Wkanl

Hoe u zelf een manicure

Een frisse manicure helpt je kijkt reinigen en put-samen. Maar professionele manicure kan duur en tijdrovend zijn. Waarom gaan wanneer het is goedkoper en ziet er net zo geweldig als je het zelf doen?

Stappen

Hoe u zelf een manicure. Verwijder eventuele oude nagellak.
Hoe u zelf een manicure. Verwijder eventuele oude nagellak.
 1. 1
  Zoek een werkruimte. Overwegen:
  • Bescherming. Nagellak remover en kan vele ondergronden zoals doek, hout afwerking en kunststof beschadigen. Dus, draag dan een eenmalig t-shirt en geen waardevolle accessoires, zitten aan een bureau of tafel, het te beschermen met kladpapier (geen krantenpapier, die vlekken), en zorg ervoor dat de tabel zelf en alles wat in de buurt is het niet bijzonder waardevol of belangrijk houden perfect omdat er een spat of morsen onderdompelen door zou kunnen zijn. Je zou niet willen werken in de buurt van een computer, bijvoorbeeld.
  • Afleiding. Merkt je uiterlijk te verbeteren is leuk, maar het kijken naar verf droog is saai. Dus hebben een televisie, radio of opname spelen, of een tijdschrift te lezen en bescherming van uw werkruimte. Houd een klok zichtbaar, ook, om u te herinneren van toen te gaan.
 2. 2
  Verwijder eventuele oude nagellak. Gebruik nagellak remover en watjes. Sommige soorten nagellak remover kan droog de gebieden op uw nagels en om hen heen. Misschien wilt u een die dit niet zo veel doet te doen vinden, maar wees niet bezorgd, tenzij u een ernstige allergische reactie. Tenzij je het gebruikt een keer per maand of minder, gebruik geen nagellak remover met aceton erin. Hoewel aceton zal verwijderen van de nagellak makkelijker, kan het de nagels zelf beschadigen.
  • Als je hebt en wilt nep nagels, zoals acryl te houden, kies een polish die hen niet zal verwijderen, en niet laten inwerken veel.
 3. 3
  Knip en bestand nagels. Gebruik nagelknipper en knip je nagels. Niet snijd ze te kort, moet u in staat om op zijn minst een beetje van de witte tip nog, de hele weg over zien. Met behulp van een nagelvijl, het dossier van de nagel en maak een gladde en schone vorm. Zachtjes sleep het bestand over de nagel, in plaats van duwen. Buitensporig geweld of zagen heen en weer zal verzwakken de nagels en ervoor zorgen dat ze breken. Pivot de hand met het dossier door elke slag een vloeiende curve in plaats van hoeken te maken. Niet bestand hen te kort: gewoon opruimen geen punten of ruwheid achtergelaten door de tondeuse.
  • Als u wilt nep nagels te verwijderen, misschien omdat ze er vreemd uit die gegroeid is uit te ver, hier is hoe dat te doen.
  • Niet rond de hoeken naar beneden in de zijkanten van het nagelbed. Dit kan de nagel ingegroeide worden. Wees vooral voorzichtig met de grote teen, die, misschien te wijten aan schoenen, is meer kans op ingegroeide.
 4. 4
  Buff nagels. Met behulp van een wit blok van een stok-achtige nagel buffer, of een pad-achtige nagel buffer en polijsten poeder, buff het oppervlak van de nagel een beetje om zelfs uit het oppervlak en te glad uit richels. Vergeet niet te buff te veel: je bent slijpen op de nagel, dunner het te veel zal verzwakken. Perfect edge-to-edge vlakheid is niet praktisch of noodzakelijk. Een zachte, soepele buffer zal gemakkelijker buff de zijkanten van de nagel samen met de middelste.
  • U kunt wensen om buff je nagels na het terugduwen van de nagelriemen als er een residu waar de nagelriemen gebruikt om te dekken, teneinde te schrapen of maal het af in het proces. Zijn dun, zacht, en niet stevig bevestigd, zodat deze makkelijk loskomen.
 5. 5
  Soak nagels. Hier krijg je een kom of stop de gootsteen en vul deze met warm (niet heet!) Water en een paar druppels zeep. Geniet van je handen maar voor een paar minuten. Het water en zeep zal helpen om vuil, dode huid, en eventueel stof overgebleven van het indienen en polijsten los en verzachten nagelriemen. Als u een droge huid of broze nagels moet je ze niet weken, maar ze spoelen. Gebruik een nagel borstel om voorzichtig schoon uw nagels en de huid rond hen. Zachtjes schrapen onder je nagels indien nodig om vuil te verwijderen (schrapen te veel wordt een wit poeder dat eigenlijk een deel van was verwijder de nagel zelf, verzwakt).
 6. 6
  Nagelriemen: Droge nagels en breng een cuticula crème. Met behulp van een bokkenpootje, ook wel een oranje stok, zachtjes duw de nagelriemen. Dwing ze niet terug. NOOIT snijd je nagelriemen. Zelfs als de apparatuur is steriel, het verwijderen van de cuticula kan een infectie veroorzaken en laat het vervolgens-minder-beschermde marge van de huid kwetsbaar. Veeg de overtollige crème met een tissue of handdoek in de richting die je geduwd (je wilt niet de nagelriemen terug te trekken naar waar ze waren!).
  • Een klein bindmiddel clip is geweldig voor nagelriemen terug te duwen. Zorg ervoor dat het is schoon en goed gevormde, zonder scherpe randen. Vouw de draad grepen te plat tegen elkaar. Houd de klem tussen de duim en wijsvinger of middelvinger door de platte metalen zijkanten, met de grepen die tussen in de richting van de pink tip, de platte rugpand tot voorbij de duim en wijsvinger. Nu ben je klaar om terug te duwen de nagelriemen aan de andere kant (later overschakelen naar het ene moment houdt de clip te doen). Houd de clip driehoekige-hole-omlaag tegen de nagel wiens cuticula is om terug worden geduwd. Houd het tegen en bijna loodrecht op de nagel en duw stevig tegen de nagelriem met het gezicht van de brede verticale metalen oppervlak of, voor de hoeken van de cuticula, met de afgeronde hoeken van de brede verticale metalen oppervlak. Laat het niet te rijden op de top van de cuticula. Het voordeel ten opzichte van een oranje-stick of een ander dun voorwerp is dat de clip stevig kan worden gehouden tegen de nagelriem zonder mogelijkheid tot schuiven eronder, en, relatedly, minder risico van het rijden over. Na de nagelriem terug wordt geduwd, zachtjes de rand van de clip over residu op de nagel oppervlak wrijven om het afschrapen indien mogelijk.
 7. 7
  Toepassing handcrème of lotion. Neem een ​​lotion of handcrème en masseer het in uw handen. Als u een zeer droge huid gebruikt een intensieve lotion, zo niet, zal geen lotion doen. Zorg ervoor dat het wrijven in en rond uw nagels en laat het inwerken gedurende 30 minuten of langer.
  • Dit wordt ook gedaan na het schilderen van de nagels en waardoor ze goed drogen als voor het schilderen. Voor de zeer droge huid, gelden een aantal vette lotion en slapen met goedkope katoenen handschoenen over je handen om deze te blijven en te werken voor een lange tijd zonder houden u van productieve activiteiten.
 8. 8
  Bereiden! Nagellak / lak kleeft niet aan spijkers met vochtinbrengende crème op hen, dus neem een ​​wattenstaafje gedrenkt in nagellak remover en snel veeg de nagels om de lotion te verwijderen. Veeg overtollige remover off onmiddellijk aan nagel schade te beperken. Bedek de nagel met een base coat of nagelverharder. Dit zal zelfs uit en richels en oneffenheden die nog kunnen worden op de nagel, dienen als een primer voor de Poolse, helpen de polish om langer mee, en houdt de kleur van vlekken uw nagels.
 9. 9
  Poetsen! Kies een nagellak die je echt wilt. (Bedenk wat het zal gaan met, ook, als je van plan bent om het op te houden voor een tijdje.) Rol het flesje nagellak tussen je handen gedurende ongeveer 10 seconden. Het schudden van de fles veroorzaakt luchtbellen in het Pools en maakt moeilijker voor de polish te houden aan je nagels. Gaat schilderen nagels met behulp van een dunne laag. Dompel de borstel in de fles polish en als u het verwijdert, voorzichtig zwenken de borstel rond de binnenrand van de fles om het overtollige nagellak te verwijderen. Langzaam verf een verticale streep in het midden van je nagel, gevolgd door nog een streep aan weerszijden van de eerste. Proberen om de hele weg te schilderen naar de rand, maar het is beter om een ​​kleine marge (minder merkbaar als het naar beneden is gebogen en gedeeltelijk gedekt door de huid) dan verf de huid aan de zijkant (merkbaar als een plek op een egaal oppervlak laat dat niet mag overschilderbaar helemaal niet). Probeer niet om uw nagels te veel bewegen of het polijsten kan vlekken. Wacht 10 tot 15 minuten voor de polish te drogen. Als je een tweede laag aan te snel, zal het alleen smudge de eerste laag. Nadat de eerste laag droog is breng dan een tweede laag aan.
  • Kantel de borstel iets naar voren, druk zachtjes zodat de haren verspreid een beetje in een nette curve en sleep het zachtjes en soepel over de nagel om het te schilderen. Heeft een klodder verf niet van toepassing op de nagel en verspreid het rond. Blobs of runs bedoel te veel verf of schilderij te langzaam; subtiele ribbels moeten zich glad uit onder zwaartekracht (self-niveau), maar zeer dunne plekken bedoel te weinig verf of te veel druk.
  • Fancy ontwerpen kan moeilijk zijn, zo stok met simpel als het belangrijk om een ​​goed resultaat te krijgen de eerste keer.
  • U mag in staat zijn om vaart te drogen met een ventilator, maar wees niet te optimistisch. Door te blazen de rook weg, zal de ventilator een herinnering van de voortzetting van nattigheid te verwijderen.
  • Als er een beetje nagellak op je vingers of rond je nagel kunt u gebruik maken van een tandenstoker (plat, niet rond en puntig, is over het algemeen het beste) om het te krijgen uit als het nog nat is. Als het al droog, dompel een Q-tip in nagellak remover en veeg het weg, of gebruik een spijker touch-up pen, verkocht bij de meeste drogisterijen. Wees voorzichtig dat u de eigenlijke nagel aan te raken met de Q-tip of touch-up pen, of moet je die nagel overdoen.
  • Nadat de kleur jassen zijn opgedroogd, kan je ontwerpen toe te voegen, door het penseel, airbrush, masker of stencil, sticker, strass, of anderszins.
  • Het overslaan van de ondergrond en de top coat, of zelfs het toepassen van slechts een kleur vacht (afhankelijk van de aard van de Poolse en de toepassing techniek, sommige geven of lijken meer zelfs geven kleur met ongelijke dikte dan anderen), geeft vaak acceptabele resultaten. Extra lagen toe te voegen een beetje extra om de initiële kwaliteit van het oppervlak, maar de verflaag zal nog steeds zacht, broos en dun in verhouding tot de dingen in de omgeving die uiteindelijk zal vernietigen. Dus, als u niet beschikt over veel tijd te besteden, het uiterlijk van uw nagels 'na verloop van tijd (ervan uitgaande dat je ze wilt poetsen helemaal) zal over het algemeen beter zijn als je ze opnieuw met matige zorg zodra ze een beetje gegroeid out of afgestoken, dan wanneer je ze perfect overdoen alleen als ze ernstig worden ontsierd.
 10. 10
  Top coat. Eindig met een duidelijke top coat voor een harde, gladde, kras-absorberend, chip en vlok-resistant shield met name belangrijk voor ontwerpen die geen betrekking hebben op de gehele nagel, evenals het toevoegen van glans. Veel plezier en geniet van uw nieuwe mooie nagels!

Tips

 • Gebruik altijd een basecoat voordat het schilderen van uw nagels. Het zal de nagels gladder en makkelijk te maken om te werken, te voorkomen dat vlekken van de Poolse, en maak uw nagels sterker. Gebruik ook een duidelijke top coat om glans toe te voegen en de manicure langer duren.
 • Belangrijker nog, veel plezier! Manicures er mooi en zijn erg ontspannend, dus experimenteren met verschillende kleuren, lotion geuren, ontwerpen, en gewoon creatief te zijn!
  • Natuurlijk zullen er weinig fouten. Het zit in de aard van lastige projecten dat ze gebeuren, dat u zich kunt herinneren waar ze zijn, en dat de meeste iedereen geniet gewoon van de mooie algehele uitstraling. Je moet ook.
 • Maak uw manicure laatste.
  • Bij het doen van de tuin, of mechanisch werk, draag handschoenen.
  • Als je veel typt, trim je nagels met korte witte tips, zodat ze niet zullen groeien veel langs je vinger eindigt op het moment dat de nagellak zou toch slijten. Anders zal je nagels klik op de toetsen, kloppen vreemd op de toppen van je vingers en beschadiging van de verf door schokken en buigen, tenzij je stam je handen en vertragen uw werk nog meer met een oneven typen houding.
  • U kunt uw nagels als ze beginnen te chip om ze op zoek leuk, maar voor meer dan een geïsoleerde chip of kras op een verder fantastisch uitziende set van nagels is het best om de nagellak te verwijderen en opnieuw te beginnen.
 • Als u genoeg tijd heeft, of zijn artistieke, kun je complexe ontwerpen te proberen. Maar de meeste van de tijd eenvoudiger is beter!
 • Voeten kunnen "onderhouden" zijn ook: het is een naam "pedicure." Doe al je cijfers voor een "manicure-pedicure". Het zou zeer efficiënt zijn om elke stap te doen aan ieder alvorens naar de volgende stap. Plan vooruit, zodat je niet hoeft te lopen met natte verf op je tenen, die een tapijt kan ruïneren. Houd goedkoop "flip-flop" teenslippers handig om dit risico te verminderen in het geval u moet lopen.
 • Probeer verschillende stijlen.
  • Een "klassieke" look is pure roze op je handen en een rode op je teennagels, vooral in de zomer.
  • Een ander is een "French manicure" (helder of licht roze met witte tips, zodat je nagels zien er "beter-dan-echte", soms met extra decoratie). Als je, zoals de meeste amateurs, hebben niet de vaardigheid om de tips uit de vrije hand te doen, gebruik tape, "geleidingsstroken" (speciale manicure afplaktape).
  • Heb een testdag en probeer verschillende nagellakken, ontwerpen en stijlen.
 • Kijk voor koopjes op de leveringen, maar houd de degene die je op orde hebben.
  • Experiment en check reviews voor kwaliteitsproducten, maar houd in gedachten dat er geen noodzaak voor een van hen in het bijzonder duur te zijn. Auto's zijn bedekt met tientallen vierkante meters van spiegelgladde, sparkly, flexibel, duurzaam, zon en chemisch bestendige lak dat duurt vele, vele jaren tegen redelijke kosten.
  • Als er een lokale schoonheid aanbod huis wilt u misschien om het te controleren, maar zorg ervoor dat de prijzen gaan kennen voor de items die je wilt op een drogisterij als de prijzen zijn niet altijd beter.
  • Bewaar nagellak in de koelkast voor langdurige opslag. Als u een favoriete kleur, verschillende flessen en bewaar ze voor toekomstig gebruik.
  • Krijg een treintje geval, doos of toolbox om uw manicure en pedicure benodigdheden te houden aan te pakken. Zorg ervoor dat als er iets gemorst zal deze weg van alles wat waardevol is het misschien beschadigd worden opgenomen. Houd toppen op alle flessen strak.
  • Meng nooit nagellak met nagellak remover: het zal de polish te vernietigen. Gebruik een nagellak dunner als de lak is te dik.

Waarschuwingen

 • Niet buff te ver naar beneden. Je kon de nagel verzwakken of zelfs slijtage doorheen op een plek, die pijn zou doen en riskeren infectie. Je hoeft alleen maar een algemeen glad oppervlak in plaats van een streep op een, niet een geheel foutloos of glanzend een - de verf zal zorg dragen dat.
 • Adem de polish of nagellakremover.
 • Houd nagellak en nagellakremover uit de buurt van hitte of vuur (waaronder smeulende tabak) want het is zeer brandbaar.
 • Wees geduldig en laat nagels uitharden voordat er iets dat kan ertoe leiden dat uw nagels te besmeurd raken of te krijgen indrukken op hen, zoals slapen of te vouwen kleding doet.
 • Als je jezelf snijden, schoonmaken en behandelen van de wond. Als je een spijker gesneden te ver of te splitsen, knippen het einde soepel, zodat het geen dingen doet haken en split erger, en behandelen een kleine pijnlijke plaats als een kleine wond. U kunt dan verder - Don 't krijgen agressieve chemicaliën op de wond - of zet het project opzij en pak deze later vrij veel waar je gebleven was. Reinig uw handen goed voordat het aanbrengen van verf of lijm zodat het blijft plakken, en duw je nagelriemen (eerste verzachten indien nodig) zodat je kunt schilderen aan de randen.
 • Je nagelriemen zijn er voor een reden: ze blijven je nagels besmet te raken. Niet verwijderen! Heb afknippen gescheurde loshangende stukjes netjes, zodat ze niet meer mee te nemen.
 • Zorg ervoor dat u niet een zagende beweging hoeft te gebruiken bij het indienen. Duwen het bestand tegen de nagel kan vastlopen haar gruis in te hard, te veel kracht uitoefenen en riskeren een gebarsten nagel.
 • Wees zeer voorzichtig met de Poolse! Als je het morsen op doek zal het waarschijnlijk permanent vlek.
 • Reinig en desinfecteer uw manicure instrumenten regelmatig, houd ze droog, en zelfs dan, ze niet deelt of gebruik ze op anderen. Schoonmaken van het huis zal het aantal kiemen van het milieu in het algemeen te verminderen, maar is geen vervanging voor de aard van de sterilisatie die nodig zijn om verspreiding van ziekten te voorkomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Kladpapier (om werkruimte te beschermen)
 • Nagellak remover
 • Watjes
 • Nageltang
 • Nagelvijl
 • Nagel buffer
 • Nagel polijsten poeder, als nagel buffer gebruikt een aparte poeder.
 • Kom of gootsteen stop
 • Warm water
 • Zeep
 • Nagelborstel
 • Handdoek
 • Nagelriem crème
 • Bokkenpootje ("oranje stok") of kleine bindmiddel clip
 • Hand crème, lotion of andere huid moisturizer
 • Goedkope katoenen handschoenen (voor overnachting vochtinbrengende)
 • Base coat
 • Nagellak
 • Top coat
 • Ventilator (te drogen versnellen)
 • Tandenstokers (bij voorkeur plat)
 • Wattenstaafjes zoals Q-tips
 • Nagel lakstift
 • Geleidingsstroken of andere maskerende materiaal (voor French manicure)