Wkanl

Hoe te zijn als cassie uit skins

Heb je ooit wilde worden, net als Cassie, de all-lieve meisje uit de populaire Britse drama Skins? Hier is een uitgebreide handleiding over hoe dit te bereiken.

Stappen

Hoe te zijn als cassie uit skins. Zoals voor make-up, ga niet overboord!.
Hoe te zijn als cassie uit skins. Zoals voor make-up, ga niet overboord!.
 1. 1
  Kijk als cassie. Sommige van haar handelsmerken zijn lang, golvend blond haar, bleke huid, en een grote glimlach.
  • Naar Cassie's haar te krijgen, kunt u verven het blonde. Gebruik een krultang of krijgen een permanenten als je haar niet van nature krullend. Ook proberen verschillende kapsels. Kleine vlechten en / of schattige haarspelden zijn allemaal erg Cassie-achtig. In een episode draagt ​​ze zelfs 40's stijl pincurls!
  • Om huid als Cassie's krijgen moet je een goede huidverzorging hebben en verzorgen van eventuele acne of droogte. Ook dragen zonnebrandcrème elke dag: ja, elke dag. Je nodig hebt om dat porseleinen teint te behouden!
  • Als je nare, bruine tanden, zal je er niet uit als Cassie, ongeacht wat je doet. Investeren in een aantal whitening kits en een goede tandenborstel.
 2. 2
  Zoals voor make-up, ga niet overboord!. Hoewel Cassie draagt ​​af en toe mooie, natuurlijke oogschaduw of retro rode lippenstift, haar blik is over het algemeen zeer vers. Mascara, poeder / concealer (indien nodig) en lippenbalsem zijn echt alles wat je zou moeten dragen.
 3. 3
  Als je zou willen om te mager als cassie, gezond eten en bewegen. Niet ontwikkelen van een eetstoornis om jezelf te kijken als haar. Deze manieren van het verliezen van gewicht zijn zeer ongezond en zeer gevaarlijk.
 4. 4
  Cassie heeft een zeer eigenzinnige, vrouwelijk, vintage gevoel voor stijl. Kijk rond kringloopwinkels voor dingen die ze zou kunnen dragen. Slaan, zoals Topshop, Urban Outfitters en H & M zijn ook goed, maar ze zal meer kosten. Sommige van handelsmerk Cassie's ziet zijn swingende rokken, t-bar flats, over-the-knee lurex sokken, grote ronde zonnebril, vintage-stijl minidresses, en T-shirts met leuke prints op hen. U kunt ook kijken op Polyvore naar inspiratie, er is een grote groep met outfits die mensen hebben gemaakt, die zijn geïnspireerd door Cassie.
 5. 5
  Cassie's persoonlijkheid is ook een van haar definiëren factoren. Handelen dromerige en spacey, misschien zelfs iets ditsy, maar 'niet' handelen dom! Slip woorden als "Oh wow" en "mooi" in uw toespraak als je reageert op iets wat ze ook zegt dat het "helemaal" veel, of proberen om een ​​ongemakkelijke stilte op te lossen. Veel lachen. De actrice die speelt Cassie soms fakkels haar ogen om haar te lijken meer neurotisch. Mensen kunnen denken dat je raar als je dit doet, dus het is aan jou.
 6. 6
  Als je wilt echt zijn als cassie, krijgt een grote, hechte groep van vrienden uit veel verschillende achtergronden. Bellen en sms'en elkaar veel, gaat om veel partijen bij elkaar. Plus, als je een ding voor geeky jongens, kunt u om recht vooruit te gaan en blijven haken jezelf een Sid.

Waarschuwingen

 • Nogmaals, NIET proberen te krijgen van een eetstoornis OM MEER als CASSIE BE.
 • Cassie heeft anorexia, maar Hannah Murray (de acteur die haar speelt) is van nature mager, dus niet proberen om dat detail van haar kopiëren.
 • Niet imiteren bepaalde aspecten van Cassie's gedrag. Binge drugsgebruik en de algehele promiscuïteit zal niet geliefd je aan iedereen.