt van aandacht van je outfit, dus niet de kleding overdrijven en gewoon focussen op de sandaal. Selecteer een eenvoudig zwart, wit of andere enkele kleur outfit die is kort in lengte en maakt de lengte van de sandaal te schitteren. En benen in topconditie te helpen ook.
 4. 4
  Draag metallic gladiator sandalen met avondkleding voor een instant upgrade in stijl.
 5. 5
  Accepteer dat als ze niet vleien jouw vorm, dat doen ze niet. Niet iedereen houdt van hoe ze eruit zien op (ze kunnen een waarneming van een bredere voet en verkorte benen te creëren) en dit is leiden een commentator op wijzen dat de traagheid van deze sandalen aan te slaan in de mode is precies omwille van hun aard niet erg vleiend. Het antwoord hierop is te blijven kijken omdat de gladiator sandaal stijl is gewijzigd in vele verschillende manieren, met inbegrip van minder bandjes en zachter hoeken. En overwegen uw eigen vorm; voorkomen verzadigen korte, mollige benen in zware, lange gladiator sandalen en dragen chunkier stijlen met broek, in plaats van rokken of jurken.

Tips

 • Felgekleurde sandalen zal de outfit overspoelen en trekken alle aandacht naar je voeten. Als je probeert te fleuren je outfit dan is dit goed, maar kijk uit als ze zijn slechts een onderdeel van de algehele look.
 • Zo leuk als deze sandalen zijn, zullen ze dateren van uw mode garderobe dus niet uitgeven aan al te veel paren als je iemand bent die graag om te verblijven "cutting edge". Aan de andere kant kunnen deze sandalen niet beter voor stijl en duurzaamheid.
 • Wie Wat Wear vindt dat het "tipping point" van deze sandalen reeds voorbij is. Aussies en Kiwi's hebben nog een andere prachtige zomer van dit huidige ronde van het dragen van hen al en zullen de mensen nog steeds dragen deze sandalen uit, want ze zijn in een woord - comfortabel.
 • Gladiator sandalen zijn ook bekend als gladiator riem laarzen.

Dingen die je nodig hebt

 • Paar gladiator sandalen van keuze
 • Relevante kleding keuzes