Wkanl

Hoe te dansen op een school dans (voor meisjes)

Wanneer u deelnemen aan een dans, en weet niet hoe te dansen, het is zelden leuk. Niemand wil gewoon zitten en kijken anderen hebben een geweldige tijd. Vraag vrienden of een ouder om je te leren, of televisie kijken dansshows en kopiëren wat je ziet. Je hoeft niet om een ​​perfecte danseres te worden, alleen maar leren genoeg op het eerste, zich prettig voelt om op de dansvloer en dansen de nacht weg.

Stappen

Hoe te dansen op een school dans (voor meisjes). Laat hij legde zijn handen op je heupen, en als je in positie, beginnen te zwaaien met de muziek.
Hoe te dansen op een school dans (voor meisjes). Laat hij legde zijn handen op je heupen, en als je in positie, beginnen te zwaaien met de muziek.
 1. 1
  Laat hij legde zijn handen op je heupen, en als je in positie, beginnen te zwaaien met de muziek. Als u zich ongemakkelijk met langzame dansen zet je armen naar beneden en blijf dicht bij hem maar vrij dansen voelen.
 2. 2
  Als hij probeert om een gesprek te beginnen, mee te gaan met het en probeer het niet te eindigen in een ongemakkelijke stilte, tenzij hij lijkt alsof hij wil het gesprek te beëindigen of wordt stil.
 3. 3
  Langzaam schuif uw handen weg van zijn schouders, zwaaien, en commentaar. Je zou kunnen zeggen "leuk je te ontmoeten", "zie je nog wel", of iets al naar gelang de situatie) wanneer de dans eindigt. U bent dan vrij om te gaan en zich weer je vrienden.

Tips

 • Als je wel een date, genieten van hem terwijl hij er is.
 • Oefen je dansen voor tijd in voor een spiegel. Het geeft je een idee van wat andere mensen zullen zien, en geeft u een kans om comfortabel te krijgen met uw nieuwe moves.
 • Jongens zijn verlegen, ook! De meeste jongens alleen vertrouwen vraagt ​​een meisje te dansen als ze alleen is. Dus als je iemand in gedachten hebben, weg te breken uit je vriendenkring en loop in zijn algemene richting. Maak oogcontact. Als hij je niet vraagt, ga je gang en doe het zelf! (Vergeet niet iedereen gelooft in meisjes te vragen... Als je weet dat de persoon, moet u in staat om te zeggen of hij is comfortabel met dat.
 • Snelle dansen kan dragen je uit! Wanneer dit gebeurt, gewoon laten vallen je handen en "bounce met da verslaan". Er is niets mis met het nemen van een kleine pauze van feesten!
 • Meisjes, het is oke om je schoenen uit tijdens het dansen met vrienden, maar toen hem gevraagd om te dansen, wil je misschien je schoenen.
 • Als u niet beschikt over een datum, dansen met vrienden of in de menigte. Het is veel leuker dan dansen alleen. Daarnaast kan de dans leuk zijn, zelfs zonder een datum.
 • Als u geïnteresseerd bent in dansen met iemand (zoals dat heet kerel je hebt staren hele avond), staat met je vrienden op de dansvloer, praat rustig, en wachten tot iemand je vraagt. Als je ambitieus bent, loop dan naar een jongen en tikt hem op de schouder. Als hij zich omdraait, vraag hem of hij wil dansen. Als hij nee zegt, zegt "okay" en loop weg. Het lijkt misschien een beetje onhandig, maar hey, er is altijd volgende keer.
 • Dansen op de beat! Of je kan altijd moves te nemen van verschillende dansen en maak je eigen dans.