Wkanl

Hoe de juiste jurk voor een schoolfeest

Wanneer u een school dans komen, wilt u uw best uitzien, evenals opdagen adequaat gekleed. Deze gids zal u helpen erachter te komen hoe om adequaat te kleden voor een schoolfeest!

Stappen

Hoe de juiste jurk voor een schoolfeest. Probeer uit te vinden wat voor soort dans is.
Hoe de juiste jurk voor een schoolfeest. Probeer uit te vinden wat voor soort dans is.

Meisjes en jongens

 1. 1
  Probeer uit te vinden wat voor soort dans is. Het zou kunnen zijn formeel, informeel, of een thema dans. Begrijpen dat een formele dans is het tegenovergestelde van een informeel. Als u niet zeker weet wat te dragen, vraag dan iemand die weet.
 2. 2
  Thema dansen zijn alleen dat. De dans kledij zal betrekking hebben op wat het thema is. Als het een Hawaïaanse dans, iets vinden om te dragen dat een Hawaiiaanse blik over het, zoals korte broeken, zonnebrillen, leis, enz. Onderzoek het thema in de bibliotheek om een ​​idee van wat te dragen krijgen heeft. Vervolgens gaan winkelen om iets passend dat je kan maken of kopen. Het is leuk om erachter te komen een thema-outfit en je hoeft niet eens om veel geld uit te geven!
 3. 3
  Is het een get-together dance? Gewoon een normale samenzijn dans kan zijn minder eng - een samen met je vrienden waar je zowat alles comfortabel kunt dragen. U kunt dragen uw gebruikelijke schoolkleding, maar zorg ervoor dat alles wordt gestreken en schoon. U kunt al een thema zelf voor dit samenzijn te creëren. Het idee is om plezier te hebben, en er goed uitzien.

Meisjes

 1. 1
  Is het formeel? In een formele dans, zult u een formele kleding (meestal een jurk of bescheiden cocktailjurk), of een chique blouse met een rok of jurk broek nodig. Als je gaat met een datum, probeer kleuren te coördineren, bijvoorbeeld: als de jongen was een zwart pak dragen met een rode stropdas, kon je een rode jurk dragen. Ook op sommige hakken of een mooie schoen, zoals een plat (als je gevoel gemakkelijk moe). De school zal een lijst van kleding die kan en niet kan worden gedragen plaatsen.
 2. 2
  Is het informeel of casual? Informeel betekent minder chic, maar u wilt toch anders uit je dagelijkse kleren te kijken. Primp een beetje, dit is niet zomaar een gewone schooldag, het is een dans! Draag mooie, goed passende donkere wassing jeans met een geschikte maar enigszins chic top en comfortabel, leuke schoenen. Je zou ook kunnen dragen wat shorts, zoals dansen krijgen echt warm. Hou het juiste! Bovendien, je kunt dragen leggings of hardtails, met een jurk top en loshangende sieraden. U kunt ook dragen zomerjurkjes. Dit zijn typisch korte (knie of hoger) en gemaakt van geverfd doek, en kunnen toevallig worden beschouwd.

Jongens

 1. 1
  Is het formeel? Draag een solide gekleurde pak - meestal marine of zwart - met een strikje. Als je gaat met een datum, probeer kleuren te coördineren, bijvoorbeeld: als je date is het dragen van een rode jurk, draag een zwart pak met een rode stropdas. Draag een paar leuke schoenen, ook. Formele dansen zijn geen plaats voor skater schoenen of lopers. De school zal een lijst van kleding die kan en niet kan worden gedragen plaatsen. Een beetje gaat een lange weg-slechts een knop-up shirt en jurk broek zal een meisje dat je leuk kunt kleden tonen.
 2. 2
  Is het casual of informeel? Als het een ongedwongen dansen, kunt u deze jurk naar beneden, maar je moet streven naar op zoek mooier dan je elke dag te doen op school. Je moet aardig broek dragen met een ongedwongen button-up top of chic T-shirt en mooie schoenen. Je zal niet een gelijkspel nodig.

Tips

 • Experimenteer een paar dagen voor, zodat je niet vastzit voor ideeën over de dag, en je kunt zien wat er goed uitziet op je.
 • Voor haar en make-up, een formele dans betekent dat u de boot uit een beetje duwen. Dragen meer make-up, en maak je haar heel anders en speciaal. Meestal meisjes gaan naar de schoonheidssalon voor een formele kapsel, of iemand maakt een andere stijl voor hen thuis.
 • Wees niet bang om iets anders te proberen. Vergeet niet dat een dans is een bijzondere gebeurtenis, en als je binnenkomt, je iedereen naar je kijken en je het gevoel alsof je het middelpunt van de belangstelling willen.
 • Voor een formele dans, als je lang en droeg een lange jurk zijn, dan flats zou perfect zijn - vooral als u zal dansen de hele tijd.
 • Als je een meisje naar een informele dans, kunt u ook dragen zomerjurkjes. Dit zijn typisch korte (knie of hoger) en gemaakt van geverfd doek, en kunnen toevallig worden beschouwd.

Waarschuwingen

 • Als je make-up dragen, en je denkt dat je gaat zweten proberen het dragen van water-proof make-up dus het zal niet draaien of vlekken, en als je niet wilt dragen make-up, dan niet! Je hoeft nooit alles wat je niet wilt doen.
 • Als u van plan op het dragen van make-up, zeker niet om het te laden op, alleen een beetje meer dan normaal.
 • Zorg ervoor dat u van uw school dress code volgen of u kan worden gevraagd te vertrekken.