Wkanl

Hoe om te winkelen voor make-up

Dit is een korte handleiding om je winkel voor cosmetica in een warenhuis te helpen en verspil je tijd niet of iemand anders. Winkelen voor cosmetica en huidverzorging kan moeilijk zijn, maar alleen als je het laat! Leer zelf voordat je gaat.

Stappen

Hoe om te winkelen voor make-up. Evalueer uw behoeften.
Hoe om te winkelen voor make-up. Evalueer uw behoeften.
 1. 1
  Evalueer uw behoeften. Heeft u behoefte aan een huidverzorging regime te maken, of te leren over make-up? Heeft u een specifiek punt van zorg? Uitzoeken dit uit voordat je gaat bespaart u tijd.
 2. 2
  Herkent uw budget. Kunt u alleen spaar 5€ -20€ dollars op de items die je nodig hebt? Overweeg een drogist of keten zoals Target of Wal-Mart. 20€ -60€ probeer een warenhuis zoals Macy's. Als je 60€ en hoger probeer een hogere end winkel als Sephora, Nordstrom, Saks en Neiman Marcus.
 3. 3
  Iemand vinden om je te helpen. Vraag hen vragen als:-Werken ze voor een bepaalde lijn? Kunnen ze je helpen met andere lijnen? Als ze werken voor een huidverzorging enige lijn te vragen of ze je kunnen helpen met make-up, of vraag om een ​​aanbeveling van iemand die make-up doet.
 4. 4
  Vraag voor een consult.
 5. 5
  In een skin care consult zal u vragen over uw huidtype, voorkeuren, en als u speciale zorgen te beantwoorden.
 6. 6
  In een make up advies krijg je om te proberen op alle producten. Vertel hen als je draag alleen een minimale make-up of als u wilt proberen alles op. Vertel hen wat je wilt leren over.
 7. 7
  Gebruik de testers bij de balie op je hand. Dit geeft je een idee te geven als je van de textuur, geur, kleur, enz.
 8. 8
  Als je van wat werd aanbevolen of geprobeerd op, vraag om monsters. Over het algemeen een monster klein en komt in een "pakket", een kleine afgesloten verpakking die voldoende product geeft ten minste een applicatie.
 9. 9
  Indien na de monsterneming aan de balie of thuis je graag het product, koop het!
 10. 10
  Vertrouwd zijn met de winkels terugkeerbeleid. Verwacht niet te kunnen om producten terug te keren naar een andere retailer, zelfs niet wanneer zij dezelfde producten.
 11. 11
  Gebruik uw nieuwe producten zoals ze werden geadviseerd om u en geniet ervan.

Tips

 • Er zal een consultant niet als u kiest voor een drug winkel of winkelketen winkelen. Lees de producten zorgvuldig en voorzichtig te zijn. Vertrouwd te maken met ingrediënten en weten wat uw huidtype is.
 • Geef tijd voor huidverzorging om te werken, vooral die met de behandeling voordelen. Het kan meer dan een maand duren voor de nieuwe huidcellen aan het oppervlak dat zal aantonen hoe goed de nieuwe producten werken komen.
 • Heeft elk product aanbevolen in een keer te kopen. Als u ervoor kiest om te kopen krijg je gezicht wassen, toner en moisturizer, krijgt een monster van de scrub, masker of serum. Als je make-up krijgt de basics en terugkomen voor de wenkbrauw potlood of poeder markeren. Afgezien van de basisprincipes van huidverzorging / make-up toe te voegen een product per keer. Dit kan reacties lokaliseren of wat werkt, en afname van wroeging koper.
  • Wat leidt tot: Maak een relatie met de persoon die je heeft geholpen. Check in en laat ons weten dat wat je hebt gewerkt. Ik ben meer gul met mijn vaste klanten dan ik ben met mensen die ik voel dat ik nooit meer zal zien. Ik ben al bekend met een luxe formaat monster willekeurig te sturen of te geven als dank voor een gewone.
 • Als u niet meer weet hoe of waarom u iets aarzel dan niet om de persoon die je hebt geholpen vraagt.
 • Zoek een make-up artist die je kan betrekking hebben. Als je iemand ziet met een full-gezicht van make-up op, en u weet dat u alleen comfortabel met een absoluut minimum aan te voelen, je waarschijnlijk gewoon de adviezen die u zoekt te vinden.
 • Dat gloednieuw product je leest in een tijdschrift en kan me niet herinneren de naam, maar komen in een winkel te vragen over, schrijf het op.
 • Niet lopen tot iemand en vertel hen u elk product in hun lijn haten. Als u niet over een positieve ervaring betekent niet dat niemand anders deed. Als u ervoor kiest om uw negatieve ervaringen te delen, hebben betrekking op een manier die constructief is.

Waarschuwingen

 • De meeste mensen zullen hun vingers steken recht in een tester pot bij de cosmetische toonbank. Vanwege dit u niet wilt dit op je gezicht om hygiënische redenen.
 • Als er een geschenk bij aankoop niet vragen voor twee. Het is een dank u en u krijgt het gratis.
 • Wees niet gulzig met samples. Een monster is genoeg om te zien of u allergisch bent voor het product en als je het leuk genoeg om het te kopen. Het is niet voor u om zo veel dat je nooit nodig hebt om het product te kopen te krijgen, noch zijn ze voor u om te gebruiken voor 'reizen'. Dat is wat kleine containers voor.
  • Algemeen cosmetica bedrijven maken monsters van de stichting, moisturizers, gezicht wassen, en toners. Ze hebben geen monsters van lippenstift, oogschaduw, elke vorm van potloden, of producten die zijn erg klein, zoals concealers of lippenbalsem maken. Ook verschillen van winkel naar winkel. Sommige winkels kunnen een monster te maken van de testers ze hebben, doen sommige winkels niet de containers te kopen voor hun werknemers om het monster op die manier te maken.
  • Soms is er wat een luxe monster wordt genoemd, een veel groter formaat steekproef dan normaal. Zeer weinig bedrijven maken deze, zich speciaal voelen als je gegeven een.
 • Wees beleefd tegen de persoon die je helpt. Je bent meer kans om het absolute minimum als je onbeleefd of neerbuigend zijn.
 • Niemand is een mind reader, verwacht niet dat ze zijn. Wees eerlijk met uw antwoorden en specifieke met uw vragen, tenzij je ziet Miss Cleo.
 • Als u wilt een consult krijgen bij een cosmetica-balie, maar hebben niet de intentie van het kopen, doe het snel. Het is prima om vragen te stellen en te leren over de producten, maar erkennen dat dit iemands baan, en ze worden beoordeeld op hun prestaties, net als elke andere baan. Het is niet een gratis makeover fabriek, ze zijn er om u te helpen de juiste producten, niet krijg je klaar voor een avondje uit in de stad (tenzij je nodig hebt op te halen een paar dingen).
 • Die van ons in de industrie niet met elkaar praten. Als je op een afdeling staan ​​bekend als het hebben van een gemiddelde houding, eist van een obscene hoeveelheid van de monsters, of je de lieve oude dame die iedereen op de afdeling houdt huilen gemaakt, kan je niet veel extra's van iedereen, dienst of anderszins.
 • Zorg ervoor dat u controleren of u de tester voordat u cosmetica van toepassing zijn op uw gezicht of hand sommige mensen vangen door ongeluk met het daadwerkelijke product!
 • Als u producten met de behandeling voordelen kopen (zoals verstevigende, anti-aging, etc.) verwacht niet dat ze aan het werk als je niet ze regelmatig gebruiken als ze werden aanbevolen.
 • Als je make-up te kopen.. u zult meteen willen make-up aanbrengen. Dat is niet verkeerd, maar zorg ervoor dat je de dop of deksel om je make-up zeer strak. Als je het deksel los sluiten, zal de lucht in gaan naar de container en uitdrogen je make-up.
 • Nooit antwoord vragen met ontwijkende antwoorden als "Ik weet het niet, je me vertellen." Mensen kunnen je niet helpen zonder informatie.

Dingen die je nodig hebt

 • Tijd om te bladeren, vragen te stellen en te luisteren naar wat de persoon die u helpen te zeggen heeft.
 • Het visitekaartje van de persoon die je hebt geholpen.
 • Een goede houding! Dit is dan ook leuk en iets dat mensen zich goed voelen.
 • Geld of credit / debit card