Wkanl

Hoe je dier make-up

Als u regelmatig uitvoert in theaterproducties, is de kans groot dat op een bepaald punt dat u kan het spelen van een personage dat is niet helemaal menselijk. Echter, het doen van make-up voor dieren en monsters is heel anders dan gewone make-up en kan intimiderend lijken op het eerste. Echter, het wordt makkelijker naarmate je meer ervaring.

Stappen

Hoe je dier make-up. Zoek uit wat schepsel je make-up wordt verondersteld te vertegenwoordigen en het verkrijgen van foto's (of bewerkt photoshop beelden en realistische kunstwerken als het niet een echt dier) te gebruiken als referentie.
Hoe je dier make-up. Zoek uit wat schepsel je make-up wordt verondersteld te vertegenwoordigen en het verkrijgen van foto's (of bewerkt photoshop beelden en realistische kunstwerken als het niet een echt dier) te gebruiken als referentie.
 1. 1
  Zoek uit wat schepsel je make-up wordt verondersteld te vertegenwoordigen en het verkrijgen van foto's (of bewerkt photoshop beelden en realistische kunstwerken als het niet een echt dier) te gebruiken als referentie. Deze kunnen zeer nuttig zijn naast een make-up grafiek.
 2. 2
  Let op de vorm van het gezicht van het schepsel, vooral als het is dramatisch anders dan een menselijk gezicht structuur. Gebruik highlights en schaduwen in de make-up ontwerp naar krommen en texturen die niet suggereren eigenlijk er, indien nodig.
 3. 3
  Laat je niet verleiden om rechts in te springen en beginnen met de ongewone kenmerken van uw make-up. Begin met de basiskleuren, die al dan niet lijken op menselijke huid tonen.
 4. 4
  Pas eventuele noodzakelijke crêpe haar of latex effecten. Houd de andere make-up in het achterhoofd bij het plaatsen van deze effecten.
 5. 5
  Zodra u de basiskleuren beneden en goed gemengd, voeg de andere noodzakelijke functies, zoals markeringen (vooral rond je ogen), een zwarte of roze neus (als dit onderdeel van je make-up, niet hoger dan halverwege de lengte van je gaan neus-dier neuzen niet werken als dat), bakkebaarden, schalen, littekens, of wat functies nodig van je karakter.
 6. 6
  Afhankelijk van wat voor soort make-up u gebruikt, kan het nuttig zijn om een "sluier" van poeder aan te brengen overheen om te voorkomen dat vlekken.

Tips

 • Als u lange pony of een andere haarproducten die je gezicht raakt op geen enkele manier, indammen voordat u begint met het aanbrengen van je make-up.
 • Houd in gedachten dat, afhankelijk van hoe complex het is, het kan overal duren van 20 minuten tot twee uur om je make-up toe te passen. Zorg ervoor dat u de nodige tijd voor het, vooral als je niet erg nog niet meegemaakt.
 • Voor het aanbrengen van je make-up voor de eerste keer, testen wat aan de binnenkant van je pols om ervoor te zorgen dat je niet allergisch voor is. Als je het kan laat gedurende ongeveer 30 minuten met geen reactie (wat meestal voelt als een slechte insectenbeet), ben je waarschijnlijk niet allergisch.
 • Als een pruik is onderdeel van uw kostuum, zet het op nadat je je make-up.
 • Zorg ervoor om te volgen wat je make-up grafiek toont. Als u afwijkt van het (zelfs als je zeker weet dat je een beter idee hebt), kan je in ernstige problemen van de directeur.
 • Leren om effectief te blokkeren uit je wenkbrauwen, en verwijder eventuele andere gezichtsbeharing, dit is vooral belangrijk als je make-up is meestal wit of bleke kleuren.
 • Hoewel je goedkope, generieke make-up kunt gebruiken, zou het in uw voordeel om de kwaliteit make-up fase als Ben Nye gebruiken. Dit zal langer zijn dan goedkopere spullen (die kan kraken, cake in bepaalde plekken, of een aantal andere rampen) duren, en het is een beetje waterdicht, dus het zal niet loskomen als je zweet.
 • Bij het aantrekken van make-up beginnen met een beetje, als je moet toevoegen meer zijn een stuk makkelijker om make-up toe te voegen dan het is om het weg te nemen.

Waarschuwingen

 • Doe je make-up onmiddellijk na de voorstelling is afgelopen. Het is niet goed voor je huid om make-up fase te dragen voor uren.
 • Vergeet niet dat dit alleen geldt voor de mens-geen make-up op je dieren!
 • Sommige personages zijn zeer moeilijk te bereiken en vereisen dat u een goede hoeveelheid tijd oefenen door te brengen voordat het moment van de voorstelling. Voorbeelden hiervan zijn: het Beest (Belle en het Beest), Macavity (CATS), Vliegende Apen (Wicked), en een van de "klassieke film monsters", vooral het Monster van Frankenstein en de Wolf man.